Gratisbio!



Klicka på bilden ovan, gå med i Gratisbio och få 75 poäng! Då värver jag dig, eller klicka dig in på www.gratisbio.se och få 50 poäng!
Man samlar poäng och kan byta ut poängen på presentkort, helt perfekt! Finns presentkort på bla Lindex och Kappahl, men även ICA och andra roliga affärer.
Man kan spela spel, värva kompisar eller bara klicka sig runt till olika hemsidor och samla poäng, gå med DU oxå!

Lulebilder (kanske annat oxå..)

 Nu är vi på väääääg (eller räls)

 Någon har lärt honom att spotta.. Han gör det ofta

 På hotell sover man ganska gott ändå

 Visst fikar man ståendes och gungandes? Malte var lite less och trött här.

 Malte, varför stökar du så mycket?!

 Har ni shoppat färdigt snaaart?!

 Nu åker vi heeeem!


 Mina fina pojkar


Luleåååå

Där har vi varit i helgen min lillasyster och min bebis. Shoppat har vi gjort, ätit hotellfrukost och shoppat lite mer. Fast jag tror Peka shoppade mest, jag hade en bebis som distraherade mig.. Kan jag skylla på. Jag shoppar som bäst framför datorn, har just hämtat ut ett paket med tygblöjor som jag har köpt.
Luleå var det kanske jag skrev om, vi har haft det bra iaf.
Bilder finns inte på denna dator så det får jag sätta in ikväll, eller nån annan dag. Jonne sover i sovrummet där andra datorn är. Han ska jobba natt den stackaren.

Min bebis sover i sjalen nu, mysigt och varmt. Min lilla älskling är nog slut efter allt shoppande, han sov som en stock inatt tills storebror "råkade" väcka honom vid 8-9 eller när det nu var.

Nää, ska klicka vidare medans lillen sover.

Järnvägsparken

I.. Var det lördags? Var jag, Elias, Malte, Peka och Noa i järnvägsparken och lekte lite. Elias lekte väl mest kan jag tro. Här kommer lite bilder därifrån:


Solen sken och fåglarna kvittrade.. Minus fåglarna då.







Sen fick Elias tjejbesök

Tindra och Elias lekte jättebra, Maria och Tove var oxå på besök, men Tindra stannade kvar en stund till. Ungarna lekte kurragömma och båda gömde sig och ingen letade.. Undra hur dom tänkte där..

Har haft en släng av magsjuka eller nåt, var väldigt dålig i magen igår men idag känns det mycket bättre. Kan ju inte vara sjuk när jag, Peka å malte ska till Luleå heller! Det är ju inte så länge kvar nu. Är lite nervös ändå.. Kommer Malte att vilja amma som vanligt när vi är ute på stan? Hemma vill han att jag ska ligga och amma, visst hemma funkar det ju bra, värre om man är på stan. Ska jag lägga mig på golvet och amma kanske?
Får ta med en flaska och ersättning och hoppas på det bästa!

4 månader idag!



Tänk att du har varit med oss i 4 hela månader! Tiden har gått så fort och det har varit alldeles underbart att ha dig här. Jag blir så löjligt lycklig när jag ser dig, hör dig jollra och ser dig le. Du är fantastisk!


En vecka kvar..

Om en vecka åker jag, Peka å Malte till Luleå! Ska bli skönt att komma bort lite, shoppa, bo på hotell och käka hotellfrukost! Hoppas hotellfrukosten är bra, annars är ju hela resan försööörd! Det är ju den man ser fram emot ju! Och gå på Max.. Ja jag tänker för mycket på mat.. Men mat är gott och jag är hungrig!
Fanns inge fil till frukost, måste handla idag. Ska nog kolla in Ica Kvantum idag.


Så väldigt trött..

Inte för att jag har sovit speciellt dåligt, Malte har väl bara ätit kanske tre gånger inatt och jag somnar ju om direkt han börjar äta. (Han oxå för den delen..)
Men jag är ändå så trött.. Eller orkeslös kanske är ett bättre ord. Tänkte gå på öppna förskolan, men jag orkar inte klä på oss och gå ut.. Samma med att gå på stan, ooorkar inte!
Vill bara sitta framör datorn eller tv:n och göra inget just nu.
Orkar inte hälsa på nån, men folk får gärna komma hit.. Då slipper ju jag gå ut iaf.

Tur att Malte är en sån underbar bebis och sover, sover och sover.. Han tredje sovpass idag och klockan är bara 13. Okej, dom två första sovpassen var inte så långa, kanske 30min, men nu har han sovit 1½ timme iaf.

Borde städa
Borde tvätta kläder
Borde ta fram nån mat vi kan äta till middag
Borde.. Ja, jag borde göra mycket.

Fruktsallad

   

 


Noas vackraste min!

Före:



Under:



Efter:



Så nu har min unge.. KORT hår!
Lite ångest har jag, men det växer ut igen.


Han hittade Ellens diadem hos sin mommo och ville gärna låna den...


Klippt och skuret

Före:



Efter:



Jo, jag ser alltid mongo ut.. Speciellt när jag försöker se normal ut..
Men det känns skönt att ha KORT hår nu!


Mina svartvita älsklingar!


Sjalat på stan

Hade min nya sjal när jag, Malte och Elias gck på stan en sväng idag. Jonne fick vara hemma och snora själv.
Väldigt mycket skönare än trikåsjalen måste jag säga, mer avlastning å den satt bättre.
Sjalen är en bb-slen och är över 5m lång! Härlig färg har den oxå.

Imorgon är det då dags för det där frisörbesöket.. Har ingen som helst aning om hur jag vill ha det. Hade velat ha kort-kort och lugg.. Men får se vad jag kommer ut med tillslut.

Jag vill bli smal! (-are) Kanske måste man sluta med godis då.. Hmm, måste fundera om det är värt det.. Kan man inte bara trolla sig smal? Eller bli smal av att äta godis?! Är så less på mitt äckliga fläsk, skäms när jag går utanför lägenheten, skäms för mig själv när jag tänker på hur jag ser ut. Vill inte ha en flodhästs kropp!! Men min hjärna vill ha socker, får nästan abstinens när jag inte får socker, får ont i huvudet och blir alldeles.. Arg och galen. En släng av sockerberoende kanske?!
Nästan värre än nikotinberoende.. Eller det är nästan värre.

Roooosa


En rosa tygblöja på min lilla gullunge! Fick i paket igår.. Har köpt några såna och en ny sjal!

 Ja, jag ser mongo ut och ja, jag är otvättad och ja, jag har långkallingar på mig.. Men titta inte på mig, titta på sjalen! Knöt bara den lite snabbt, Malte var lite gnällig och hungrig och jag måste träna på att knyta några gånger till innan det sitter.


Malte griper tag i saker mer och mer. Min stora bebis! Okej, han är inte så stor att han skaffar sig tänder som vissa andra bebisar.. Malte kommer nog att vara både hårlös och tandlös i måååånga månader till!

På fredag ska jag klippa mig.. Men hur?! Kortare iaf, men huuuur?!

Coopat

Med Peka, Noa och Malte idag. Promenerat fram och tillbaka minsann! Inte så jobbigt som jag trodde.
Åt på Frasses när vi kom fram, båda ungarna var vakna så nåt måste man ju göra då..


Malte lånade Noas vagn en liten stund, hans mamma tänkte att hon skulle få äta ifred, men nej nej, han vill inte sitta ensam inte! Famnen ska det vara!


Noa satt minsann själv! Här visar han upp sina tänder oxå.


Min lilla nakenfis !

Har en film där Malte skrattar så gott när Jonne kittlar, men han är naken där. (Malte var naken, inte Jonne, Jonne hade kläder på!) Så den filmen får vara kvar på min dator.
Men ja, han har börjat skratta så det låter! Och man blir så glad när man hör det!

Efter Coop så var orkanen Noa och hans mamma på besök. Den ungen vet hur man röjer minsann! Tänk att den lilla bebisen fyller ett år om en månad!

Elias är i byn med mamma i helgen. Ganska skönt är det faktiskt.. Men saknar min stora tornado ändå, det är väldigt tomt utan honom.

Tygblöjor

Har köpt lite tygblöjor till min bebis, tyvärr var tre redan för små.. Såklart. jaja, får väl sälja dom nånstans sen när jag orkar. Men två eller tre passade iaf och han poserar han i en:



Med sina gulliga valkar oxå!

Hade utvecklingssamtal med Elias på dagis idag, allt var bra och han är duktig på dagis. LYSSNAR på sina fröknar! Va?! Inte är det samma unge som vi har hemma? Han som man måste tjata på 28362 gånger innan han gör det man ber om! Ja inte kan man lyssna på sina föräldrar heller.

Nu vill min bebis till sin mamma

Busmonster!

Blogga om BusMonster och få presentkort



Alla som bloggar om www.busmonster.se och lägger till länken i sin länklista får ett presentkort hos dem värde 100kr! 

Skicka sedan ett mail till [email protected]


Overall

Måste kanske köpa en overall till Malte.. Som han kan ha när man typ är i Parakka eller nån annanstans när han inte bara ligger i vagnen. Behöver väl en vindtät sådan. Men vilken storlek ska man ta? Så det räcker hela vintern/våren? Han kommer isåfall ha den tills han blir typ 5 månader, vad har man för storlek då?
Nu har han precis börjat med 68, ska man ta en overall i 68? Dom brukar ju vara lite större, eller ska man ta 74?

Vilket problem man kan ha..

Idag har hela familje varit på stan å glott, shoppat på apoteket såklart, det gör man väl varje gång man är på stan? Åt lunch och nu är stora pojkarna ute och jag å bebisen är inne och.. Latar oss som vanligt.

RSS 2.0