Viasat

Nu, efter typ.. X antal månader så har vi hittar viasat-kortet och kan nu glo lite mer kanaler! Ja.. Inte för att det är så himla mycket på tv, men ändååå!!

Har (äntligen) börjat fixa till i lägenheten, lite ljus, dukar, hängt upp stjärnor å lite sånt. Måste ju se lite hemtrevligt ut ju. Ska hänga upp tavlor så fort vi kommer på vart allt ska vara. Måste ju se fint ut om det ska komma massa folk hit efter jul.

Köpt en julklapp till Elias idag, ett parkeringhus eller vad det nu kan kallas. Man kan iaf köra bilar på tre våningar, å några småbilar har han nog.
Funderade på att köpa Playmobil-grejer till Elias, smågubbar man kan leka med. Hade velat ha ett hus eller nånting oxå till det, men det var ganska dyrt.. Men på www.hikmet.se finns lite billigare, men ändå dyrt.. Alfakassan ska ha massa intyg så jag fåg inga pngar denna månad.. Jippi.. Eller nåt.

I helgen ska vi åka till Merta iaf! Elias ska få vara ute så mycket han vill. Hoppas det inte är skitkallt iaf. Då vågar kanske inte jag visa mig ute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0