Tacos

Hade Peka å hennes lilla familj här och vi käkade tacos, gott som vanligt.
Är lite trötter i hjärnan, lillebror ligger vaken brevid mig i sängen, dags att vakna nu när man har sovit bort nästan hela dagen!




Men han är ju inte en pyttebebis för evigt så man får passa på att njuta. Hur mycket man nu orkar njuta klockan 2 på natten med en klarvaken alternativt gallskrikande unge.. Men jag njuter av min lilla bebis! Blir ju inga fler bebisar här inte så man får passa på.
Han är så underbar min älskade lilla plutt. Min stora plutt är oxå underbar, men vilket humör den ungen kan ha ibland.. Och börjar bli uppkäftig som en tonåring, härligt härligt!

Ska bli spännande när det riktiga vardagslivet börjar för oss, när Jonne ska jobba och jag ska klä på två barn och promenera till dagis för hämtning och lämning tre dagar i veckan! Motion lär jag ju få iaf!

Men hur ska man komma till dagis..?! Kälke? Hoppas dom inte grusar överallt, eller spark kanske? Om man nu hade en sådan.. Promenera? Med Elias? Njää.. Det tar ju ändå minst en kvart för mig att gå så liiite längre med Elias skulle jag tro..

Nä, sovdags!

Bebisar

En liten bebis och en lite större.




Och på bröderna Mikko



Så, det var allt för denna gång.

Vad är det för dag idag då?

Man glömmer lätt bort tid, dagar och sånt ovesäntligt när man har en ny liten skrutt. Just nu sovr han brevid mig, knorrar lite och viftar med armarna för att sen somna om. Får passa på att njuta medans han sover en massa.

Elias är då så glad och stolt över sin lilliébror, höll sig tom vaken en sväng förra natten bara för att titta när jag matade bebisen.. Han vill gärna att bebisen ligger brevid honom, vill pussas och kramas hela tiden. Än så länge är allt underbart iaf, sen får man se hur framtiden blir.. Barn blir ju inte lättare ju äldre dom blir iaf. Men just nu är jag löjligt lycklig faktiskt, går bara och väntar på att få en tåbarns-chock, men det hinner jag få sen. Nu ska jag njuta en stund till!

Nya bilder tänkte jag sätta in.. Men har inte tagit några nya på ett tag tror jag.. Ska kolla om jag hittar nån jag inte satt in nånstans.


Lillebror i bilder







Tar miljoner år att ladda upp en bild så detta är allt ni får se nu. Alla tre mår bra, lite trötta är vi väl.
Skriver lite mer sen om vi nånsin får ork till det igen. Nu börjar bebislivet igen.. Herregud, vad har vi gjort?!
Hoppas Elias inte är alltför avis å att jag orkar sova lite mer än vad jag har gjort nu..

3750g och 50cm lång var han.Min exakta gissning efter att han kom ut! Hoja vad duktig jag är!

Prosit, nu nös Shredder! (Om Elias fick välja namn)

Helgen bokad..

Ska föda barn i helgen har jag bestämt! Sen om bebisen vill komma ut är väl oviktigt, den ska väl inte få bestämma allting heller?!

Elias vaccinerades igår, grät lite efter hon gett sprutan, han var ju tvungen att glo på den där stora nålen och det såg väl läskigt ut. Men inga biverkningar än så länge, eller han sov 13 timmar inatt.. Man kunde väl bli trött av sprutan?!

Varit hos bm idag, jag som trodde att ungen skulle vara ute nu.. Jaja, vänta till efter barnbidraget.. Vill väl födas när alla andra fyller år! Dvc imorgon.. Skitunge

Fylla år

Det gör tydligen jag idag, hela 26 år! Fick första grattiset från mamma innan klockan 6 imorse.. Tur att jag redan var vaken. Ska gå och födelsedagsfika på typ Safari eller nåt med Jonne å Elias sen. Elias ska nämligen hämtas från dagis lite tidigare och så ska vi dra till lassa och göra hörseltest. Spänki.

Ingen bebis idag heller, får se om Katja har rätt då.. Helst inte imorgon för då kan Jonne ha lååång väg hem.. Men antagligen så.. Jaja

Feber..

Elias har sovit jättedåligt inatt och visst.. Kollade tempen ganska nyligen och den var på 39.0 i ena örat.. Med en halvdålig örontermometer.. Vill inte ha nån svinsjuka just nu tack!
Nu sover han i våran säng för andra gången idag, stackarn. Han har fått alvedon iaf.
Klagade på ont i pannan, men verkar inte ha några andra symtom, måste man ha hosta för att ha svininfluensa?

Nu kan jag ju inte föda några barn inte! Måste vänta tills min stora bebis är frisk!

En vecka kvar..

Men ungen vill säkert komma senare.Som det känns nu så verkar ungen inte vilja komma ut alls.. Kanske stannar till 18-årsdagen eller så.

Vaccinerade mig igår! Lååång kö, kom dit innan dom skulle öppna och kön var från samlingssalen (förbi fiket där på lassa) och ända till utgången.. Kan bli kul det här tänkte jag.. Men fick en kölapp! Jess, skulle få vaccin idag! En sköterska säger till mig att barn och gravida har förtur så det var bara att smita före alla gamla kärringar som redan smitit före mig och direkt in och få en spruta!
Kan inte förstå hur gamla tanter bara MÅSTE tränga sig förbi!? Minst 10 tanter (och en och annan gammal gubbe) trängde sig ogenerat före i kön.. Jaja, låt dom göra så då.. Tur att jag fick gå före iaf..

Sitter nu hos Peka och vaktar en sovande Noa, mamma ska hämta Elias på dagis och sen hämta mig och Noa och så ska vi hem till mamma. Jonne jobbar länge idag så jag å Elias vill ju ha nåt att göra.

BB-väskan är packad med allt nödvändigt och onödigt, bebiskläderna är tvättade, blöjor och skit inhandlat så nu fattas bara den där förgrymmade bebisen! Kom uuuuuut!!!

Ett tag sedan kanske..

Har inte riktigt haft ork att skriva, dels för att jag är smällfet och har noll ork och dels för att datorn brukar stå i sovrummet precis brevid sängen så jag brukar ligga och klicka. Inte helt lätt att skriva liggandes.
Men nu har Jonne haft datorn och den står i köket, så nu kanske jag orkar.. Sätta in nån bild iaf.




Ungen skulle bara leta efter en grej.. Istället slängde han ut alla leksaker som fanns i garderoben.. Hade tryckt in alla smågrejer i påsar å sånt, men nu nu nästan allt på golvet. Ja... Å så ska man ha en till?!




Spelar spel med sin nalle. Köpte ett bolibompaspel på loppis idag.


Nä alltså, klockan är snart 23 och vi ör fortfarande vakna! Allihopa oxå! Elias glor byggare bob i sitt rum.. Ska han inte somna snart? Imorse vaknade han vid 9, men ändå..

RSS 2.0