Seeeeeg!

Hann inte skriva mer i förra inlägget, Malte ville ha mat och han ville ha det DIREKT! Inga väntetider här inte!
Förresten ringde fk till mig imorse, jag kanske får min föräldrapenning snart!! Det känns som om det behövs.. Att leva bara på Jonnes lön räcker inte långt precis.

Har haft Peka, Dalle & Noa här på datalagnings-tacos. Tacosen var god som vanligt.

Jonne och Noa fick chokladpudding till efterrätt.



Vet inte vem av dom som tyckte mest om det..


Nu verkar mitt lilla gossebarn vara tissesugen igen.
Jag är mest godissugen, men nu ska jag vänta till lördag! Tur att det är så kallt ute idag då.


Byggare Bob

Var idag på stan och tttade på Byggare Bob. Kallt, kallt och lite kyligt men ELias tyckte att det var roligt iaf. Malte fick vara i sjalen och han sov så gott hela tiden på stan.

Orkar inte skriva så ofta här, ligger mest vid datorn och ammar bebisen så då kan jag inte skriva.

Slänger in lite bilder istället så slipper jag skriva så mycket.



Elias är så glad när han har fått en lillebror.. Än så länge iaf..

Noas snygga frilla, syns kanske inte såå bra men ändå.





Malte på lekträff hos lilla Silas. Dom hade jätteskoj! Silas lekte tills han kräktes!
Nina säg till om jag inte får sätta in bilder på din bebis..

Fika?

Jonne är ledig idag så vi ska gå på stan och fika.. Om vi hinnr innan stan stänger, Malte är ganska sölig av sig.. Just nu sover han gott i soffan, sen ska han ju äta i 100 år och seeeen kan vi gå!




Elias är så snäll och gullig med sin lillebror, vill att han ska sova i hans säng.. Jaja, det skulle nog gå bra gissar jag. Han vill bära, pussas, kramas, prata, sjunga och massa såna saker. Är så härligt att se hur mycket han älskar sin lillebror. Visst kommer dom bråka när dom blir större, så får passa på att njuta nu.
Men ska ändå bli så roligt att se dom växa upp, se hur Malte kommer att bli när han blir större, kommer han att vara en duracellkanin som sin bror? När lär han sig gå och prata? Ser verkligen fram emot allt! (okej, inte trots och bråk..)

Han är så glad min lilla skrutt, ler och "pratar" när man pratar med honom. Men mitt i allt skrattnde så kan han börja gråta, bara helt plötsligt sådär. Vilka humörsvägningar man kan ha.


Och stackars lilla Noa är magsjuk, alltid nån stackare som är sjuk i den familjen, nu får det faktiskt räcka tycker jag! Vill att Noa ska vara frisk och kry så han kan komma hit och röja!



Lilla lilla Noa, tänk att han har varit sådär liten! Nu är han stor och kan åla och allt! Snart kan han nog gå oxå.

Nä, klä på sig var det.


Ensam..

Med barnen, men ändå. Jonne är i Luleå på nåt möte och kommer hem imorgon.. Jag är lite trött, Elias stackarn får bara sitta inne och glo på en tråkig mamma som bara matar bebis hela tiden.
Men imorgon är det dagis iaf, så han får göra nånting roligt.


Här är ett av sätten Elias tittar tv.. Såg Tilda i Katjas blogg så jag antar att detta kommer att fortsätta ett tag till.. Aldrig en stilla stund..




Malte suger in underläppen när han sover ibland.


Nu är jag hungrig! Måste rota i frysen efter nåt att äta.. Å nåt jag hinner göra på några minuter.

 

 


Ensammen..

Eller ja, Elias och Malte var ju med mig men utan vuxna hela långa dagen. Eller ja, tills Jonne kom hem från jobbet vid 7-tiden.
Elias var lätt ända tills vi skulle ut.. Ville inte klä på sig och skrek lite, men sen på stan gick det bra. Fick se en brandbil och fick en toy-peng och köpte sig ett äckligt toy från en automat.

Jonne jobbar hela helgen så vi måste ha något att göra, ska ringa Peka å tvinga henne att vara med oss. Står inte ut inlåst ensam (med ungarna) hela dagen.

Elias vill pussa å krama Malte hela tiden, lyfta, bära, vagga, mysa. Skönt att han inte slåss och är elak iaf. Men kan bli lite tjorv när Malte sover och Elias bara måååste pussa honom och vips är han vaken. Nu när han är såhär liten gör det inte så mycket, men sen när han blir äldre kanske det inte är lika roligt..

Jaha, hur ska vi hinna få i oss mat imorgon? Vem kommer med lunch till oss?! Vavava?!





Här mamma är en plinke-plonk som dom tittar på!




Mitt söta gossebarn innan han sminkat sig på morgonen..



Var på Lindes och bad Elias välja en tröja, han valde denna. Men den var dyr..




Mysmys

Elias vill mysa med sin bror halva dagrna, de ligger just nu och tittar på plinke-plonken här i sängen. Elias berättar om sin dag för lillebror och lillebror svarar med -ÅÄhhhhooou (ungefär..)

Verkligheten har börjat här nu, Elias går på dagis tre dagar i veckan, 9-14. Medans han är på dagis så går jag hem, sover med Malte, vaknar, äter och går och hämtar Elias.. Måste sova så jag överlever, Malte somnar ju vid 2-4 på natten så.. Man är ganska sliten. Men han är så söt när han är vaken, jag försöker vagga honomoch han spottar ut nappen och ler stort, hur kan man låta bli att ligga och prata med honom i evigheter då?

Nu börjar lillen bli less på plinke-plonken.

Thaimat!

Det är så gott med thaimat så man nästan.. Svimmar! Vi skulle bara promenera till Östlunds och köpa lite smör, men thai såg så lockande ut att vi bara var tvugna att gå dit! Jag åt en 17, Jonne en 14 och Elias nuggets med strips. Lillebror sov hela besöket i sin vagn.
Sen gick vi till Linnéa och tittade lite på söta lilla Ailin som inte alls är så liten längre. Alla bebisar växer så fort!

Noa har ju blivit stor och kan så mycket nu.



Här går han med sin gåbil, tungan ute såklart!



Här.. Gapar han. Men det har han nog kunnat göra länge.


Leende fångat på bild igen!

 

Och tillsist en bild på lillebror med sin pappa.



Se, killar kan VISST göra två saker samtidigt, hålla i bebis och hänga tvätt! Det ni!


Tacos.. Som vanligt

Det äter vi nästan alltid när Peka å Dalle ska äta hos oss. Eller hämtmat, men är man fattig så är det svårt att äta sånt. Okej, det är väl lätt att äta, men svårare att inhandla det.

Tänk att Noa snart är 9 månader! Herregud vad tiden fyger fram, nyss var han ju liten och kunde ingenting, nu ärhan ju halvstor och kan en massa!
Tänk att Malte oxå ska väx och bli stor!

På fredag blir min lilla bebis 7 veckor! Föddes inte han nyss? Nu har han strl 62 i kläder och bara växer och växer.




Malte har nu sovit i evigheter.. Iaf över 2 timmar. Varför sover inte jag? Trodde han skulle sova en liten sväng nu för att sedan vara vaken till 3 som han brukar.. Nu kanske han är vaken till klockan 6 istället?

Leende

Malte har ju börjat le för ett tag sedan (kanske.. 2 veckor sen?) Men inte så ofta direkt. Försökte fånga ett leende på bild, men det är inte helt lätt. Jonne fick en halvbra bild på honom när han ler.




Roligt att nånting börjar hända med lillen. Han har även börjat suga på sina händer.. Försöker verkligen pricka in dom i munnen och blir arg om han missar.



Har han samma tålamod som sin storebror kanske.. (och sin mor..)

Idag ska vi på stooora äventyr, vi ska på coop!


RSS 2.0