Jahaja..

Här sitter jag.. Borde sova lite så man orkar med morgondagen med ungen. Men det är så lätt att fastna här. Man klickar och klickar, hittar inte sååå mycket roligt.. men sitter ändå fast. Klockan är ju bara 32:12 just nu, så jag har ju inte jääättebråttom att gå å lägga mig.. Men ändå.

Elias sover gott i sitt rum, Jonne är hos en kompis å dricker öl. Skönt att vara ensam.. Ja, Elias är ju inte mycket till sällskap just nu så. han somnade efter ett tag. Lekte med sina matgrejer, lagade mat, körde lite bil på golvet. (jag tjuvkikade in lite då och då) Men han är kvar i sitt rum hela tiden ändå. Lägger sig sen i sängen och somnar själv. Ganska skönt ändå.

Imorgon ska vi väl ut å leka om det nu inte blir jättedåligt väder eller nåt sånt. Jonne ska få vara bakis ifred en stund. Eller han sover väl ändå när vi går ut.. Men ändå. Får väl gå ut i skogen här bakom. Fast jag hade velat ha nya skor.. Mina är det ju hål i så att tån nästan sticker ut, snön kommer oxå in i skon å så blir det kallt. Jaja, får väl köpa till nästa vinter eller nåt.

Nä, ska väl börja borsta dom här gula tänderna nu.

Kom på..

En sak Elias sa till mig igår när vi kom hem från hans fammo. Han satt i trappen utanför våran dörr och ville inte komma in. Jag gick närmare honom men då sa han argt:

-Jag skjuter dig mamma!!

han har lärt sig det från Emil i Lönneberga.. Hoja unge..

Höjdarna!

Elias nya favoritbok, köpte på bokrean. Han älskar ju höjdarna, hade ju en bok för ett tag sen men den glömde vi på planet från Kreta.. Stackars unge. Men nu har han en ny iaf, han brukar läsa den själv oxå. Jag har ju läst den så många gånger redan så han vet ju nästan allt som står där. Har säkert läst den 100 gånger, eller okej, kanske inte, men nästan.


Nu skriver jag igen..

Jag vet, jag borde kanske skaffa mig ett liiiv, men men.. Elias tittar på Postis Per å den tycker inte jag är så himla spännande, så jag sitter här några minuter. jaja, vägde mig iaf imorse och har gått ner 10.3kg! och runt midjan har det minskat med 11cm, det går lite segt det här med att gå ner i vikt.. Men det gör inte så mycket. Äter ju karra, goood mat å dricker lite dricka då och då, så det är ju mitt eget fel, men det gör ingenting, ska ju inte ner sååå mycket i vikt mera. Ska bara försöka få bort lite daller runt magen å så.

Nä, nu ska jag väl äta frukost, fanns inte min yoghurt på coop.. Måste gå på östlunds.

Drömde om Kicki i natt, hon åkte spark i en stor backe med några pojkar.. Sen fick jag en spark och sparkade iväg. Kul va?!

Storhandling

Intressant va? Fast ungen var med fammo så det gick lite lättare att handla iaf. Man behövde som inte jaga en unge genom hela affären för att tillslut trycka ner honom i kundvagnen, som bara är för barn upp till 15 kg.. Nåja, förra gången var han faktiskt jätteduktig och hjälpte till och stoppa varor i vagnen, men han blir så fort less på allt han gör. Sitter inte still i många minuter när han ska göra nåt. Fast när vi spelade tårtspelet så var han ju faktiskt stilla i typ 20 minuter, jag blev ganska imponerad!

När vi var hos fammo för att sen hämta upp honom efter coop så sa fammo till Elias:

F- Älskar dig Elias!
E- Nej, jag älskar mamma!

Ingen annan får säga att dom älskar honom, bara mamma! Min lilla gullunge.. Det är bra, mammor är ju som bäst!
fast ibland kan det vara jobbigt när han skriker -Neeeej, mamma skaaaaa! När Jonne försöker göra nåt med honom.. Typ klä av/på, hjälpa med nånting.. Då är det kanske mindre roligt.

jaha, då ska jag väl ut i helgen igen.. Jag vet jag vet, hoja vilken dålig mamma som bara överger sitt barn å lämnar honom ensam med pappan!! Herregud, ring socialen någon!
Men jag tycker om att gå ut, träffa roliga människor, dricka mina öl och sånt. Gå på krogen, dyrt inträde och man kan knappt prata på hela stället för musiken är så jäkla hög, men jag gillar det. det är först nu på senare tid som jag tycker att det är ROLIGT att gå ut, annars har krogen varit tråååkig och.. Ja, tråkig helt enkelt, men nu har jag träffat massa roliga människor och haft roligt med massa folk.

Jaja, ska sluta tjata om det, det är ju trots allt bara.. Torsdag?? Idag! Trodde först att det var onsdag, men kom ju på att annonsbladet kom ju igår. Det är så man håller reda på dagarna..

Imorgon är sista dagen på dagis för ungen på ett tag, en vackas sportlov.. Hemma med sin stackars mamma. Undra om man måste sporta då? Undra om det är en sport att räkna hundbajs i skogen? Eller rymma från sin mamma?

Elias har förresten börjat vilja vänta ute själv när han är helt påklädd med ytterkläder och jag inte är färdig.. Så jag släpper ut honom på gården själv. jaja, dålig mamma igen! Men han står kvar när jag kommer ut efter typ 1 minut eller så.. Men han känner nog sig stor och duktig när han kan vänta ute alldeles själv.

Han börjar bli stor min unge.

Mat? Mat! Maaaaat!!

Ja, vad tusan kan man laga för mat?! Jag har såå dålig fantasi. Vi äter antingen nåt med kyckling, köttfärs, kött eller lax.. Men vill ju ha andra roliga recept på vad man kan göra med dom sakerna. Annars blir det samma gamla vanliga tacos å lax med pesto.. Vill äta nåt nytt! Kyckling går ju att variera i all oöndlighet, men hur? Curry, fetaostgratinerad.. Fast det kan jag nog inte äta nu ändå så.. Försöker kolla på nätet, men då måste man ha 158 olika ingridienser och bara en gnutta av varje, så det orkar man ju inte köpa.
Ska på coop idag och försöka få mat för resten av veckan, det är vi lite dåliga på, vissa veckor går det jättebra och vi har en matlista som funkar, medans andra veckor kommer vi på vad vi ska äta när Jonne åker till Östlunds efter jobbet typ.. Då brukar middagen bli seeen och Elias orkar knappt äta nåt för att han börjar bli så trött.

Frukost å sånt

När jag satt å käkade frukost fick jag plötsligt ont i magen.. Inte sådär jätteont, men lixom ont i magen och mår illa och känner mig lite snurrig..
Äter ju såndära mulivitaminer med järn i så det är nog inte det. När jag hade järnbrist så var jag ju skittrött och kunde knappt hålla ögonen öppna, men jag är ju ganska pigg nu.. Jag vet inte vad det är med mig. Kanske får sluta äta helt. Äter ju latkosfri keso och juice.. Ja, en macka med skinka å keso blir det ju. Jaja, ska försöka sluta tjata om sånt här.

Idag blev Elias så glad för hans tjej var på dagis idag! (hon var hemma igår) Så när jag gick ut från avdelningen när jag hade lämnat honom så hörde jag hur han började ropa på henne. Han är så söt min lilla pojke. Ibland när jag tittar på honom så ser han så stor ut, när blev han större? Imorse när vi vaknade och han hade fått välling så låg vi kvar i våran säng och myste.

Jag- Älskar dig Elias
E- Nej mama, jag ässkar DIG!

Å så tjatar vi på en stund.. Sen sa jag

Jag- I love you!
E- Aj waw jo dig!

Så kan vi ligga och tjata hur länge som helst.

Igår när han skulle sova och låg i sin säng efter sagan och vällingen så ropade han på mig. När jag kommer in så säger han att han vill ha en puss och sen fick jag gå.. Kan bli många pussar på en kväll. Å så spelar han på sitt munspel ibland i sngen oxå.. Tack moster för den!! Då ska man inte titta på ett svenskt program utan text på tv iaf..
Eller så lekar han med sin pipande micro och värmer sin pizza.

Hoja vad jag tjatar om min unge, men jag gör ju inge spänki direkt.

Men men..

Elias vid frukostbordet.. Jag öppnade precis kylskåpet.

E- Mamma, gurka!
Jag- Vill du ha gurka?
E- Jaaaaa!!
Jag tar fram gurkan
E- Neeeej mamma! Den andra! Burken!
Jag tittar mig omkring.. Men ser bara saltgurka, tar fram den
Jag- Menar du den?
E- Jaaaa!
Jag tänker väl att jaja.. Han kan väl få prova en då och ger honom en.
E slukar den direkt och säger - meeeeera!
Så han tycker om saltgurka.. Åt säkert 5 stycken innan jag tyckte att det räckte..

Jaja.. Kommer inte på så mycket mera

Yr i skallen

Sen igår har jag känt mig yr och halvt illamående, som om jag är åksjuk hela tiden. Undra om det är nåt jag har ätit.. Ja, å så har jag ont i skallen nästan hela tiden å mår inte såå bra i magen.. Å NÄ, jag ska inte ha en till liten skitunge! Det vet jag iaf. Men undra om man kan bli såhär av nån mat? För jag är inte sjuk (förutom i huvudet) för det hade jag nog känt.. Ja, å så har jag börjat se svarta prckar i ögonen.. Eller alltså jag ser svarta prickar vandra över mitt synfält nästan hela tiden.. Har haft så tidigare, men inte såhär. Jaja, säkert bara en hjärntumör eller nåt annat roligt.

Nä, ska sluta tjata om sånt, men jag kommer ju inte på nåt annat å skriva!

Ska väl glo runt på facebook å kolla om jag hittar nåt jätteroligt och spännande.

Skriv då!

Är det aldrig nån som skriver i sin blogg längre? Har ni ett liv utanför bloggen eller? Jag måste ju ha nåt att läsa när jag väl sitter här! Jonne håller på att gå till jobbet, Elias tittar på Dora Utforskaren på tv och jag, jepp som ni trodde, jag sitter här!

Ska träna idag, har lite träningvärk, men det är väl bara att springa bort kanske?!

Idag blir det kyckling till middag, kanske med en massa tandoori, sallad och en massa grönsaker! Ja, å sen vatten till.. Mums!

Snart är det sportlov.. Hemma med Elias hela långa veckan och försöka underhålla honom.. Inte nog med det så är det påsklov v.13 å då blir det ännu en vecka hemma med honom.. jaja, nåt roligt ska vi väl ändå hitta på. Åka kälke.. Gå till skogen här bakom å titta på hundbajs å hundkiss, det tycker Elias är skoj iaf.. Jag tycker väl att det är mindre trevligt, men vad gör man inte för sin lilla skrutt?!

Nä, snart dax för en stärkande frukost! Eller okej, en macka å lite juice..

Varför?

Kan inte livet alltid vara lätt och man hoppar på små rosa moln? Varför kan man inte bestämma att nä, nu ska jag vara glad resten av livet? Varför måste man tänka överhuvudtaget? Varför kan jag inte bara få låsa in mig i en skrubb och aldrig träffa en endaste människa igen? Varför kan jag inte bara säga allt jag vill säga? Varför är jag så tyst? Varför är jag inte skitrik och kan köpa mig vad jag vill? Varför frågar jag ens mig själv varför?

vet inte vad det är med mig idag. Tänker väl för mycket. Men allt är ändå bra. Så bra det kan bli antar jag. Men man vill väl alltid ha det liiite bättre antar jag. Alltid nåt man vill ha.

Nu ska jag på stan. Jag skiter i städningen idag faktiskt. Har ju tvättat kläder. Inte för hand då, utan det var väl tvättmaskinen som gjorde det mesta jobbet. Men jag hällde ju i tvättmedel.

Ska börjas i tid!

Elias älskar att raka skägget, inte för att han har nåt skägg, men det är roligt ändå. Å så gör ju pappa det!





Jonne lagar mat å Elias spelar tv-spel å jag sitter här. Precis som det ska vara!

Ny dator?!

Ja, alltså en bärbar.. Var å tittade på elgiganten, men den billiagste braiga datorn gick på över 6000:- så njaa.. Kanske kollar på internet istället. En bra å billig plattskärm fanns inte heller som Jonne ville ha. Så vi får väl beställa.

Ja, jag vet inte om jag har skrivit om Elias tjej på dagis.. Men iaf, idag berättade en fröken att Elias hade suttit i soffan med tjejen och hållt armen runt henne i säkert 10 minuter och sen när han skulle gå så fick hon en kram och en puss. Min lilla pojke.. Så dom brukar kalla den här flickan för Fru Mikko, för dom leker mycket med varandra.. Ja, ska han skaffa en tjej redan? Jag som hade tänkt att han skulle träffa en iaf när han har varit blöjfri i några år.. Nåja, ungar gör ju som dom vill

Träna idag

Ska bli skönt, hoppas jag kan slita mig från datorn bara.. Fast nu när jag har suttit på Pekas nya fina laptop så känns det konstigt att sitta här. Allting känns så stort och jag får inte ont i ryggen! Måste nog köpa mig en sån.. Om Jonne får sin plattskärm så ska väl jag oxå få nåt?! Inte mer än rättvist tycker jag! Jag vet, jag ska bara ha och ha.. Det tycker Jonne iaf.

Lyssnar på musik, borde städa men.. Äh, jag gör det en annan dag!

Igår rasade våran hatthylla ner.. På Jonnes skalle.. Jaja, nu får alla våra kläder ligga på golvet tills vi hänger upp den igen, fast det kommer inte att hända på ett tag. Kanske passar på att tapetsera när den ändå är nere?! Ja, alltså inte jag utan Jonnes pappa får fixa det där. Jonne kan väl hjälpa till genom att titta på..

Nä, nu ska jag iväg! Jeeeeey, jag kunde slita mig!!

Hem igen!

Nu har jag varit här för sista gången. Eller hos Peka iaf, kommer väl till Luleå nångång iaf. Måste ju gå på Leos lekland med min unge.
Pratade i telefon med Elias idag.

E-Mamma, äkkar dig (älskar..)
Jag- Älskar dig Elias
E-Nej mma, äkkar DIG!
Jag- Jaja.. (garvar lite)

Han är lite roligare att prata med nu när han pratar lite roligare. Innan var det ju bara -mmm, -jooo och såna roliga saker.. Men nu säger han ju saker iaf.

Nä, mamma har stressat hela morgonen å vi skulle åka tiiiidigt tiiidigt... Klockan är ju barasnart halv två eller nåt.. Det brukar inte gå så fort ändå när vi stressar. Jag sitter här, Peka å Dalle har packat/rensat å fyllt mammsa bil med grejer. Kul at dom flyttar till Kiruna igen!

Nä, toa å se åka!

Lite bilder

                      Jag hittade lite bilder på Pekas dator som jag måste sätta in.









Jag har ju miljarder bilder på Elias, men inte just DOM HÄR! Jaja, snart ska vi sova. Peka hänger över min axel och nästan flåsar när jag sitter vid datorn. Hallå, skaffa dig en egen dator!

Hem imorgon! Jeeeeey!

Äta äta äta!

Jag tänker på mat.. Ganska ofta. Snart ska vi äta kycklingsallad, köpte färdiggrillad kyckling på ica och så hackar vi en massa grönsaker och har soltorkad tomat till. Gott gott! Fast dom dära soltorkade grejerna vet jag inte om jag gillar, har nog smakat nångång och tyckt att det är sådääääär.. Men men, man får väl öva sina smaklökar lite.

Storheden storheden, gamla hederliga storheden. Toys r us var ju nytt, men fanns inte så mycket roligt, köpte bok och två cd-skivor till Elias.. Sen fanns det inte så mycket att hurra för. På ena sidan var allt rosa, spets, glittrigt och ännu mera rosa.. Hmm, kan detta vara tjejsidan kanske? Sen går man till andra sidan och där är allt mörkt, svart, grått och grönt.. Tom golven var pojk-flick-färgade. ja.. Så ska man hitta leksaker som Elias vill ha (Fifi, Dora, Pippi) så måste ma gå till tjejsidan, för inte kan väl pojkar leka med sånt?!
Köpte tjejbyxor till honom på hm oxå, för pojkbyxor är mest jeans, massa fickor och allmänt.. Pojkiga. Nog för att tjejkläderna är väldigt tjejiga, men kan finnas nåt som passar både där ibland.  Min unge har ju en rosa-vit jalsduk oxå! Mommo har sytt den å jag har en likadan!

Nä, maten är nog färdig snart, Peka står å slavar i köket.. Fast jag hackade ju grönsakerna iaf.

Shoppat lite

Var på stan med min lilla lillasyster idag. Trodde jag shoppade massor, eller så kändes det i axeln iaf.. Men när vi kom hem så var det ju nästan inget kändes det som?! -Var det här allt?! Men så känns det nästan alltid när man har varit å shoppat.
Köpte bara lite kläder till Elias å en väska till mig. Sen kanske lite småprylar å så.. Men imorgon ska vi på storheden å shoppa lite mer. Gå på rusta å hitta massa saker.. Eller iaf titta på en massa saker. Sen gå å ääääta nånstans, man måste äta, annars dör man!

Just nu skriver jag på pekas skittuffa laptop, oxå ha en sån! Då kan man sitta här medans Jonne sitter vid datorn å spelar sitt spel. Det skulle nog Jonne gilla iaf, han är ju smått kär i sitt dataspel.

Näää, att.. Nu... Nä

Nu!

Är jag framme hos Peka, Dalle å kattena i Luleå. Sitter å skriver på en sånhära bärbar dator som är lite svår att skriva på.. Eller svårt att pricka tangenterna bara.. Jag kanske har lite för tjocka fingrar.

Jaja, missade sista bussen hit med en minut.. Fick ta taxi, 130 jävla kronor ville gubben ha! Fan, hade ju nästan kunnat gå hit! Eller okej, jag är väl lite för lat för det.. Å så är det ju kväll, kan ju gå å bli mördad! Å det vill jag ju rakt inte, måste ju hinna shoppa imorgon!

Åkte baklänges i tåget, hade inte mycket till fönster att titta ut i heller, ja, å så var det ju ganksa mörkt ute så man såg ju ändå inget. Å vad jag mådde illa! Är ju åksjuk.. Men brukar inte bli det i tåg så ofta. Försökte läsa en bok, men det här uråldriga tåget hoppade och svängde värre än en karusell så jag såg ju knappt texten.. Borde ha haft en bilderbok med mig istället.

Nu ringer Jonne, baj baj

Hooooja!

Tänkte ju söka den där utbildningen.. Jaja, ringde å kollade, men nu är det så att dom har nog inget uppehåll på sommaren.. Å jag måste ju söka sommarjobb! Å då kan jag ju inte jobba om jag kommer in på utbildningen och då kan vi inte åka på semester under sommaren. Sommarjobb måste jag ju söka ändå, men om jag kommer in på utbildningen då? Hoja, varför ska det vara såhär?! Det är ju inte säkert att jag kommer in på utbildningen heller.. Nä, kan man inte bara få vara hemma å sova lite?!

Luleå!

Då är det då min tur att för sista gången hälsa på Peka i Luleå. Snart ska ju dom flytta hit! Äntligen! Som jag har tjatat! Nu när jag äntligen har slutat tjata, ja dååå passar det att flytta hit!

Vaknade tidigt imorse.. Eller jag menar att Elias vaknade tidigt, typ vid.. 7 kanske? Jonne steg upp med honom, gjorde välling och tog bort nattblöjan.. Jag låg kvar halvdöd i sängen. Ville inte röra på mig mer än nödvändigt. Huvudet dunkade, öronen likaså, halsen kändes som sandpapper, allt var som det har varit den senaste tiden. Steg upp ändå, såg att Elias hade kissat sin morgonpinkning (som är myyycket eftersom blöjan var torr på morgonen) på olvet. Hade knappt hunnit öppna ögonen innan jag måste börja torka upp en hel sjö med pink. Herregud, hur mycket ryms en en sån liten unge?!

Men morgonen gick ändå och här sitter jag. Ska packa.. Snaaaart, det är inte så att jag skjuter upp precis ALLT som går att sjkuta upp?! Nejdå, sån är inte jag inte! Jag gör allt flera år innan det ska vara klart! Iaf i min fantsi, TÄNKER på saker jag ska göra iaf.. Sen blir det aldrig gjort, men det är väl tanken som räknas?!

Ska köpa kläder i stora staden. Elias behöver faktiskt för en gång skull lite nya kläder. Eller så är alla hans kläder i tvätten, vad vet jag?! Lite större byxor och tröjor. Han har några tröjor i storlek 92 som jag måste rensa bort.. Snaaaart! Hittade för några dagar sedan byxor i storlek 86 i hans låda! Jaaa, jag ska rensa! Nog för att det var ganska nyss han hade storlek 86 på byxor, men helt plötsligt har han 98 på dom flesta! Hoja, inte har väl hans ben växt? Måste vara byxorna som krymper.
Nä hoja vad jag tjatar om min älskade unge, men jag är så ointressant att det skulle knappt bli en rad om jag inte hade Elias. Undra hur mitt liv skulle vara då? Om man skulle fortsätta som man gjorde innan man blev sambo. Ute varenda helg, två-tre dagar i veckan, knappt komma ihåg vad man heter under dom dagarna heller. Ja, ska nog inte skriva allt eftersom gamla människor kan få hjärtattack..

Har inte mycket annat att göra..

Än att sitta här och klicka runt lite här och var. Hittar inte så mycket roligt, men ändå sitter jag fast här. Lyssnar på musik, klickar på Facebook, skriver med Sofie.. Eller vi skriver så ofta att det nästan kan klassas som att vi chattar.

Igår var Elias i köket själv, kommer sen till tv-rummet med en stoor chokladkaka som vi hade gömt långt upp i skafferiet.. -Här mamma! Åhh, tack min lilla unge.. Han tog inte en endaste tugga, bara gav den till mig. Men bara för att han var så snäll så fick han smaka en ruta! Jag frågade vart han hade hittat den.. Han tog mig i handen och visade precis hur han gjorde..

    Klätterapa..

Igår var vi på Coop och JA ungen fick följa med! Det var länge sen sist. Iaf, vi gick förbi filmerna och han gick raka vägen till en Nalle Puh-film, tar den i famnen och kramar den hårt, blundar å säger -Jag äääälskar Nalle Puh! Ehh, okej.. Har aldrig hört honom säga så om nånting förut.. Vi har inte ens en Nalle Puh film hemma. Jag gillar inte riktigt den där björnen..

Han är så rolig när han har börjat prata så roligt. Ibland kan man inte hålla sig för skratt näe man säger något till honom, så skrattar han lite och säger -Vad säger du mamma?! Det låter så roligt..

Imorgon åker jag nog till stora staden Luleå. För det är ju sista gången jag kan hälsa på innan lillasyster flyttar hit och blir en riktig Kiruna-bo igen! Nog för att hon är här jämt.. Men nu får hon sova i en egen säng!

Nä, dags för.. För.. Mera klickande!

Ska det aldrig gå över?!

Har fortfarande ont på diverse ställen på kroppen. Öronen och halsen är nog värst ju nu. Men en vacker dag försvinner väl det.. När jag hugger av dom kroppsdelarna!

Kom ju på att jag måste söka jobb oxå.. Ska väl vara på gamlinghem halva sommaren.. Nog för att jag tvivdes där på Solbacken, men det känns ändå jobbigt. Hade så ont i ryggen efter förra sommaren! Sen det där med komvux.. Ska man bara ringa å prata med nån där tro? Ja.. Får göra det oxå snart. Får se hur det går.

Elias var jättetrött imorse, han har varit så himla trött dom senaste mornarna. Vill helst inte stiga upp före halv nio.. Men jag brukar ändå väcka honom strax efter 8 så vi ska hinna göra allting innan dagis. Dit går vi ju typ 9:30. Han somnar ju ändå vid 8 på kvällen, vaknar oftast en gång och kommer till våran säng och trängs. Sen sover han.. Å sover å sover å sover. Imorse ville han inte alls vakna.. Jaja, det går väl över det oxå.

Nä, orkar inte skriva mera

Sjukling

Jepp, det är jag det! Inte sådär döligt sjuk som killar blir. Men ont i skallen, öronen och halsen. När jag gick från Elias dagis idag började hela världen snurra.. Var tvungen att gå ultrasakta så att världen skulle snurra lite mindre.. Kan jag inte få bli helfrisk nu?! Är ju bara halvsjuk, men ändå.

Vill träna, vill åka kälke i baksantis, vill bada med min unge, vill äta en skitgod supernyttig lunch som man går ner 3 kilo av, vill se våra bästa år, eller vill att dom ska spola fram lite i handligen.. En vecka hos mig är en dag hos dom! Hoja, segare serie får man leta efter! Men ändå glor jag på den.. Jag vet vad som kommer att hända (har ju läst på intörnätt ju) men ändå så fastnar man där av nån underlig anledning! Man måste ju vara smått sjuk i huvudet!

Fortsättning..

Få se, hur gick det nu med utelekandet?! Jo tack, det gick bra, hann vara ute i kanske en halvtimme.. Då säger ungen -Mamma, bajset kommer! Jaha, hem å byta bajsblöja.. Nåjå, hann vara ute en liten stund iaf.

Elias har tydligen skaffat sig en tjej på dagis. Han och den här tjejen brukar leka mycket med varandra, gå och hålla handen och när dom inte är i samma rum så går dom och ropar på varandra. Ganska gulligt.. Undra om han slår henne oxå? Killar gör väl sånt om dom gillar en tjej. Kanske inte slår med basebollträ, men litegrann.

Dagis dagis

Ska snart hämta min lilla pojke från dagis. Sen ska vi vara ute i solen och leka. Hoppas bara att han är på bra humör och inte börjar springa iväg åt fel håll och göra mig irriterad.. Ibland blir jag så lätt irriterad på honom, me ska försöka hålla mig ett tag iaf.. Det är lättare om man har med sig någon att prata med när man är ute med honom, då kan han få göra vad han vill. Eller kanske inte precis vad han vill, men sitta i sin snöhög och tugga snö tills han blir less. Jag har inte världens bästa tålamod direkt.

Nu vill jag bli frisk så att jag kan gå å träna igen! Men jag är inte sådär helsjuk, bara halvsjuk jättelänge.. Eller om typ en vecka är jättelänge vet jag inte, men jag tycker det!

Snart är det sportlov här.. Har då bestämt att Elias ska sluta med sin förbaskade tutte! Jag är nog ledig hela veckan så.. Men hur ska vi göra? Hade tänkt att "byta ut" tutten mot en leksak som han får välja. Men vad gör man lixom av tuttarna sen? Slänger dom? Nä, då skulle han få panik.. Eller om man ska säga att man ger bort dom till andra små bebisar som behöver dom bättre än honom.. Äh, jag vet inte, men har en stund att tänka på det.. Nån annan som har ett bra förslag? Jag vet att man bara kan ta bort dom bara sådär, men jag vet inte om jag vill göra så.. Hoja.. Svårt det där, vill ju inte att han ska ha tuttbett hela livet..

Igen...

Jo, det var så att jag var ute igår.. Igen. Jag vet jag vet, dålig-mamma-varning här va.. Men jaja. Kom hem lite före halv sex tror jag, sov i tre timmar, sen var jag vaken och väntade på att Elias skulle komma hem.. Å väntade.. Och väntade.. Tror han kom vid halv elva eller nåt. Sen har vi haft roligt hela dagen jag å Elias, jag har varit på skitbra humör, och då blir Elias det oxå. Så vi har spelat apa (eller okej, mest han då), spelat tårtspelet en sväng, busat och lekt. Sen gick vi till marknaden jag, Peka å Elias, hittade varma chips, godisremmar och sockar. Så nu har jag likadana sockar. För mina sockar brukar ha en tendens att se olika ut.. Alltså typ en brun på en fot och en zebrarandig på den andra. Hittar nästan aldrig två lekadana, jag vet inte vart dom tar vägen.. Eller så är det hål på den ena, men jag tar den andra och en annan socke från ett annat par som oxå har en socke med ett hål i.. Jaja, nog tjatat om sockar.

Nog tjatat om allt. Hade kul igår, har haft kul idag. En bra helg helt enkelt!

Ensam hemma

Om man inte räknar med en sovande unge i rummet brevid. Jonne åkte just iväg till långt-bort-i-stan (okej, inte sp långt, men längre än till konsum) och jobbade. Han slutar 7 imorgon på morgonen och kommer hem lagom till att jag å Elias stiger upp.

Men vi ska på marknaden vi! Förhoppningsvis trycka i oss suovas och en munk. Det måste man alltid äta när man går på marknad.

Jobbade idag, inte jättefarligt jobbigt, många ungar var sjuka.. Skööönt. Inte att dom är sjuka.. Eller jo, det oxå, det var ganska lugnt hela dagen. Fick äta god (?) pytt i panna, och till mellanmål ett hårtbröd med korv på... Mmmm..? Jaja, jag överlevde och är nu hemma igen. Slockande framför tv:n vid nio, efter att Elias precis hade somnat efter mååånga ropanden på sin kära mamma. -mammaaaaaaaa, värma pizzan! Han har en leksakspizza som han så gärna ville värma i sin leksaksmicro, jaja, gör du det. Å så hörde man -biiiip biip bip, från micron ett tag tills jag gick in och sa att nu är pizzan varm så jag sätter bort micron.. Jo, det gick han med på iaf. Tur det, jag höll på att bli helt och hållet galen och mordisk efter att ha hört den pipande micron ett tag! Sen var det -maaaamaaaa, bajsis! Så då fick jag gå in med pottan och hela köret, men näää, inge bajs. Skitunge. Jaja, min lilla.. ängel.. sover nu sött i sin säng. Det är stunder som denna jag kan tänka mig att skaffa en till unge. Men sen är han vaken och jag ångrar mig snabbt..

Idag spelade vi tårtspelet som Jonne hade köpt till Elias. Ett spel som jag hade när jag var liten minns jag. Finns olika "snurror" som det står, fruker, djur, former osv på, och tårtbilder med motiv på olika former, djur och sånt. den gillade han faktiskt! Vi satt i typ 20 minuter och spelade hela den. 20 minuter är lång tid att sitta stilla på för min lilla unge med miljarder myror i brallan. Kanske är han lite sjuk..

Nu ska jag kolla Futurama, ska försöka se ett helt avsnitt innan jag somnar.. Har försökt se Guldkompassen i två dagar nu, men vi har inte ens kommit halvvägs, jag däckar så fort jag lägger mig ner. Tror att jag börjar bli sjuk oxå. Eller så är det.. Vädret eller nåt. Eller en unge som tar min energi. Vad vet jag.

Såklart!

Var ju på af idag, i typ en halvtimme! det ni! Men iaf, jag tänkte att näfan, nu söker jag den där svetskursen! Men då säger tanten att näää, den kan du tyvärr inte söka.. Är man under 25 så måste man ha varit arbetslös i 3 hela månader innan man får börja den. Så sök den när du är 25! Jaaa.. Det är ju bara.. Massa månader kvar. Jaja, klart det skiter sig när jag nästan hade bestämt mig för den. Men det finns ju en sån kurs på komvux, men då måste jag ta lån, för på bidraget överlever vi nog inte, även om nu Jonne har blivit befodrad.

Ska kolla/ringa eller göra nånting om den där kursen på komvux.

Å så måste jag skaffa körkort oxå!

Af...

Dom är så roliga på det där bygget. Man kommer dit, pratar i nån minut och sen får man en ny tid.. Men dit SKA man ändå! Kan jag inte bara få ringa dit och säga -jo, jag jobbar ibland.. jaja, okej, får jag en ny tid att ringa på nu?!

Nu har jag tryckt i mig lite lunch, det blev rester från igår, lax med pesto och grönsaker. Måste ju äta gi-mat nångång iaf.. Innan jag går upp alla mina kilo jag har gått ner, fast då hade jag fan.. Jag vet inte, svulit mig själv tillbaka till min nuvarande vikt! Jag vill gå ner mer i vikt, fast nu är det ganska lagom, lite deg-häng-mage bara, men äh, jag trivs ganska så bra i mitt nuvarande flärre. bara det inte blir mer fläsk på grisen så får jag väl vara nöjd.

Tänkte duscha oxå men.. Äh, orkar inte! Det är ju jobbigt. Å så blåser det ute och då gör det ont i ett nyduschat ansikte. fast mitt ansikte kliar nästan inte nåmer, undra om det beror på det parfymfria schampo? Eller att jag använder a-krämen? Kanske en balndning av det..

Tänk om jag verkligen är laktosallergiker?! Fick lite småont i magen efter maten igår och fes så det luktade sådär.. Gott som det bara kan. Men vad hade jag ätit då? Kanke två bitar fetaost å så var det mjölk i peston och såsen.. Fast det är ju så liiiite! Inte kan väl det vara så? Jag har ju kunnat dricka mjölk då och då, och låglaktosfil har jag oxå kunnat äta, men nu går inte det. Åt sån fil till frukost för nån veka sen och fick ooont i magen och blev dålig i magen.. Jag vill vara frisk och normal istället! Okej, normal kan jag ju aldrig bli.

Som en kille sa åt mig på krogen förra helgen -Du är ju rolig för att vara tjej!
Undra vad han hade träffat för tjejer innan? Inte då mina kompisar, för vi är alla roliga och en skvätt galna!

Jo såhär

Om jag bara tar bidraget blir det inte många kronor att leva på.. Jonnes lön är ju inte direkt någon lyxlön, inte min heller för den delen, vi klarar oss precis, eller okej, vi har ju pengar kvar och kan köpa kläder, lite saker och gå ut och festa lite då och då. Jag får väl typ.. Ska man skämmas här å skriva vad jag får?! Jaja, typ 6-7000 beronde på hur mycket jag jobbar.. Å nu tror jag att jag ränkade in barnbidraget oxå.. Eller gjorde jag det? Nåja, vi får se hur det går. Ska kolla med af om dom har nåt roligt där. Dom hade ju svetskurs, men dom visste inte om den skulle fortsätta.. Å så kan jag inte så bra matte.. Måste ju bli geni först, men det orkar jag ju inte.

Nu ska vi titta film. Eller snart, så fort Jonne har varit på toa och duschat.. Men han har inte rört sig en meter sen han sa det för typ 10 minuter sen.. jaja.

Nytt jobb!

Fast tyvärr inte för mig men för Jonne iaf! Han fick reda på att han blir gruppledare på Securitas! Dom var två som fick göra provet (dom var fler först, men bara två fick göra provet) det var ett låångt och underligt prov.. Nåja, Jonne blev det iaf! Bra att nån har bra jobb i familjen.. Så nu känner jag mig ännu mer värdelös som bara går hemma å skräpar och jobbar på nåt tråkigt dagis då och då.. Imorgon ska jag på af iaf, vill göra nåt annat! Kanske läsa till nåt, men då måste man ju ta csn-lån och sånt.. Och BETALA TILLBAKA! Nä hoja.. Blir lite rädd för sånt.

Nu ska min skrutt sova, Jonne är där inne och läser Ellen-boken till honom. Elias väljer en bok varje kväll som vi ska läsa, ibland väljer han sin djur-bok med bara bilder.. Jaja, då får man prata om djuren och helst hitta på nån rolig sång om allihopa.. Kan bli lite jobbigt i längden.

Var å tränade idag, men inte så länge, för på löpbandet blev jag alldeles yr och snurrig och började må konstigt, så jag styrketränade en stund tills jag trodde jag skulle svimma.. Kanske inte är riktigt frisk ännu.. Sen när jag stretchade så började min näsa rinna okontrollerbart! Alltså.. Blä, var glada för att ni inte var där! Lät som västa.. Ja, vad nu som låter snorigt.

Marknad i helg! Hade varit kul å gå ut.. Men får nöja mig med att gå på marknaden och glo på samma saker som förra året.. Hoppas det blåser mindre. När jag åkte bil med Jonne idag så såg man knappt vägen framför sig! Hade det sprungit ut nån på vägen så hade dom inte levt just nu.. Nog för att han körde sakta, men ändå.

Nu vill ungen ha en gonattpuss


Jahaja..

Såhär kan man se ut om man är hemma med sin mamma och är lite småförkyld.

     

Han sitter på pottan och käkar glass, för han hade inte så bra aptit så.. Ja, vad gör man inte för sin lilla skitunge? Idag har vi bråkat hela morgonen, han har skrikit, gömt sig, tjorvat, vägrat sitta i vagnen på väg till dagis, men lyfter man ner han vill han visst sitta i vagnen, jaja, lyfter tillbaka honom i vagnen, men då ska han ner igen.. Hoja, och han skriker ju inte TYST precis! Tror nog att halva Kiruna hörde honom.. Okej, jag har ju inte heller varit på strålande humör heller. Ingen bra kombination med en trotsig unge och en mamma med pms. Jag måste nog börja käka nå piller för det, såhär kan man inte ha det! Är på sååå dåligt humör! Vill bara skrika och slå folk, försvinna ett tag, men sen känner jag mig deprimerad och lessen för att jag är så trög och värdelös. Min kropp orkar inte med sånahära humörsvängningar. Fast det är väl "bara" två veckor kvar av detta.. Sen mår jag nog bättre.. Hoja! Ska gå och träna nu så jag gör av med lite ilska.

Sovdags

Eller egentligen glo på Futurama-dags. Måste ju ha nåt att se innan man åker till drömmarnas värld.

I helgen ska Jonne jobba natt. Skitkul. Varför kan han inte jobba nån helg då det inte är marknad? Eller är det marknad nu? Mamma säger det iaf.. Alla andra jag frågar har ingen aning. Jag som ville ut.. Jag veeet att jag har varit ute mycket nu, men ibland behöver man det. Inte för att dricka alkohol, utan för att träffa roliga människor, skratta och bara ha roligt utan att behöva tänka på så mycket annat. Har träffat nya roliga människor som jag aldrig annars hade träffat. Jag är ju en såndär som bara sitter hemma å ugglar annars, jag behöver gå ut. Iaf nu. Alltså inte just NU, men.. Äh, lite svårt att förklara, jag behöver komma bort lite då och då för att orka. För att orka med vardagen. Jag vet.. Man ska tycka att det är underbart att ha både sambo, barn och lägenhet, men ibland behöver man en paus från sånt, umgås med andra människor, såna man inte ser varje dag. Nu låter jag väl som värsta alkisen, inte för att jag dricker så mycket när jag är ute ändå. Har bara roligt. Sådär lagom roligt, så som man vill ha. Okej, jag börjar bli trött, svamlar bara just nu känns det som.

Livet blir så tråkigt om man inte har roligt

Ensam

Nu sitter jag ensam hemma, Elias å Jonne åkte till Jonnes föräldrar å skulle äta. Jag orkade inte följa med. Dom skulle äta stuvade makaroner och korv.. Blää! Jag har ju fikat på safari så jag överlever ett tag till.

Imorgon ska jag kanske gå å träna, om jag inte måste jobba. Känner mig stor och fet idag, har inte tränat på typ en vecka, känns ganska dåligt det.

Lyssnar på MIN musik nu, inte ofta man får det, det brukar vara en liten kille som studsar i sängen å säger -dansa min musik! Så då får man snällt sitta och lyssna på emil, pippi och bolibompa medans ungen skuttar glatt i sängen.. Man blir less efter ett tag.

Nä, ska äta nåt.

Hemma igen

Ja, Elias har inge feber, men hostar så att han nästan kräks, så jaaajaaa, då FÅR väl stanna hemma då! Måste bara ringa af och säga att jag inte kan komma. Men då måste jag även avanmäla mig därifrån, skicka in till fk oxå, och där blir det en massa tjorv för att jag inte har ett heltidsjobb, för dom är så nyfikna att dom vill att jag ska berätta EXAKT hur många timmar jag jobbar i veckan å råna roliga saker. Hur ska jag veta? Hoja.. Hatar af och fk, blir bara en massa tjorv hela tiden, måste skicka in 14 papper 18 gånger. Nää, hoja.

Elias tittar på Timon och Pumba.. Nä, nu hör jag hur han sätter på tv-spelet. Idag måste han få komma ut en svän då. Synd bara att det är +2.9 grader ute.. Hoppas termometern visar fel! Vill inte ha plusgrader riktigt ännu vettu. Kan du förståååå det?!

Köpte laktosfri fil igår, ingen riktig höjdare, men jag överlevde några skedar iaf. Jag vill ju ha fiiil! Och den där vitlöksgeggan från ica singalen. Men nån viss unge har tydligen smittat mig (jo, det är sant!) men diverse åkommor! Snart ska du få igen! Jag ska ge dig.. Skitdålig syn! Hahaaaaaa

Hemma med sjuk (?) unge

Ja, Elias är ju hostig, snorig och lite feber, men han är pigg som en.. Mört? Hur nu jag vet om dom är pigga, men jaja, han kanske är lite tystare och kramigare än valigt, men det gör ju inget! Nu sitter han å spelar sitt älskade apa-spel. Snart ska jag väl hitta på nån nyttig/god/lättlagad lunch till oss... Eller så steker jag lite korv till ungen eller fiskpinnar eller nåt annat avancerat.

Idag var vi ute en sväng oxå, Elias totalvägrade först, men sen följde han ändå med till Konsum och köpte en.. Glass! Jaja, han har ju ändå lite feber.. Äh hoja, en glass är väl inte så farligt.

Idag ska vi nog göra antingen köttbullar eller köttfärsbiffar.. Beror på vad som är lättast.. Kanske sånadära goda biffar med massor av lök i.. Nu blev jag hungrig!

Sjukling

Jaha, då var Elias sjuk. Eller sjukare, han har ju varit lite småsnorig, men idag (och tydligen igår kväll i Merta) så har han lite feber, inte märkvärdigt mycket, men han är ändå lite hängig, så han får hänga med morsan hela dagen imorgon. Hoppas han får lite mer feber och bara vill ligga å glo film.. Jag menar om han ändå ska vara sjuk så kan han ha lite feber oxå. Magsjuka vill jag inte veta av, det är ju äckligt! Blir så mycket tvätt.

Dags att sova, eller dags att kolla nån film man kan somna till iaf. Om man nu hittar nån bra film. Har ju kollat alla bra filmer som finns känns det som. Ska bara vänta på Jonne.. Han är ganska seg av sig den typen..

Idag är det söndag

Igår blev det lite singstar med Kicki och sen vidare till Kickis kompis å sen krogen. Hade riktigt roligt faktiskt, hamnade på efterfest och kom hem vid.. Halv sju kanske.. Ja hoja vad jag är ute å ränner! Men nu blir det inte på ett tag, nästa helg jobbar ju Jonne natt och helgen efter det är det väl tänkt att jag ska åka till Luleå till min lillasyster som är så liten att hon ska flytta hem igen. Eller iaf till Kiruna.

Idag käkade jag torrkött som Jonne ville köpa på Coop. Å jag är glad att han ville, för fan vad GOTT det är dagen efter! Så nu ska jag knapra kött, dricka juice och glo när JOnne spelar på våran vackra dator.

Tjohej!

Lördag igen

Kom nog på att jag vill gå ut ändå.. Så det blir så.

Var hos Nina & Saga med Elin idag, Lilla Saga hade ju blivit större (nähä?!) och lika söt som vanligt, men det vet ni redan. Att hon är söt alltså, pratade lite och spydde en skvätt.

Fikade på Safari, gott som tusan.

Pratade med Elias när vi var på Lindex, lite halvpinsamt när man pratar barnspråk bland folk.. Tycker det är mest jobbigt att prata med honom, inte vet jag vad jag ska säga! Han säger bara -mmm hela tiden.. Hur roligt är det? Äh, jag kan prata med honom i telefon när han blir större, typ 15 år och jag ringer och frågar när han tänker komma hem ungefär.

Nä, nu ska jag plocka lite innan min tjej kommer så hon inte tror att vi bor mitt i ghettot. Ja, vi skulle städa idag.. Men det blev som det blev.

Första timmarna

Utan min lilla duracellkanin. Känns bra, lite jobbigt var det ändå att se honom åka iväg med mammas bil. Det känns alltid jobbigt, vet inte varför. Att nån annan tar hand om MIN unge! Jag måste ju vara en skitmamma som bara lämnar bort honom sådär! Men jag vet att han har det bra, han avgudar ju sin mommo. Han var ju såå gladf idag när han skulle till dagis, för han visste att efter dagis kommer mommo och hämtar och han får åka i mommos bil till mommo Ebba. När jag hämtade honom idag var han oxå jätteglad, följde frivilligt med mig till hallen för att klä på sig. (det brukar han aldrig göra) Och han pratade om mommo, kita, Bella å mommo Ebba hela vägen hem. Väl hemma satte han sig vid sitt apa-spel (donkey Kong med trummor) och spelade det ett tag. Han har blivit så duktig på det där! Tror att han är bättre än mig.. Nästan iaf.

Nu ska Jonne sova, jepps han går å lägger sig tidigt tidigt. Kanske för att han ska stiga upp klockan 22 och börja jobba 23- 07, men ändå. Vad ska jag göra alldeles ensam här då? Ja, spela lite tönt dataspel kanske, eller se nån film.. Eller glo på tv tills jag däckar och dreglar?!

Hoja.. Jag råkade fisa lite, det luktar INTE gott ska jag säga! Skulle inte ha druckit mjölk..

Hoja!

Jobbade ju på fritids idag (åk 2-3) och det var.. Ja, en upplevelse må jag säga! Trodde det skulle vara ganska lätt, dom sköter ju lixom sig själva, men icke.. Dom skrek, bråkade, grät, skrek mer åt varandra, var elaka, slogs och.. Ja, allt som finns. Speciellt tjejerna var elaka mot varandra, fryste ut andra tjejer, ville bara leka två och två, killarna var ju mer slå slå och springa iväg. En tjej ville att jag skulle ringa hennes mamma och säga att hon ville byta skola för hon var så lessen och ville inte gå i en mobbnings-skola. Stackars barn. Tänk när Elias kommer i den åldern, tänk om han blir det som blir utfryst och mobbad, eller om han blir den som mobbar. Hoja, hur ska man göra för att få något mittemellan??

Nu ska vi äta.. Vi hade noll fantasi så vi frågade Elias vad han ville äta. -Pippsa! (Pizza) Så jaja, det var faktiskt ett tag sedan vi åt sån skit så varför inte. Så Jonne ska hämta snart.

Promenad

Har (nästan iaf) bestämt mig för att promenera ner till raketskolan där jag ska jobba idag. Hur länge kan det ta? Äh, jag går i god tid, kommer jag jättetidigt så går jag in på ica signalen. Å där jobbar ju dom gamla tanterna som jobbade där när jag var liten å sprang på ica varannan dag. Dom som alltid såg så misstänksamma ut när vi kom in. Med all rätt (iaf om Peka var med..)

Försöker hitta bra musik, men inte FÖR bra så att jag börjar tralla på låter när jag går. Men lagom bra låtar som inte är allt för sega, för då går det visst saktare att gå. Så lite fart och lagom bra. Några förslag?

Lunch snart, blärg! Käkade ju nyss frukost känns det som! Vill inte äta nån mat, men annars kommer jag att svälta ihjäl på jobbet, så jag får väl trycka i mig lite rester iaf. Å ett stort glas vatten.

Imorgon ska jag stiga upp tiiidigt tiiidigt, typ halv sex.. Börjar ju halv sju så jag måste ju hinna öppna ögonen lite.

Nä, lunch var det

Vilken unge jag har..

När jag pratade i telefon så gick han in på toaletten, stängde dörren, klädde av sig alla kläderna och ställde sig i duschen.. Å pissade! Ja hoja, han har fått för sig att pissa i duschen för det är ju sååå roligt.. Jaja, så länge han inte bajsar där så är jag väl nöjd.

Idag ska vi äta.. Tacos! Ja, jag vet, vi äter det typ jämt, men gott är det!

Imorgon ska jag jobba på raketens fritids 12-16 och på fredag på Gruvarbetaren 6:30-13:00, så jag har resten av veckan planerad iaf. Hoppas ungen åker till byn nu när jag är lite sjuk.. Skönt att bara ligga å inte röra sig ur sängen på en hel dag. Men ska väl fösöka städa eller nåt annat vettigt, det börjar se hemskt ut här. Nog för att det alltid ser hemskt ut, men ändå.

Träna

Skulle egentligen träna idag, men jag tror att jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och öronen, näsan rinner lite å sånt trevligt så jag tror jag väntar med att träna en stund. Men jag brukar inte vara sjuk länge så jag kan nog träna snart igen. Vill ju inte gå upp 14 kilo av att inte träna.. Typ. Känns så iaf.

Kallt ute idag oxå, men när jag lämnade Elias på dagis så skulle dom vara ute!! Halleluja! Dom som är rädda för kallt väder eller nåt sånt. Men dom har börjat vara ute mycket mer och det märks på Elias, han är mycket lugnare när man hämtar honom från dagis. Och lite gladare för den delen oxå. Barn ska få vara ute på dagis!

Ska korta mina jeans oxå, tänkte göra det igår.. Men men, jag skjuter upp allting. Alltid! Har alltid varit så och kommer nog alltid att vara sån. Om jag inte byter hjärna, men jag gissar att det kan bli svårt.. För ingen vill nog bya med mig.

Idag byggde jag å Elias med klossar, jag har haft som gömda ett tag i garderoben, men idag frågade han efter dom så då tog jag fram dom. Har haft dom gömda för att han har kastar dom överallt och gjort allt utom att bygga med dom. men idag satt vi och han byggde för fulla muggar och tyckte han var sååå duktig!



Sen blev han arg och sparkade omkull allting, men ändå. Så det är bra att ha leksaker gömda och ta fram dom bara när han verkligen vill leka med dom. Som hans dator han fick av Linneá, den tar vi bara fram ibland, annars hade den nog varit trasig idag..

Jag vill ha en ny digitalkamera! En som funkar utomhus och tar bilder som inte alltid är suddiga.. Våran börjar bli till åren nu, köpte ju den innan Elias föddes.. Okej, den kanske är 3 år gammal men ändå!

Nu ska jag klicka vidare!

Måste..

Förtydliga mig lite, att jag har ont på insidan av låret har faktiskt inget att göra med att jag var ut i lördags, det är bara att jag tränade i lördags oxå, och jag får träningsvärk överallt. Jag är lite känslig. Så nu vet ni det!

Jepp, har väl gått å blitt alkis på heltid nu. Eller inte, men det är skönt att komma hemifrån ändå. Elias sover ju typ när jag går och sover när jag kommer hem, så han märker ju knappt att jag är borta. Förutom att jag är lite "borta" dagen efter, men vem är inte lite snurrig när det blir helg?!

Kollat på film nyss, Spiderman 3 blev det denna gång, men den kändes ju skiiitalång, fick spring i benen och ville gärna sparka någon, men jag fick inte sparka Jonne. Jaja, jag skaaa väl inte göra det då! Hoja, inget kul får man ha! Igår fick Elias sin julklapp från Jonnes fammo å faffa, ett presentkort på Lindex för 500:-, så nångång denna vecka ska jag dit å kolla om dom har nåt roligt till min pojk. Men det finns bara så pojkiga kläder, eller väldigt flickiga, jag vill ju ha nåt mittemellan. Såna kläder som man kan ha till båda könen. Jo visst, man kan ju ha såna kläder till båda, men tjejkläderna är små och tajta, byxorna är utsvängda i benen och har en massa glitter/rosa/blommor/spets på sig. Och pojkarnas kläder har döskallar/bilar/spindelmannen. Ja, får väl sy mina egna kläder till min stackars unge!

Tack å gonatt!

Lördagen..

Jepp, jag var ju ute i lördags. Först hos Kicki sen gick vi vidare till Ferrum, träffade lite folk, dansade, hamnade på efterfest. Kom hem typ 06:30.. En lååång efterfest var det, fast kul var det! Jag var skitpigg när jag vaknade 09:30 sen.. Jeee. Först trodde jag inte att jag var bakis, tills jag kom på att jag fortfarande var full! Hoja.. Slutade ju inte dricka förrän typ klockan 6 så.. Jaja, men Jonne å Elias åkte ut på äventyr medans jag låg halvdöd i sängen och tittade på Scrubs. Men idag är jag människa igen, har bara sååå ont i högerbenet! På insidan av låren typ. Lite träningsvärk, inte så jätteskönt direkt.

Nä, nu ska jag till köket och titta (och hjälpa) när Jonne plockar undan efter middagen.

Vart har..

Min fantasi tagit vägen? På den gamla goda tiden (från typ 2001 eller nåt) när jag skrev på lunar, då var det ju roligt. Jag garvar åt dom än idag, även om jag inte riktigt fattar vad jag menar i alla inlägg. Jag måste ha varit en väldigt sjuk människa. Eller är väl det fortfarande, det är bara lite gömt under ytan nu när man har en unge som tar upp nästan hela ens tid och ork. Jag är nog ganska tråkig nuförtiden. Vill bli lite roligare, men hur gör man det? Åker jorden runt ensam eller åker till månen fram och tillbaka?

Hmm.. Jag skrev nyss mycket längre, men det försvann på nåt underligt vis! Hoja.. Jaja


Gammalt

Har lite och göra så jag sitter på lunar och läser skitgamla dagboksinlägg. Vissa fattar jag helt enkelt inte! Vem skriver jag om? Jaja, det är ju så länge sen nu. Hittade en..



nina å eve talar...här Tors 19 apr 2001 20:02
e- ahh..nina, vet du vad?

n- nå vatå?

e- imårrn ska vi...dammsuuuuga!!

n- aaa---*asflinar*

e- nu ska vi döda peka...

n- nå inte då

e- nå..nänä..nå va ska vi gö då?

n- *asgarvar å biter sig i handleden*

e- *tuggar pekas toffla å dör*

n- vilken tråkig dagboksinlägg hörreduru förrästen lixom..ahahohoho



Ja, det var ett tag sen det där. Jag var typ 17 år eller så. Ja, orkar inte ta fram miniräknaren! Vet ju knappt hur gammal jag är nu!



överSOvning Hos sOPhie Mån 6 aug 2001 11:29
ja...natten var nu avklarad..spelade tv-spel...kollade film..
sen var sophie i drömmarnas värld..inte jag...
jag hade som vanligt svårt att sova...inte sophie..hon snarkade lite oxå..höhö..sover med öppen mun gör hon oxå..jaja..hur kul nu det kan vara, jag menar..dregla...gamla människa..

snart är sommaren över...hur ska jag orka ta mig tillbaka till skolan sen?
maggan sa ju att jag skulle sluta bf..och göra nåt annat..men men..jag gör tvärtemot...som alltid..
får terrorisera kuratorn detta år oxå..



Haha, den gamla goda tiden när jag å Sofie sov över hos varandra lite då och då!


helgen som gick.&)?)(/& Ons 5 feb 2003 15:42
den som inte visste om det, så har det varit helg.
jag har haft en sån.. vad kan man kalla det..?
underbart rolig helg.
måste tänka.. nä, har inte haft så roligt på så länge jag kan minnas.

allt som behövs för en sådan helg är:

*släktingar
*andra människor
*alkohol i form av: kosken, öl och nåt att blanda med
*en bastu
*ett antal handdukar (helst blöta)
*cigaretter
*en gitarrspelande typ
*tv-spel
*telefon
*snö att hoppa i efter bastun
*en säng att vakna upp i
*folk att väcka på morgonen
*en kusin att väcka alla med
*många ord att prata med



Denna kvällen minns jag fortfarande! Skitkul hade vi iaf. Jag å Nina väckte alla på morgonen på vårt sätt.

Nä, nu ska jag väl göra nåt vettigt. Typ gå på toa, det är häftiga grejer det!

RSS 2.0