Byat färdigt

Äntligen hemma efter en bajstur till Merta. Elias bajsade sjuttioelva gånger i sina förbannade kalsonger! Är så less på det så jag kräks! Sen har han klagat på ont i magen å sen bajsat.. han har gjort det några gånger då och då dom senaste veckorna, undra om det är nåt han inte tål riktigt? Laktos.. Hoppas att det går över..

 Elias sov då gott i bilen både på dit och tillbakavägen.


 Elias åker skidor.. Lyckade komma några meter innan han ramlade eller skidorna lossnade. Dom satt inte på så bra.

Nä, orkar inte sitta här mer. Ska fösöka hitta billiga klappar på nätet.. Vad ska man köpa när man är fattig?

Suddiga bilder

Försöker fota lite, men över hälften blir suddigt. Kanske får köpa en riktig digitalkamera istället för att alltid använda mobilen.. Nåja.

   

Köket.. Har flyttat bordet, hade det i hörnet innan. Eller där det är tomt nu.. Kökslampan ska vi inte ha, men började lessna på att äta i mörker, så tog en ful lampa. Men vad ska vi ha där bordet stod tidgare om vi har såhär? Där vid fondväggen alltså.. Nån möbel av nåt slag, men vaaaad?! Ska bli rik så man kan köpa sig nåt vackert. Kommer aldrig att bli rik, så får köpa mig nåt mindre vackert.

 Har kommit en hel del snö här.. Balkongen kan man nätt och jämt komma ut på, men att skotta balkongen, det är verkligen inte min uppgift! Nääärå, det får Jonne allt göra.

 En suddig bild på hyllan i tv-rummet.. Och min första och enda blomma här! Får se hur länge den lever.. Den började luta lite konstigt.. (Sorry mamma!) Men den fick lite vatten och såg bättre ut.

Nu är jag å Elias nybadade och luktar nyponrosor och ska titta lite på Kalle Anka!

Snålt?

Läste just på familjeliv (vart annars?) om en mamma som tyckte det var såå snålt att hennes barn på ett (!) år bara fick en present för 99:-! Hon tyckte det var såå dåligt! Eh.. Vad fan spelar priset för roll? Måste man köpa presenter för över 500:- eller? Jag kan då säga att jag inte kommer att köpa dyra julklappar precis.. Å en ettåring bryr väl sig knappast om hur mycket presenten kostar?!

Nä.. Idag har kbab varit här å fixat lampan i hallen å köket! Bytte ut dom skitfula lamp.. Ehh, kupa eller vad det nu heter, till lite snyggare.. Lampgrejs. Elias element är oxå fixat. Där var elementet skållhett hela tiden. Ringde IGÅR och dom kom IDAG! Herregud.. Inte brukar dom vara så snabba väl? Sen ska vi kolla om dom är snälla nog å gör nåt åt våran skitfula, äckliga, nötta bänkskiva i köket.. Kanske inte byta ut, men täcka över med.. Tejp? Nu är den bara äcklig, råkar man sätta nåt fettigt (inte mig) där så suger den åt sig som en svamp.. Kanske kan måla eller nåt liknande, men den är äcklig på listerna oxå.

Nä, idag har jag varit duktig å dammsugit å diskat. Försökt plocka lite, men finns inget att plocka längre. Har inga fina saker att sätta upp nånstans. Å vad ska vi ha för möbel i köket? Har flyttat på bordet så att det är under.. Kroken man hänger lampan i.

Snart hämta ungen å göra nåt vettigt hemma. Kanske bada. Eller springa runt i cirklar och skrika.

Kompisträd

På Elias dagis har dom börjat med nånting nytt, em kompisträd. Jag visste inte riktigt vad det var när jag hämtade honom idag.. Alla barn har sin bild hängande i trädet, (som består av grenar) och jag såg inte Elias bild där, frågade honom vart hans bild var.

-Fröken har tagit bort min bild!
-Jahaa.. Varför då?
-Jag skrikte..

Så fröken berättade att dom hade pratat om hur man ska vara på dagis, har en affisch där det står tex man ska:

*Inte skrika
*Inte springa inomhus
*Vara snäll
*Inte slåss

Osv, och Elias hade skrikit så barnen fick ont i öronen, så hans bild hade försvunnit.. Elias blev ledsen å ville ha tillbaka den.. Fröken hängde tillbaka den när vi skulle gå.

Tycker det var en smart idé, alla barn vill väl hänga där med sina kompisar, så han kanske börjar skärpa sig lite på dagis.. Är man inte snäll så får man inte hänga i trädet.

Å med bajsandet för Elias går det.. Inte alls, ingen förbättring alls, han vägrar fortfarnde. Snart ser ni en bättre begagnad unge till salu på blocket.

Nä, ska väl glo nån film och somna in


Viasat

Nu, efter typ.. X antal månader så har vi hittar viasat-kortet och kan nu glo lite mer kanaler! Ja.. Inte för att det är så himla mycket på tv, men ändååå!!

Har (äntligen) börjat fixa till i lägenheten, lite ljus, dukar, hängt upp stjärnor å lite sånt. Måste ju se lite hemtrevligt ut ju. Ska hänga upp tavlor så fort vi kommer på vart allt ska vara. Måste ju se fint ut om det ska komma massa folk hit efter jul.

Köpt en julklapp till Elias idag, ett parkeringhus eller vad det nu kan kallas. Man kan iaf köra bilar på tre våningar, å några småbilar har han nog.
Funderade på att köpa Playmobil-grejer till Elias, smågubbar man kan leka med. Hade velat ha ett hus eller nånting oxå till det, men det var ganska dyrt.. Men på www.hikmet.se finns lite billigare, men ändå dyrt.. Alfakassan ska ha massa intyg så jag fåg inga pngar denna månad.. Jippi.. Eller nåt.

I helgen ska vi åka till Merta iaf! Elias ska få vara ute så mycket han vill. Hoppas det inte är skitkallt iaf. Då vågar kanske inte jag visa mig ute.

Seg..

 Peka förr i tiden. Haka hade hon inte hunnit odla än..

 Här har vi en annan dam.. Haka har hon iaf!


Mitt första nattpass över, gick ganska bra. Höll på att somna vid 23, 2 och 5.. Sen där emellan kunde jag ligga ner och titta tv utan att somna! Turr att jag bara gick brevid och hade nån att prata med när jag började bli för trött.
Ska jobba nästa vecka mån, tis å onsdag natt. Det ska nog bli bra. Hade verkligen inga problem att somna när jag kom hem.. Satte på en film, men minns inget av den..

Till helgen blir det byn! Elias måste få rastas ordentligt några gånger per år. Vara ute så mycket han vill och springa med hundarna lite.

Idag ska vi äta kött. Riktigt kött som Elias har skaffat själv i skogen.

Gonatt

På er andra, själv ska jag jobba natt för första gången i mitt liv! Vaknade 7 imorse, nickade till på eftermiddagen nångång.. Så jag ska försöka hålla mig vaken hela natten. Brukar ju somna vid 2-3 annars, så några timmar till ska jag väl hålla mig vaken.. Slutar 7:30 imorgon..

Nä, nattti natt!

Familjen

   
                            


Man kan ha roligt när man har tråkigt..

http://www.yearbookyourself.com/

Brum brum

Idag har jag kört en bil för första gången i mitt liv! Jaja, jag vet att jag är 25, jag borde ha börjat för länge sen.. Men jaja. Gick ganska bra. Körde inte fort.. När hastighetsmätaren gick över 10 så tyckte jag att det gick för fort! Hoja, måste sakta ner så man inte kör på några stolpar!
Inte det bästa vädret att köra sin första tur i, mörkt och snöigt, men inte krockade jag! Inte idag iaf.. Ska på en liten tur imorgon oxå! Medans det är ljust! Nåja, jag får väl körkort innan jag är 50 hoppas jag. Siktar på 49 så man inte blir besviken.

Ätit gratismat idag, gott, billigt och enkelt. Behöver inte plocka undan eller diska. Alltså, inte för att jag är lat eller så..

Elias bajsade i toan idag! Två stora korvar! (intressant va?!) Så han tyckte minsann att han skulle få klistra två klistermärken.. Å jaja, det kunde han väl få. Så nu finns där 4 klistermärken! Det första märket ville han ha för att han sa att han hade bajsat på dagis.. Fröken där sa att han hade suttit på toa, men inget kom.. Men han insisterade på att det hade kommit så jag gick med på att det var så.. Tänkte att då ser han att det går framåt på ormen! Klick nummer två i toan var väl mer en olycka, den rå¨kade falla ner från mellan skinkorna medans han satt där, men ett klistermärke måste man få ändå! Så nu har han fått sin överraskning! Brio builder system blev det. Egentligen tänkt som julklapp, men orka köpa mer grejer nu..

 Var hos Saga som har fyllt ett helt år! Måste säga att hon har väldigt vackert kamerasmajl! Man ska inte se ut som vanligt när man ska fotas! Det vet väl alla!

 Elias poserar i sina nya kläder. Känner ju knappt igen honom, hör ju inte till vanligheterna att min unge har jeans och skjorta heller! Tröjan har Elias pappa valt alldeles själv! Händer inte alltför ofta att han är med å bestämmer kläder.. Är nog.. Nä, han har nångång gjort det? Eller jo, innan ungen föddes kanske..

   

Här leker Elias med sin nya överraskning och brevid är bild på klistermärksormen.. Nä, jag är ingen konstnär så säg inget elakt om den!

Nu sova.. Såg en lite läskig film nyss, mirrors.. Ska gå och slänga alla speglar sen sova! Eller först titta resten av Kung fu panda, sen sova.

Stan

Har varit å fikat på stan å sen handlat lite kläder till ungen. Kalsonger... Behövs mycket till denna unge.

Har börjat fundera på julklappar.. Nu ska jag vara så tråkig å köpa böcker till alla ungar.. Men vad köper man då? Lollo läser ju själv, men hur svåra böcker? Vad gillar Tilda och Ellen? Sen är ju resten i Elias ålder å då vet jag ungefääär vad man kan köpa.. Eller Ellen är ju typ lika gammal, men hon är ju tjeeeej! Dom är ju nåt helt annat ju!
Nä, böcker får det bli, ska beställa allt så man slipper gå till affärer och ha ångest för att man aldrig hittar nåt. Elias ska få bajs-boken iaf. Sen har jag ju köpt Brio builder system till honom, han älskar ju att skruva i saker å ting. Och vill INTE ha nåt som låter!! Eller jag vill inte.. Han vill ha pussel och spel kanske. Roliga spel som jag kan överlever att spela.

Idag ska vi ÖVNINGSKÖRA! Det du!

TRÖTT!

Längesen jag var såhär jäkla trött. Orkade inte ens se film igår kväll, däckade nog direkt. På morgonen märkte jag nappt när Elias kom till sängen. Ville inte ens stiga upp när klockan blev 9..

Grattis Saga på 1-årsdagen!
Grattis Ellen på 3-årsdagen!

Nu ska jag.. Duscha!

Desperat!!

Jag börjar.. Eller jag menar jag ÄR desperat! Elias totalvägrar fortfarande att bajsa på pottan/toan. Det där med klistermärken var ju inge roligt alls tycker han.. Vet inte vad jag ska ta mig till. Fick ta hem 5 påsar med bajsiga kalsonger och byxor. Blev en sjätte medans jag var där och sen tre hemma.. Hur överlever man sånt här?!
Elias har sååå ont där bak.. Är alldeles röd överallt, skriker och säger att det gör såååå ont! Han kan knappt sitta.. NÅT måste man ju göra!

Har jobbat idag om man nu får kalla det här för att jobba.. Tittar på Top model, Oprah, Rachel Ray, Våra bästa år, Oprah igen.. Å läst tidningar... Ja, har ju gjort lite nytta oxå faktiskt!

Sov inte många timmar inatt.. Somnade vid 12, stängde då av datorn.. Men så vaknade jag efter nån minut igen av att jag hörde röster! Har jag blivit kocko? Är tv:n på? Nää.. Radion i Elias rum då? Nähäpp.. Lyssnade i väggen.. Nää, lyssnade i golvet i sovrummet. Jepp, där hörde man en fins gubbe och tant som bråkade.. Eller iaf diskuterade rätt livligt. Handlade om pengar.. Men det var kallt på golvet så jag gick till sängs igen, slog på en film på datorn och somnade om nångång.. Härligt med grannar! Kan dom inte bråka på dagen istället?!

NU

Är jag gammal! 12 nya rynkor och rullator har jag fått idag!
Har dumpat Elias på dagis, ska ha tvättstuga, handla tårtgrejer och skrubba mig lite.

 Måste bara fundera vad jag ska göra för tårta.. Gillar inte gräddeoch vill ha laktosfri.. Hmm, en tårtbotten med kiwi på?

Imorgon..

Då är det dags att bli gammal sääring! 25 år. Fan, halvvägs till 50. Gammal tant.

Gör nog en tårta imorgon, den som vågar smaka kan komma förbi. Har ju nästan lite städat här fortfarande!

Hoja.. Snart dags att sova för en viss Elias. För mig oxå, är såå jäkla trött!
Sov till nio imorse, eller vaknade ju när Elias steg upp, gjorde välling till honom och gick å la mig igen. Han spelade dator en stund och kom och värmde sina iskalla fötter på mig.. Hääärligt värre!


Muffin

Nu är det Muffin på barnkanalen (Mumfie) men Elias är tvärsäker på att han heter Muffin, lika säker är han på att Wall-e egentligen heter Bobling.. Å den där tjejroboten är den riktiga Wall-e. Jaja, det går inte att säga emot honom precis.

Nu har jag satt upp klistermärksormen, men inget bajs änsålänge. Han tycker det verkar jätteroligt att få sätta klistermärken, men är inte lika road av tanken att han måste BAJSA på pottan eller i toan för att få göra det! Nä..

Ska väl försöka ta oss ut i kylan idag, vart vet jag inte. Är så less på dessa tråkiga lekparker!

Äntligen!

En lyckad lämning på dagis.. Elias brukar annars vara så ledsen, men idag var han glad, härligt.. För mig.. Så jag slipper det dåliga samvetet. Kanske gick det bra för att jag lämnade honom inomhus, annars brukar jag alltid lämna honom ute, kanske det som inte funkar.

Nu ska jag ta tag i Elias bajs-historia. Han har gått med på att köpa en potta, sen om det kommer att funka vet jag inte, men det är ju värt ett försök iaf. Sen ska jag köpa några klistermäken som han får klistra nånstans varje gång han har bajsat på toan/pottan. Sen efter x antal märken så ska han få en överraskning. Sen vad det blir för överraskning vet jag inte.. Blir en överraskning för mig oxå.

Kallt..

Var lite småkyligt imorse, eller det kanske fortfarande är kallt.. Typ -13 grader. Härligt med lite kyla!


 Tog kälken på en premiärtur för denna vintern till dagis. Elias hade kul iaf. Alltid roligt att köra in i sin mammas hälar, bromsa i uppförsbackar och svänga till alla håll och kanter.. Men vi kom fram iaf. Elias grät och skrek, vill inte till dagis, ville inte vara ute, ville vara med sin mamma! Men dålig som jag är så lämnade jag honom där ändå.. Sen när man ska hämta vill han inte hem, så han kanske har roligt ändå.. Kanske jag inte ska ha dåligt samvete för precis allting hela tiden, blir lite jobbigt i längden..



 Jaha.. Jag är ingen knarkare, jag kanske ser lite galen (och osminkad!) ut, men men. Har lite ont i ena ögat, ögoninflammation eller vad det nu kan heta. Måste gå omkring med mina fula, trasiga glasögon som jag knappt ser nånting med. Vill ha mina linser igen!!!

Jobbat!

Eller nästan, gick brevid igår som personlig assistent. Satt mest och läste tidningar.. Är inte van att ha det så lungt på jobbet. Skulle ha gått brevid idag oxå, men vaknade imorse å hade sååå ont i ena ögat! Gegget gjorde att jag knappt kunde öppna ögat.. Jaha, ögoninflammation, vart jag nu har fått det ifrån. Elias är ju frisk iaf.

Känns som om jag har grus i ögat. Har ätit baguette med kyckling-curry-röra, inte bra för fislukten inte.

Kalsonger

För lilla Elias går det åt kalsonger som.. Glass i solsken, på en vecka har han förbrukat inte mindre än 27 par kalsonger! Då har vi bara bytt kalsonger när han har lite bajs i kallingarna.. Låter inte det jätteroligt?!

Elias har just lagt sig i sängen och jag ska lägga mig i soffan och drömma mig bort till Vänner.

Farbror doktorn

Idag har jag varit hos farbror doktorn å pratat lite, eller en farbror vet jag inte om man kan kalla honom, lite äldre än mig, eller några, jag är inte så duktig på det där med åldrar.. Jaja, tur att han bara skulle prata, lyssna på hjärtat å sånt. Fick sen lämna halva min blodvolym hos en tant som gillar blod. Får svar sen om jag ska fortsätta leva eller om dom måste avliva mig.

Nu är Elias hemma från dagis, inte på solskenshumör, men det är inte jag heller. Har knappt ätit idag så jag har lite ont i skallen, har ingen lust att äta.

Men imorgon måste jag äta så jag orkar jobba! Eller gå brevid heter det kanske. Ska bli kul att prova vara personlig assistent. Hoppas jag trivs oxå. Kanske mitt liv ordnar upp sig ändå på nåt vänster. Vill vara en glad mamma.

Måndag igen

Ska om nån timme föra Elias på dagis, var nog inte så kallt ute idag iaf. Bara det inte börjar regna! Nä hoja!

Satte mig här för att jag skulloe skriva nåt.. Men vad var det.. Just ja, för några dagar sen ringde en tjej från samordningen å frågade om jag ville jobba som personlig assistent.. Öhhh, okej!
Så denna vecka ska jag gå brevid tre dagar, sen senare i november ska jag gå brevid en natt å sen jobba själv tre nätter i början på december! Inte mycket jobb, men det är en början. Kanske nån blir sjuk så jag kan jobba mer.

Jag är så trött och matt, men tydligen inte tillräckligt trött för att somna om kvällarna, somnar inte förrän vid 2-3 kanske.. Och sen vaknar tidigt å kan inte somna om, inge kul ju. Jag älskar ju att sova!

Nä, dags att packa dagisväskan.. Eller snart iaf. Elias spelar Mario Kart.

LESS!!!

Ja.. Less är jag. På en viss unge som vägrar bajsa på toaletten, eller vägrar bajsa överhuvudtaget. Ser ut som om han försöker hålla sig, föreslår man toaletten så blir det skrik och bråk. Jag vet inte vad jag ska göra längre, inget funkar. Mutor funkar inte alls, har provat ignorera, ta honom till toaletten.. Låsa in honom i garderoben,eller okej, det sista har jag väl inteprovat ännu, men har stor lust. Fick hem 5 par kalsonger med små, små bajsränder i. Det är bara det som kommer ur Elias, fartränder ungefär. Är så LESS på det! Jaja, 5 par från dagis å sen 5 par hemma, MINST! Måste köpa fler kalsonger. Sen grinar han för han har så ont i stjärten, är alldeles röd. Men han är inte hård i magen, bara envis..

Snart ska vi på stan, tur att det är nära hem, för jag VET att det komma att komma en överraskning i kalsongen.. Jag gillar inte överraskningar längre! Nu får det vara nog!

Berta, gamla Berta! Den såg man när man var liten. Den tittar Elias på nu och ritar små, små sträck på ett papper.

Nääää

Jag skaaa gå å lägga mig! Ska bara och bara..

Hoja vad jag fryyyser! Det är svinkallt härinne! Har på mig långkallingar, byxor, sockar, tjocksockar, två långärmade tröjor och en filt.. Tror nästan jag måste ha vantar oxå, mina händer är svinkalla. Nä hoja, ska krypa ner under mitt tjocka täcke och titta på surf´s up.

Elias gillar tonfisk. Han äter tonfisk direkt ur burken. Jag tycker det är kattmat. Hoja, direkt ur burken. Utan tillbehör. Blä.

Slösardag..

Idag har jag varit en Slösa. Fast en bra slösargrej, nämligen nya skor till min unge! Dom sa på dagis idag att han var såå kall om fötterna när dom kom in.. Å då antog jag att skorna hade blivit för små, eller fötterna för stoa. Så vi gick å provade nya skor, 3 storlekar större än vad han hade! Så nu har han storlek 28! Hoja.. Hade säkert klarat sig med 27, men det var bara pecis över en centimeter kvar av skorna då.. Så nä, 28 fick det bli.

Så nu hoppas jag att Elias är varm om fötterna imorgon! Annars skär jag av honom fötterna och slänger in dom i elementet!

Imorgon ska jag ringa farbror doktorn, kanske får redo på om det är mig det är fel på.

Elias vill ha en bebis, elle egentligen flera stycken. Han ville ta med sig Tove hem igår när vi hade varit hos Maria, han börjde nästan grina.. Stackarn. Han vill ha en egen bebis i magen, har försökt förklara att det bara är flickor som kan ha bebisar i magen men neeejnej, han ska visst ha en bebis i magen! Jaja, han lär väl märka det sen om inte annat.

Nuså

Kommer en bild på Elias i sin skelettkostym



Här är vi nere på lompis hos Maria å hennes kids. Elias spelar wii och har inte tid att vara med på foto direkt.. Fick även en bild på minsta fröken Larsson om det är okej att hon hamnar här då.. Annars får väl Maria komma å slå ner mig!

 Sorry Peka, men bilderna utan dig blev suddiga! Så nu får du oxå visa dig på bild lite. Nähäpp, nu har jag gjort om bilden lite då. Nöjd Peka??

Bara därför så sätter jag in en bild på mig själv oxå, bara för att vara snäll. Eller inte snäll med er som läser! Men snäll med Peka. Om ni fattar.. Daaah

 Nu har jag ju klippt mig å färgat håret! Hade nog velat ha lite kortare, vill boka tid hos en frisör, men vet inte vart?! Finns ju miljoner!

En sista bild. Är i en dagislekpark å leker med Peka å Elias!



Gonatt

Maskerad

Idag skulle dom minsann ha maskeraddisco på Elias dagis, man fick alltså klä ut sig.. Om man ville, Elias var inte så förtjust i det, men han gick ändå med på att sätta på sig en skelett-pyjamas. Så nu är han ett skelett på dagis, glömde fota.. Får väl göra det sen.
Såg en flicka som var Karlsson på taket, hur gulligt som helst! Hon hade tom propeller på ryggen!

Fan vad kallt det är här.. Är väl ca 18 grader i köket å i tv-rummet, svinkallt.. Elias rum är nog det enda rummet som det blir varmt i. Vi har ju elementen på och dom är varma, men ändå blir det inte varmt i rummen.

Ska hämta mina linser för sista gången.. Hoppas jag, idag. Blir -7.75, har nu -7.5, men då ser jag för dåligt, hade -8 men då såg jag dubbelt.. Intressant va?

Min lilla...

Skitunge har inte alls varit på bra humör.. Kanske att det smittas av från mig.. Jag är ju inte på världens bästa humör nuförtiden men jag hoppas det blir bättre snart..

Har egentligen inget att skriva om, ungen å pappan sitter framör tv:n å spelar Mario cart på Wii just nu så jag passar på att ta det lite lungt. Måste vila hjärnan efter 5 minuter med min pojk. Jag verkligen ääälskar alla former av trotsåldern. Han har ju varit så lugn å fin den senaste tiden, men jag visste ju att det skulle ändras, men inte när. Hade hoppats på att han skulle börja trotsa igen när han flyttat hemifrån..

Gjorde lasange idag, blev väl halvgott.. Själva köttfärsten blev ju god, men lasangeplattorna blev lite väl.. Sega. Kanske för att det var fullkorn.

Var på ica med Elias idag.. Ingen trevlig upplevelse, han sprang runt som en katt med senap i rumpan. Jag försökte komma på nåt att äta, men hjärnan funkade inte så bra. Helt plötsligt säger Elias att han är kissnödig! PANIK! Vad ska jag göra nu? Hinner vi till folkets hus? Näää, hem då? Nääää.. Men sen hör jag en gubbe som jobbade där som frågade om vi behövde låna toaletten. Jaaaaa tack! Så vi sprang in på lagret (till toan då) och Elias fick pissa å vi kunde fortsätta handla.

Hemvägen var ju inte så kul heller.. Ica är ju på stan och vi bor ju.. På stan, men Elias oooorkade inte gå hem! Han ville ha vagnen! Men den hade vi naturligtvis inte.. Sen gick han med efter många om och men. Och började grina efter en stund. Vad är det nuuuurå??
-Jag vill åka motorcykel hem!!! Jahaaa, bara det.. Det grinade han om ett tag, hoja, alltid är det nåt.
Sen låg han i trappan i våran farstu och skulle bli buuuren! Men daaah, jag orkar inte bära en 20-kilos koloss med overall plus en matkasse.. Nä, så han låg kvar ett bra tag tills Peka lyckligtvis kom förbi och fick med Elias.

Jag är less just nu. Jag vill ha ett barn som sitter tyst i soffan hela dagen och som sen somnar och sover.. 23 timmar eller så. Okej, kanske inte riktigt.

Virus

Min snälla och söta lilla pojk har blivit smittad av ett underligt virus, ett virus som gör hon sååå gnällig, har absolut inget tålamot och gråter mer än pratar.. Nästan iaf.
När han kom hem från sin fammo idag (han sov där) så var han helt annorlunda, kan inte riktigt sätta fingret på vad, men nånting är det.
Han har även börjat prata låssasspråk, fast det kanske barn gör, vad vet jag, jag har bara en unge. Slår sig själv med sina leksaker, han går väldigt ofta omkring med en grön leksaksgaffel och en annan köksleksak i händerna, slår sig själv med dom. Han ska alltid ha dom om han ser dom, får han inte dom direkt så blir han skogstokig. Ser han sin gröna gaffel så f¨r han nästan panik om han inte hittar den andra köksleksaken.. Man blir matt i hjärnan av det här.

Var ut igår, hade lite fest hemma å det var väl skoj här iaf.

Imorgon är det tydligen söndag. Jag vill ha måndag igen! Elias behöver springa av sig på dagis, han har ju bara varit en dag denna vecka..

Nä om man skulle sova lite.

RSS 2.0