Klä på!

Javisst kan min unge klä ¨på sig.. Om han vill och om han får bestämma vad han ska ha på sig. Såhär hittade jag honom en dag.




Med Jonnes (rena) sockar på sig. Jag tog på honom kallingarna, annars kan jag ju inte sätta ut bilder här inte.

Snart ska jag gå å träna flärret lite. Ska bara glo vbå först, missade ju igår när jag jobbade!

En dag på jobbet

Jepps, lata jag har jobbat idag. Ganska långt härifrån och det går ju bussar. Och mammor som hämtar oxå för den delen..

Denna avdelning var inte så bra som den andra.. Fröknarna var.. Inte så pratglada av sig direkt, alla höll sig på sin kant.. Typ. Men jag överlevde (som jag brukar) och här sitter jag, trött och eländig. Jonne och Elias leker i Elias rum, jag orkar inte se en till unge denna dag! Men jag måste ju vara med min egen. Han är ju ändå bara en unge. En unge som klättrar och skriker. Men igår och idag har han varit så snäll, inte så många utbrott, plockar undan efter sig utan att man behöver säga till, tvättat händerna utan att man behöver påminna, gjort det han ska helt enkelt. Såna dagar är härliga dagar.

Nu börjar min armont att gå över så jag ska nog träna imorgon tror jag. Skönt att gå mitt på dagen när det inte är så många på gymmet som man behöver slåss med. Man får tralla för sig själv (okej, inte tralla som i sjunga) och inte behöva vänta på att nån maskin ska bli ledig.

Nu är pojkarna här inne och härjar. Kan inte koncentrera mig så jag slutar här.

Ont i armarna!

Var ju å tränade igår (för första gången på länge!) och idag har jag såå ont i gäddhänget! Gjorde ont att borsta tänderna.. Jaja, man måste ju få ha lite ont ibland.

Jepp, köpte mig ett gymkort fast min lilla mamma tycker att det är helt onödigt.. "Man kan ju träna hemma" Öhh, jo, jag kan ju gå mellan kylskåpet och soffan några gånger.. Jag sa åt henne att man kan ju simma där oxå! "Du kan ju duscha hemma!" säger hon då.. Ja, vad ska man säga. Jag vill ha ett gymkort för då blir jag så cool! Det är därför! Skulle precis gå och visa upp kortet för grannen eller nån annan jag ser utomhus! Måste ju visa hur tuff jag är!

Jäklar vad det blåste idag, var lite svårt att åka spark i motvind. Gick ju inte sådär skitfort ner för backen direkt.

Snart ska jag äta lunch! Börjar känna av lite kurr i magen. Ska äta kyckling med sallad och den där goda vitlöksdressingen från ica signalen. Vi åker dit och handlar för den dressingen och för dom där smaksatta nötterna..  Vad det nu är för smak på dom, glömmer alltid. Men goda är dom!

Helgen

Har ju inte skrivit om helgen ännu, har haft lite annat för mig.. Typ vara bakis å ta hand om en unge.. Jonne skulle sova för han jobbade natt (sön-mån) Så det gick väl sådär halvbra att vara bakis-mamma, men Elias har överlevt iaf. Skönt var det sen när Elias äntligen somnade vid 7! Somnade typ 2 minuter efter att jag hade gått ut ur hans rum. Han sov ingen middag på dagen så då blev det en tidig kväll.

Var på krogen i lördags, kul var det! Träffade folk, pratade med folk jag egentligen inte känner.. Som vanligt.

Idag fick Jonne en porsche. Coolt. Fast den är så liten att den får plats i vårat vitrinskåp..

Längesen..

Jag vägde mig.. Eller nä, längesen jag vägde mig och skrev upp det. Har ju inte gått så bra nu under jul/nyår och.. Ja, hela jäkla vintern känns det som. Men men, jag vägde mig ändå och det visade -8.3 kg, hade kunnat vara mer, men det kommer när det kommer. Mätte midjan och där känns det som om det visar fel! Ändå har jag mätt på samma ställe varje gång.. det visade -10cm sen jag började!! Känns som om nåt är fel.. Ändå hade jag käkat frukost. Kanske hade jag måttbandet.. Bakåfram? In och ut?

Idag blir det stan iaf och sen på kvällskvisten så blir det singstar och öl!

Barnvakt

Eller närmare bestämt gubbvakt var jag idag en liten liten sväng. Jonnes morfar behövde nämligen nån som kunde vara där å titta till honom så att han inte rymmer när Jonnes mormor skulle till lassa en sväng. Typ en hel kvart var jag där innan jag fick avlösning.

Köpte mig en nautilus-kort idag! Jepp, ska börja tämja fläsket lite! Har ju inte gått ner nåt mer kilo sen innan jul, måste ju vara modellsmal (size zero) till sommaren.. Eller okej, inte såå smal, men kanske lite midre fläskig.

Sen.. Ska man ut till helgen? Träffade bror min nyss, han kanske skulle på laguna imorgon, undra om man ska ut då eller på lördag? Jadu.. Eller så blir det inget av dom, stannar väl hemma å är tråkig istället.

Idag när jag hämtade Elias så ville han inte ha blöja på sig när vi gick hem, så nänä, det behövde han inte heller. Så vi gick hem å det gick bra! Har varit lite nervös för att vara ute när han inte har blöja, men nu var det ju så kort stund. Lixom, vad ska man göra när han är ute i en massa minusgrader med en massa kläder på sig mitt ute i ingenstans å säger att han är kiss/bajs-nödig?! Öhh.. Jadu, men till sommaren blir det inge blöja iaf.

Färdig!

Med att sy då, så du behöver inte springa hit å torka!
Byxorna blev.. Väl okej, lite höga i midjan å konstiga i benen, men vi mätte ju från ett par av Elias byxor å nu när jag tänker efter så är dom byxorna lite höga i midjan.. Nåja, det var ju mina första byxor. Behöver mer tålamod om jag ska sy, jag har verkligen inget! Hoja, skäms Eve!

Här är iaf byxorna:



Å min lilla modell med putmage!

Jobb idag oxå

Är  så less på att springa runt på olika dagis. Barnen hinner aldrig lära känna en, nya fröknar varenda gång. Man känner sig som en ganska dålig fröken, vet inget om deras rutiner osv. Jaja, ska jobba idag, på fredag å nästa onsdag vad jag vet nu. Skönt att få veta lite i förväg vart man ska iaf.

Pratade nyss med Jonne, han hade minsann varit i Merta å gått på toa hos mommo och moffa. Han vart lite bödig efter vägen och åkte dit. Han sa att mommo tog fram en massa fika och matade honom med så att han inte skulle svälta ihjäl.. Ja, om ni undrar vad Jonne gjorde där en vanlig dag så är det så att dom åker till dom där byarna lite då och då.

Lämnade Elias på dagis idag och blev ganska förvånad.. Dom skulle vara ute! Så jag behövde inte klä av ungen ens. Hoja vad skönt att han får vara ute lite idag, för jag hinner inte vara ute med honom sen. Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet och sen åker vi å hämtar Elias å sen kanske hem till henne. Ska försöka sy klart byxorna!
Jonne jobbar förmiddag idag till typ 14 eller så, sen börjar han 16 å jobbar till 24. Så jag ska lägga min lilla skruttunge själver idag. Hoja, det som är så roligt nuförtiden! han blir så arg och skriker -Vill inte!! men sova måste man ändå.

Nä, sätter in två bilder på Elias, en i hans säng mitt i natten och en när han spelar "Apan", alltså Donkey Kong med sånadära trummor. Han börjar bli ganska duktig.

   


Vilken natt..

Jag å Jonne kollade film (på datorn) igår kväll, klockan var väl kring 23:23:30 då kom Elias till oss. Jag fortsatte kolla filmen, trodde ju att ungen skulle somna, Elias började fråga om han oxå fick kolla film. Först sa jag Nej, men då tjatade han och jag var inte på humör för att tjata tillbaka så jag sa att han får titta sin film när min film är slut. (trodde ju att han skulle sova vid det laget) Klockan blev tolv och min film tog slut.. Ungen ligger då skitvaken och blir glad. -nu se min film!! Säger han då.. Jaha, jag har ju lovat så jag sätter på Kat´rlsson på taket till honom och han håller sig vaken hela j*vla filmen! Halv två nångång släcker jag av datorn, Elias var fortfarande vaken och ville se mer, men nu fick det räcka!

Så idag vaknade vi halv nio. Vi skiter i dagis idag, vi ska vara lediga. har ändå inget jobb idag.

Hämta hämta

Nu är det snart dags att hämta min lilla trollunge från dagis. Ska försöööka ha tålamod, ska försöka stanna och leka utan att bli arg när han springer iväg.. Om han nu inte springer på vägen.. det brukar han oftast göra. Fast idag blåser det. Elias är inte så förthust i det, idag när han klev ut på trappan så sa han -det blåser! Och gick in igen.. Men jag stoppade honom i vagnen med regnskyddet och han satt där gömd hela vägen till dagis.

Nä, nu är det dags att klä på sig, täckisar och allt annat behövs, kanske rymddräkt oxå..

Snart sova.. Eller?

Borde sova, men då måste jag först bosta tänderna (ha ätit karra så då måste jag borsta i 23 timmar) ta ut mina jäkla linser (jag vill operera ögonen så man slipper sånt!) och typ.. gå på toa, jobbigt det oxå.

Nu är Jonne hemma, antagligen tröttare än mig. Det såg ut så iaf, eller han såg mest ut som en nerknarkad luffare, så jag börjar nästan fundera på vad dom egentligen har sysslat med därborta..

Jo Katja, stoppa honom i frysen var en bra idé, han var ju nästan på väg dit idag.. Eller kastade ut saker därifrån så han skulle få plats.

Imorgon är det dagis för min lilla skrutt!! Sköööönt! Alltså för honom.. Bara.. Okej, jag erkänner, jag är såååå slutkörd efter denna helgen! Jag har varit på såligt humör för att jag inte får sova, är jag irriterad så blir Elias det, blir han det så blir jag ännu mer irriterad och så kan det hålla på. Har verkligen försökt att ha tålamod, men när jag har sovit förlite så orkar jag knappt med mig själv! Jag behöver verkligen få sova ut! Inte för att ungen sover dåligt, han sover ju från typ 20:00-21:00-07:00-08:00, men det gör inte jag däremot. Kan vara huuur trött som helst hela långa dagen, men så fort jag lägger mig i sängen så känner jag mig pigg. Måste vara nåt fel på sängen, borde kanske byta ut den mot en hästens säng. Så jag kollar på film.. Kanske en till film, sen tvingar jag mig själv att stänga av datorn och sova istället! Tittar på lockan och räknar.. Jaha, nu får jag sova i 5 timmar.. Somna då ditt pucko! Då blir det ju inte lättare att somna direkt om man säger så.

Nä, nu ska jag vara lite social med Jonne, ville bara hälsa datorn välkommen hem!

Sytt lite

Men byxorna blev inte färdiga.. En viss unge som vägrade sova på dagen var alldeles för övertrött vid 6-7 när jag skulle sy. Barnvakten (Peka) fick hjärtattack och var tvungen att gömma sig bakom frysen. Min unge klättrade efter tapeterna och skrek.. Typ. Men det är bara mudden till benen som är kvar. Tror inte dom blev så jättebra dom här byxorna, men går att använda på dagis iaf.

Inget bra på tv idag, jag som har lite karra kvar från igår. Men jag vill ju se nånting bra då!

Imorgon!

Då ska jag på sykurs hos mamma, sen blir det kursmat oxå. Eller kyckling med lite allt möjligt i, nu kan vi ju äta sånt när inte.. en viss person är där. (som inte ens äter tomatsås på pizza!) Jaja, kan bli gott med lite mat i magen oxå.

Idag köpte jag tyg och mudd till byxorna som jag har tänkt att sy imorgon, det blev.. Röd velour! Samma som Katja.. Men det finns ju som inte massor att välja mellan precis, och jag vill ha velour! Tycker att det är så fint. Hade själv velat ha såna byxor till mig.. Kanske borde köpa tyg till det oxå, kan ju inte bli svindyrt om man tänker på mina korta prinskorvsben!?

Elias sover lite halvoroligt, vrider och vänder på sig och gnyr om vartannat. Han ville inte ens gå och lägga sig idag! Skrek -Vill inte vill inte!! Länge sen han var sån.. MEn tillslut fick jag honom i säng, läste saga, fast det ville han knappt heller, skulle komma ner och spela dator.. Nä, imorgon.

Imorgon kommer ju min dator hem! (och Jonne hänger väl oxå på..) Vill ha min riktiga dator med mina riktiga filmer i! På denna har vi gamla skruttfilmer utan svensk text! Okej, jag kan ju engelska, men inte vill jag lyssna så jäkla noga, lättare att läsa text.

Såg en ganska bra film igår, Totsie hette den. Klart sevärd iaf.

Lite långt..




Tänk när Elias var en liten (och gul) liten bebis. Då behövde man inte jaga honom, hota, muta, skrika (eller höja rösten menar jag..) eller så. Tänk vad lätt det var med en bebis egentligen! Ingen som trotsar och håller på.

Idag har han varit på sååå dåligt humör! Vi var ute en timme på förmiddagen, det gick hyfsat bra iaf, tills vi skulle gå in.. Det tar evigheter att få in honom, brukar sluta med att jag bär in en skrikande unge, grannarna måste ju tro att jag misshandlar honom! Hemma har han rivit ner allt som finns att riva ner, gjort allt han inte ska göra, han gillar inte denna dator. (Jonne tog ju med nya och jag har gammeldatorn som inte är så bra..) Hans spel hackar och alla hans favoriter finns ju inte kvar. Han kan heller inte kolla film på datorn och det finns inga bra filmer på datorn. Han vill ju se karlsson på taket!




Sen föyttade vi till denna lägenhet, ungen växte  (verkligen mycket!)  jag oxå för den delen.. Men bara på bredden. Han kunde röra på sig lite mer, var vaken mycket mer. Jag kommer knappt ihåg nånting av det ändå. Man kanske förtränger allt jobbigt så man ska våga skaffa fler ungar. Men min unge har väl alltid varit speciell, aldrig kunnat ligga stilla utan att få underhållning..





Sen blev det kallt och man fick klä på sig. Hoja, att klä på en unge som har börjat röra på sig mer.. Men det där var ju ingenting om man jämför med hur det är nu! Nu kan han ju springa iväg, åla sig ur alla grepp, slåss och bitas.. Ja.. Vad kul man kan ha.




Sen kom det en till kusin och släkten blev lite större.





Ibland var jag tvungen att åka på semster för att rensa hjärnan lite. (Här lite bakis hos Peka med kusinen..)




Tänderna kom och snart kanske man lär sig att bita..

     

Hyss kan man hitta på fast man är liten..



Äta själv är roligt..




Sen lär man sig att gå och allt blir lättare. (inte för mamma då!)


     


Ibland slår man sig oxå..

Nä, nu ska jag sluta med detta, hittade bara gamla bilderna på datorn som man inte har sett på ett tag så ni får ursäkta att det blev lite mycket bilder å sånt.

Klockan är nu 21:19 och jag hör hur Elias leker med lego i sitt rum.. Nåja, så länge han är kvar i sitt rum så är väl allting bra.


Ska försöka..

Hålla ögonen öppna en stund till. Har precis varit och lagt Elias i säng, gett välling, borstat tänderna och läst saga. Men i samma sekund jag stänger hans dörr så är han på benen igen.. Fast han går inte utanför rummet, så han brukar få vara å leka en stund. Han brukar ibland gå å lägga sig själv sen och somna. Så egentligen behöver jag inte göra mer med honom ikväll. Om han nu inte börjar göra saker han inte får.. Jaja, det gäller att lyssna lite.

Idag åkte herr Jonne å compani till stora staden Luleå. Dom ska nämligen lana, alltså sitta 5 pojkar i en lägenhet och spela spel på sina datorer.. Å käka onyttig mat och aldrig duscha eller sova.. Typ.

Jag ska försöka hitta nåt tyg att köpa på stan på lördag, måste ju oxå sy nånting! Mamma har lovat att komma på söndag och hjälpa mig lite. Inte fattar jag hur denna symaskin funkar.

Det låter som om han håller på med cd-spelaren.. Eller sin plasthammare.. Nåja, får väl gå och kika lite.. Snaaart.

Trött trött trött

Klockan ringde lite efter sex imorse och vi skulle upp. *suck* Jättehärligt att stiga upp när man somnade vid 1-2 nångång. Jaja, bara att sätta igång, Elias och min väska var packad sen dagen innan. (jepp, vi behöver väskor när vi ska jobba/gå till dagis) Kläderna var framsatta och allt. Bara att försöka få i sig frukost och försöka sätta på sig kläderna rätt. Föra Elias och åka till jobbet. Idag var det.. Kaos. Alla ungar skrek och.. Ja, skrek, fröknarna var bara.. Överpedagogiska och jobbiga. Jag vågade ju inte säga till barnen på skarpen precis, då hade jag väl fått en fet smäll. detta dagis är ju ett speciellt dagis, montessori tror jag.. Eller ja, nån sorts annorlunda pedagogik iaf. Men jag överlevde tydligen dagen. (nätt och jämt) Nickade till några gånger under dagen, några gånger i fikarummet och några gånger bland ungarna..

Imorgon är det jobb igen, men bara 7:30-12:30 så det kan jag väl stå ut med.

Nu vill jag ha karra, men det finns inte här. Eller mörk choklad finns ju och det är ju gott. Men på lördag ska nog jag å Peka råka äta lite karra.. Eller chips. Eller lite av allt.

Jobba..

Imorgon ska jag då jobba, inte så jättefarligt, det är 8-16 (ganska skönt med heldag för en gångs skull) men det är ju i Tuolla! Jaja.. Hoppas det går nån buss dit då. Förhoppningsvis kan Jonne köra, men det är ju inte säkert. Hem kommer man väl på ett eller annat sätt antar jag. Försökte kolla busstider på internet, men nu var den sidan borta! jahapp, kul kul. Får väl springa till en busshållsplats och kika. Får komma ihåg penna och papper så jag inte glömmer bort när bussen går. Sen måste man försöka få Elias till dagis oxå, men det där tror jag att Jonne får sköta, går ju lite fortare med bil.

Nä, nu ska jag snart hämta min lilla gris. Eller gullegris, beror på vilket humör han är på.

På torsdag åker Jonne iväg med sina kompisar till Luleå. Han tar även med min polare. (datorn) så jag får se hur jag överlever. Eller jag kanske gör det, men min unge då?! Hoja.. Han är bara lugn framför datorn, skitbra barnvakt när man ska laga mat å sånt. Vi har en burk i garderoben, hoppas att vi har skärm, tangentbord och mus oxå.

Eller så sover vi på hotell Doris.. Eller okej, vi sover väl hemma då!

Jag vill ha symaskinskurs mamma! Du får komma hit å lära mig!

Måndag igen

Det blev pulkaåkning i lördags, fint väder och ingen annan i backen. Var på öb å köpte en två-sitspulka och ett tefat, sen hade vi kälken och stjärtlapp med. Kul var det oxå! Fast Jonne pajade kälken.. jaja, kanske går att svetsa fast den lite iaf, den går ju att dra Elias på iaf.

Idag tänkte jag ta mod till mig å ringa till vårdcentralen.. men jag vet inte vad jag ska säga?! -hej, det kliar i ansiktet.. Öhh, jaha, klia tillbaka då! Måste nästan vara nåt jag inte tål, eller kan man bara vara såhär? Jag ser nästan brännskadad ut. Säkert nåt i lägenheten.. men vad? Betong? Mögel? Kvalster?
När vi var utomlands kliade det inte alls, när vi var i Mtj så kliade det knappt då heller. När jag har smink på så kliar det, samma när jag duschar, har mössa, får hår i ansiktet.. Ja. Får raka av mig håret och sluta duscha!

Pulka?

Idag hade vi tänkt att gå till baksantis å åka lite pulka å sånt. Får se om Jonne håller sig på kälken idag..
Tänkte ju åka tidigt.. Men Elias får nog sova lite först.


Här är Elias igår på väg hem från dagis.. Igår vägrade han att gå, annars brukar han vägra att sitta på kälken.. Jaja, jag fick motion iaf i alla uppförsbackar.





Sen var vi i barnvagnsförrådet och cyklade lite, man måste ju få cykla fast det är vinter. Tur att det är stort och rymligt där, det är ju som vårat sovrum typ.




Nä, om man skulle borsta tänderna.

Att städa eller inte städa?!

Jag vet att jag borde, men jag orkar inte sätta igång! När jag är ensam hemma så blir det aldrig att jag städar, sitter bara vid datorn och töntar mig. Men när Elias är hemma så kan jag storstäda.. Underligt det där.

Ska nog hämta ungen nån timme tidigare idag, vid 13:13:30. det är ju ändå fredag. Nog för att han säkert gärna hade stannat halva natten, men jag vill inte ha dåligt samvete för att jag har honom på dagis heller!

En av Elias "kompisar" på dagis har bytt avdelning! Hoja.. Elias som brukade prata så mycket och säga att han leker med denna kille. jaja, Elias kommer nog att flytta över en vacker dag han oxå. denna unge var jämngammal med Elias, fast han kan prata å så mycket mer, så jag antar att dom tänker lite på sånt oxå.

Elias spel (Kalle kunskap) fotade han för ett tag sedan. Han gillar att fota vad han gör på datorn.. Ibland kan det vara över 20 bilder som han har fotat! (Bara foton på datorn!) Han är en datanörd min unge. Fast Kalla kunskap är nästan för lätt, man behöver inte klicka på musen, bara dra den över dit man vill. Nåja, han får väl nåt nytt spel en vacker dag.

Lägger in foton på Kalle kunskap (Som Elias tog) och på Elias när han ligger i sin säng och kramar alla sina nallar innan han ska till å sova.







Sängen?

Borde jag nog gå till, men jag kan inte slita mig från denna dumma dator! Kan den inte slockna bara så att jag får gå å sova? Den här dumburken är verkligen beroendeframkallande!

Elias har varit så glad (och vild!) idag. Han har haft så roligt på dagis. Hegge (Helge) pratar han om halva dagen. Jag vet inte om dom leker med varandra eller om Elias slåss.. Men fröknarna brukar säga till om han har slagits eller bitits.. Igår hade han rymt halvnaken (Precis efter bajsbyxa-byte) till andra avdelningen och gömt sig i tvättrummet.. Ja hoja, vad ska man säga? Blottare. Idag hade han vägrat ta av sig blöjan efter vilan (han har ju blöja när han vilar och går ut på dagis) så en fröken fick lirka med honom lite så hon fiick byta kissblöjan iaf. Ibland totalvägrar han att byta blöja, han bara SKAAA ha den på sig!

Nåt annat som kan bli lite småirriterande är när han frågar -Ä de? (vad är det?) Om AAAALLT! Han kan fråga miljoner gånger, tills man svarar. -Mamma!! Ä det hä då??!?!? Sen blir han skitarg om man inte lyssnar. Typ om man pratar i telefon eller nåt sånt. Jag måste köpa mig mer tålamod. Kanske finns på Ellos.
han är så arg min lilla pojke. Blir asförbannad om nåt inte går som han vill. Sitt nya pussel tex (hela 6 bitar!) har han börjat kunna lägga själv. Men om han sätter en bit på fel ställe och jag lite snällt påpekar att den kanske inte passar just där så skriker han -Den passar visst! och försöker trycka dit den.. Jaja, man lär ju sig sen. Han kan faktiskt det där pusslet nu, han har aldrig gillat att pussla, men när han såg kusin Ellen lägga sina Pippi-pussel så ville han helt plötsligt. Ska kanske köpa ett med 9 bitar i.. Snart.

Nä just ja, sova var det ja. Ska baaaara klicka vidare lite.

Snöar

Idag snöar det lite, bra med lite mer snö. Lämnade Elias på dagis idag och halleluja! Dom skulle vara ute! Okej, bara fyra av ungarna.. Men Elias var en av dom! Kanske för att han var ju redan påklädd när vi kom dit..
Funderar allvarligt på att byta dagis, vill inte ha ångest nåmer. Men han känner ju fröknarna och barnen nu, inskolningen var ganska jobbig. Han var ledsen länge.. Nåja, vi kanske flyttar nån dag å kanske byter dagis i samma veva. Dagiset är ju jättebra annars, fröknarna är trevliga, dom gör roliga saker.. Inne! Men jag vill att dom ska vara ute en gång per dag som det är på alla andra dagis.. Jaja, får nog stå ut ett tag till.

Ska försöka hitta nån film eller serie som jag kan se på kvällen på datorn när jag inte kan sova. Igår såg jag en bra film, Premonition (eller hur den nu stavas) Tror att det var den.. Men men, den var bra iaf.

Den funkar

Alltså dammsugaren då. Elias ville inte sluta dammsuga.. Han tog en sväng med den för en stund sen oxå. Jaja, bra att han gillar att städa. Iaf om det är en ny sak.

Det gick bra att jobba idag.. Var där i 1 ½ timme, sen hade alla barn gått hem och då sprang jag oxå iväg! Såklart helt slutkörd efter att ha suttit och tittat när en unge ritade och klippte.. Hoja, skulle ha tagit med rena kläder, jag böev så svettig av ansträngning!

Nu är P & D här, få se om vi gör nåt. Typ spelar nåt. Eller nåt.

Dammsugare

Idag var Jonne till elgiganten och köpte en dammsugare! Fast jag glömde säga åt honom att köpa dammsugarpåsar.. Nåja, jag behöööver ju inte dammsuga idag precis. Det var halva priset (eller nåt sånt) så nu kostade den 699:- om jag inte minns fel. Hoppas den funkar bättre än våran gamla hjälp-jag-kan-inte-ens-suga-upp-smulor-dammsugare. Ja, vi har bytt påse på den! Den är STOR och klumpig och jag får ont i ryggen av att dra runt den på sina dumma små hjul som knappt rullar!

Snart är det dags för jobb. Börjar visst 15:30 idag. Hjälp vad tidigt! Slutar 17:30, så det blir en lååång dag för mig! Men sen måste man ju hem oxå. Laga mat. Nåt med bea-sås vill jag ha. Vi köpte det igår, bea-sås alltså, fast på burk. Eller i en platsburk. Det var fan det godaste jag har smakat! (av bea-sås alltså)

Nytt

Tänkte försöka göra en ny blogg. Får se om jag fattar hur denna funkar, min hjärna är inte vad den har varit.



Det där var iaf jag på julaftonen. Jepp, jag ser halvt galen ut. Men bilden ljuger! Jag är helt galen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0