Hemma

Idag är jag hemma med hostig unge. Fast nu hostar han inte så mycket.. Såklart.. Men han hostade när han vaknade å så hostar han när han är ute.. Jaja, nog om hostande unge, ine helt intressant.

Vad tusan ska man ha för kläder på sig idag?! Om man ska till lekparken måste man ju ha nå typ av täckisar.. Alltså jag. Hittade ett par ganska tunna som jag nog ska kunna ha utan att svettas ihjäl.. Hoppas jag iaf. Enligt min laptop så är det +6 grader ute.. Solen skiner väl lite.. Eller gör den?! Ser inte så noga just nu. Jag å Elias tänkte ta en tripp till järnvägsparken idag, undra hur blött det är där nu? Elias härjar omkring här nu. Han behöver nog komma ut å rastas lite. Medans jag skulle behöva vila. Är lite sjuk, ont i halsen å öronen känns som om dom ska spricka inifrån.. Huvudet värker å känner mig nästan lite småfebrig. Men ungen måste ju få komma ut ändå. Hoppas jag hinner bli lite frisk till helgen när jag ska vara ensam med honom igen när Jonne ska jobba natt.. Äh, det finns väl piller man kan ta.

Hoja.. Är det inte natt snart så jag får sova?! Så fort jag vaknar på morgonen så längtar jag till kvällen då jag ska sova igen. Jag hade nog kunnat sova dygnet runt just nu, är så jäkla trött! Känner mig som ett vandrande lik..

Nu är det visst söndag

Har ju varit i Merta hela långa helgen, men nu är vi hemma å njuter av att inte ha spindelnät i varje hörn..
Jaja, ska sätta in lite bilder minsann!

Först en bild hemifrån

  Elias när han sover.. Han ska alltid ha handen inne i kuddfodralet.. Här har den gått sönder lite å ett finger sticker ut..


 Elias pimplar med sin mommo. Mommosen försökte lura bort honom till ett annat hål tror jag.. Hon fick inte pimpla själv.. Det kanske var därför hon inte vann tävlingen!


 Elias fick pris minsann! En kåsa å karra. Vad mer behövs?!

 Min kära gamla lilla mommo. Med sina fina solisar som sitter med gummisnodd runt den urgamla bulamössan. Kläderna är köpta igår på en svindyr affär och mitellan som även finns i blått har hon köpt på h&m! Stackars mommo med bruten arm.. Jag fick hjälpa henne att öppna snusen. Peka fick tejpa fast en plastpåse öven armen när tanten skulle till bastun...


     Världens sötaste lilla Saga.. Jo, Nina, får jag visa upp din unge här?! Alla måste ju få se vad du har klämt ut!


            Elias på taket å med mamma som ska klippa Kitas klor..


 Å mommo å moffa på samma bild!

 Elias å Troja leker. Elias kastade snöbollar till Troja å hon åt upp varenda en.. Han kastade ganska många..

 Tur att den inte nådde längre..

     Å nu ska vi åka hem! En är trött å den andra prickig..

I byn

Sitter nu hos Gerda å resten å skriver lite. Åkte på fredag till mommo å idag var det pimpeltävling. Jag vann 45 miljoner kronor! Okej, inte riktigt, nu ljög jag en smula.. Jag vann inte ett skit! Elias fick en godispåse och en kåsa för 9 kronor.. Alltid nåt. Han käkade då upp alla godisar.

Hostar gör han oxå, som en tok. Fast han springer ju som en galning så det kan ju bero på det oxå.

Hör en unge grina här, å det är inte min! Halleluja! Så jag kan lungt sitta kvar å skriva lute intressanta saker.. Som att.. öhh.. Gick å la mig samtidigt som Elias igår, okej klockan var väl säkert närmare halv tio, men ändå! Jag somnade före honom.. Var så jäkla trött. Jag är inte en morgonmänniska, orkar inte kliva upp klockan 6 huuur länge som helst! Men på måndag har jag inge jobb! Fast Elias ska på dagis ändå.. För nog honom vid halv tio, ska göra lite spännande saker på stan, nä inte shoppa! Ska besöka roliga fk å af. Jeeeee! Dom är så roliga!

Elias tittar på film nu. Sitter stilla för första gången idag ungefär.. Fast han var ju ganska stilla när han sov, men annars rör han på sig mest hela tiden. Han kan öppna mommos sovrumsfönster.. Inte så bra. Han vill gärna gå ut den vägen.

Nä, ska försöka dra oss till mommo så man kan däcka Elias å sen äta lite karra!!

Kanske lite trött..

Vaknade i vanlig ordning lite före sex. Jag är inte van att stiga upp sååå tidigt varje jävla morgon! Snart faller jag pladask å dör! Jaja, på jobbet idag så hade jag stora vilan, alltså dom större barnen som inte ska sova som ligger på madrasser å lyssnar på sago-cd. Jaja, men jag har ju oxå en madrass.. Å en kudde.. Å ett täcke, ge mig sånt å jag däckar! Så fort jag få ett täcke på mig så är det gonatt. För idag så öppnande jag ögonen efter vilan å där står alla barnen å säger
-Fröööööken, du får inte sova!! Vakna nu!!
Ehh, men jaaaag sov väl inte?! Ja, så går det när dom lägger mig under ett täcke!

Dagen gick, ungarna likaså å nu sitter jag här. Elias hade bakat muffins på dagis idag, vi tjuvåt några på vägen hem. Ganska gott.

Borde laga mat, men hoja, orkar inte! Vill bara sova!!

Imorgon är det Merta som gäller. Måste packa klart idag då eftersom jag jobbar hela morgondagen.

Hoja hoja..

Idag var en ganska jobbig dag på jobbet. 4 småungar som inte tål varandra! Dom slåss, bits, knuffas, drar i håret, sliter, hoppar å gör allt dåligt mot varandra! Man får slita bort dom som 4 bråkiga hundar! Man blir ju halvt tokig! Skönt när dom är i olika rum.. Men 4 små är svårt att få att göra olika saker.. Herregud.. Okej, ibland leker dom med varandra, eller vissa leker med varandra, men det slutar nästan alltid i gråt. Å det är jag som gråter! Okej, nästan iaf..

Just ja, Elias är hos sin fammo nu för att jag ska städa! Visst städar jag bra?! Måste ju damma av datorn lite innan jag börjar faktiskt!

Dagis dagis

Jobba på dagis hela långa veckan. Men det är ganska lugnt där, finns väl några som kunde ha varit lite tystare.. Men man överlever iaf. Idag var det lite jobbigt ändå, alla småbarn hade säkert pratat ihop sig om att dom skulle gråta efter sin mamma minste en gång i timmen.. Inte så lätt att trösta småbarn som saknar sin kära mamma när jag bara är en töntig dagisfröken heller! Men dagen gick ändå å här sitter jag nu.

Igår såg vi Enchanted, den var faktiskt ganska bra.. En film som först är tecknad, en tjej kommer till verkliga världen å några till oxå.. Jaja, men den var ganska kul ändå.

Idag ska vi äta mat hos Peka! Visst kommer du ihåg det Peka?! Annars måste jag bli arg..

Blev ganska glad imorse sådär vid halv sex på morgonen.. Inte av att jag egentligen skulle ha vaknat klockan 6, det kanske jag inte blev så glad över.. Men min dag kändes lättare iaf!
Kanske allt jag gör är ett misstag, men då lär jag ju märka det sen. Det är mitt liv.. Tyvärr

Varit ute

Fast inte ute på krogen inte, utan ute i skogen! Vi var i Kurra och solade lite. Elias sprang runt och runt.. Fast ville mest köra skoter. Kanske jag får köpa en liten skoter till honom, ungar ska väl ha sånt?!

Elias sov 2 timmar på en renhud framför brasan, såg himla skönt ut.




Å varmt var det där, solen sken och det blåste knappt nåt. Grillat hamburgare har vi gjort oxå, riktigt gott var det. Elias åt en halv, sen hade han minsann inte tid med sånt längre, han ville åka skoter!


 Jaa.. Stackarn måste ju få en egen snart.. Han är ju ändå snart 3!


Det var jättehärligt att vara där, men måste säga att det var skönt att komma hem ändå.. Till min dusch! Den har jag saknat minsann!


Äntligen helg!

Har jobbat nästan hela veckan. Nästa vecka blir det ju en heeeel lång vecka på dagis. Det överlever jag, ungarna är ganska så snälla så det ska nog gå.. Ett bra ställe, finns väl alltid saker som kan bli ättre på stället. Som tex så tycker jag inte att det är så himla bra att en fröken varje dag påpekar hur äcklig maten är.. Så att ungarna hör.. Okej om man klagar på rasten åt alla andra fröknar om hur äcklig mat det är, men åt ungarna?! Nää, jag brukar säga att jag tycker maten är såååå god fast det egentligen smakar skit.. Men bara att käka upp, det är ju mat iaf. Fins ju barn i afrika som svälter ju! Eller nåt.. Jaja, det är ju inte heeela världen, men blir ändå lite irriterad.

Men nu är det helg iaf. Jonne ska vara borta hela långa dagen imorgon så det är jag å Elias. Får se vad vi hittar på för kul. Går ut å lever rövare med andra små barn. Kanske skrämmer gubbar från balkongen eller nåt.

Näääää... Annat nu

Trött

Har jobbat 7:30-16 idag och det kommer jag göra resten av denna vecka och hela nästa vecka. På SAMMA ställe!! Känns konstigt.. Men såklart bra att få en chans att lära känna barnen och fröknarna. Så det blir liiite pengar iaf. Så jag kanske inte behöver SVÄLTA IHJÄL!!

Nu har jag lagat mat till mig å ungen, fläskkorv, mos och rivna morötter blev det. Å till Elias allt det å lite saltgurka.. Hur nu det kan vara gott.

Jag måste börja ta tag i mitt liv, jag är ju för fan 24 år! Det är på tiden. Känns som om det kommer att gå nu. Inte uttnyttja andras snällhet.. Det funkar inte längre, jag måste skaffa mina pengar själv! Ha ett eget jobb! Jag måste ta lite mera ansvar, det är ju ändå MITT liv, kan inte slösa bort det på att lata mig och vara jobbig. Ska försöka hitta nåt jobb jag trivs med. Innan det händer så får jag vara vikarie lite här å var. Ska vara på Solbacken halva sommaren iaf. Alltid nåt. Nu MÅSTE du fixa det här! Du har inget val! Det måste bara gå!


Lite ute å sånt

Jag å Elias tog en liten vända ute idag efter dagis, man måste ju vara ute lite när det är fins väder.. Annars får jag dåligt samvete! Fast dom hade ju vart ute med dagis idag, men lite mer friskluft skadar ju inte!
Elias fick ha stövlar å galonisar, å jag sa till honom att NU får du hoppa i vattenpölar. Han blev överlycklig och direkt när vi kom ut så började jakten på vattenpölar.

  -Vars är vattenpölen mamma??


 Äntligen hittade vi en vattenpöl! På vägarna fanns ju en massa slask, men där fick han inte vara.. Dumma mamma tyckte Elias!

Gick en vända bland lite hus, låg lite i snöhögarna å käkade snö.. Elias alltså. Sen gick vi hem och ungen ville spela Mario Cart. Han börjar kunna liiite iaf.

 Snart är han väl bättre än mig.. I apa-spelet är han nog bättre än mig iaf.. Lilla snorkis..

Solen skiner!

Igår var jag lite.. arg, men skit i det nu, idag är en ny dag! Är ganska glad idag ändå! Är leeedig idag! Ska på stan å titta om det har hänt nåt nytt.. Man vet ju aldrig! Tänkte gymma, men har ont i halsen å öronen.. Som vanligt. Det r inge bra att jobba på dagis, man blir ju sjuk!

Sen ska jag jobba ons, tors å fredag iaf. 8-timmars-dagar.. Men på SAMMA ställe! Är fortafarande lite chockad.. Tre dagar i RAD på samma ställe! Man kanske lär sig vad några barn heter då! Eller det brukar jag göra ändå.. Men kanske inte alla ungar, men dom flesta.

Om en stund ska jag börja klä på den där ungen.. Han är lite lat, han vill ha sin kudde, men sitter å säger att -Mamma ska hämta den!! Men inte då! Jag ska sitta på min pempa i nån minut till innan jag börjar leta kläder, jaga unge, borsta hår och tänder, leta kläderna igen för att nån har kastat omkring dom.. Sen försöka gå till dagis.. Kan vara lite jobbigt ibland, brukar ta pulka men han vägrar sitta i den, brukar gå brevid å det går ju bra, men han är ju en sån som ska springa omkring, helst åt fel håll, sitta i en snöhög, lägga sig mitt på vägen.. Ja hoja, man kan bli lite... GALEN!

Hade en bra dag..

Men sen blev det mindre bra efter att jag pratade i telefon.. Känner mig som världens hemskaste människa nu, men vem vet, det kanske är sant?! Jag är väl ganska dum i huvudet som gör som jag gör. Men det är MITT misstag då, ingen annans! Det kanske blir bättre sen, vem vet. Men just nu orkar jag inte med såna samtal. Har bara lust att gömma mig för allt och alla just nu. Bara försvinna i ett svart hål. Bort, långt bort. Där ingen kan prata med mig.
Jag behöver inte höra att jag är dum, det vet jag redan. Tänk om jag behöver nån som hjälper mig istället? Men det verkar inte bli så.

Skit i det nu, orkar inte just nu.

Dop å sånt

Igår dopade Marias unge sig i kyrkan. Elias höll sig ganska lugn. Han hade packat sin röda lilla lackväska alldeles själv och tog med till kyrkan. I den fanns en kikre, två pixiböcker och två potatisar.. Klart ungen ska ha med sig potatis! Han sov middag med en potatis oxå.. Han är normal jag lovar! Eller han är ju släkt med mig så det kanske finns lite konstiga gener i honom ändå.
Sen var det inflyttningsfest oxå. Hade roligt, sjöng singstar en gång men vann såklart inte.. Dumma Peka som aldrig låter mig vinna!

Snart.. Eller inte såå snart, men sen är det dags för lite mammamat! Skönt att inte laga egen mat idag. Fast jag är sugen på pizza.. Får se om jag kanske skippar det idag.. Måste ju spara mig till mammas mat ju!

Kanske köper nåt onyttigt och sitter hemma å kollar film idag. Lagom jobbigt en bakisdag som denna. Inte för att jag är så himla bakis, lite ont i huvudet å allmänt seg bara.

Jaja, jag hade en rolig kväll iaf!

En bra dag!

Har jobbat 9-17 på ett dagis idag. Eller förskola kanske det heter nuförtiden.. Var lite jobbigt att lixom tänka att jag måste jobba.. Men när jag om dit å träffade alla barnen så blev jag så glad, dom var så söta å snälla! Tror det var två ungar som var över tre år gamla.. Resten var småa. Gillar dom där småa barnen, sån himla skillnad mot att jobba på fritids måste jag säga! Fröknarna var bra, barnen var snälla å det var inte så himla jobbigt som jag trodde att det skulle vara. En bra fredag helt enkelt. Det var lite svettigt när jag ensam skulle byta blöja på alla barnen och samtidigt hålla koll på resten.. Andra fröken var i köket å gjorde rent allt. Men det gick ju bra det oxå.

Nu ska jag iaf sova. Titta på Futurama. Ett avsnitt har säkert räckt 4 kvällar eller nåt.. Eller iaf 3. Jag somnar för fort nuförtiden. Alla ungar gör mig trött. Fast jag blir trött av att bara sitta hemma oxå för den delen.

Idag är jag glad, solen har kikat fram och jag är bara... Mig själv!

Vilka ungar..

Fritids är verkligen inte min grej! Man blir ju nästan rädd för barnen och vill gå å gömma sig! Dom slåss så blodet sprutar, sparkas, springer å slår varandra, förstör saker, är helt obrydda och skrattar när nån säger åt dom. Kaxiga snoriksar som borde låsas in i en garderob! Eller så låser jag in mig i en garderob istället..

Har ätit tacos. Som vanligt var det skitgott

Kväll igen

Har jobbat halva dagen, hämtat ungen, hem å duscha å sen direkt iväg till Jonnes föräldrar å äta gratismat. Jäkligt god gratismat måste jag säga. Köttfärsbiffar, potatis, sås, grönsaker och stekt lök.. Ja, å lite fetaost oxå. Mycket bättre än maten på dagis, där var det nämligen fiskbullar! Dom smakade inte mycket men jag gillar inte konsistensen.. Geggigt och.. Nä, bläää.

Imorgon är det dags att vara fritidsfröken.. Hjälp mig någon!! Hur ska jag överleva?! Ungarna är nästan längre än mig å uppkäftiga som.. Jag vet inte vad. Dagis är ändå bättre. Fast ändå inte bra, men det går väl an iaf.

Nåt som är jobbigt med att jobba på dagis är att jag blir sjuk, eller iaf halvsjuk hela tiden. Nu har jag sånär öronvärk å lite annan värk här och var. Huvudvärk får man ju nästan varje dag på dagis, kanske borde ha öronproppar på mig hela dagen?!

Måste träna oxå.. Men när ska man hinna med det?! Kansk efter jobbet.. Varför har jag varit så lat med träningen för ?! Jag var ju ändå bara hemma å glodde hela dagarna, hade ju lika gärna kunnat träna! Dumma Eve.

Nu hörde jag Bender och Fry ropa från Futurama. Men snart har jag kollat på alla.. Tror jag har lite American dad nånstans på datorn oxå, får bli mitt nya sömnpiller.

Jobb jobb jobb

Nu har jag jobb resten av veckan iaf.. Känns bra, men ändå inte, för på ons å torsdag skulle jag vara på ett fritids! Hoja, ungarna är läskiga när dom går på fritids tycker jag! Dom bryr sig verkligen inte om vad man säger till dom och använder mindre vackra ord.. Man blir ju rädd! Inte var det väl så på min tid när jag gick på fritids?! Ungarna blir jobbigare ju äldre dom blir. Dagisungar är ju skitlätta om man jämför med ungar på fritids.. Nåja, måste ju få ihop lte pengar så att man överlever nån månad till..

Elias har börjat prova på Mario cart, går inte sådär jättebra, men han har börjat svänga lite åt rätt håll ibland iaf..

Kan det inte sluta snöa nångång?! Det blir ju aldrig sommar.. Inte för det brukar bli sommar på ett bra tag, men ändå.

Ska storshoppa!

Eller inte..

http://annaskipper.bagsnatcher.com/se/create/633320490190876284_d03ed/new

Tänk vad vackert ma hade kunnat få det med alla dessa grejer.. Jag tror att folk antingen hade kräkts ner alla saker eller garvat ihjäl sig och ramlat ut genom fönstret.. Eller nån kanske tycker det är skitsnyggt och snor med sig alla fina saker hem..

Nu ska jag kolla Futurama iaf.

Pizzasöndag idag minsann

Peka lurade i oss att äta pizza idag. Hon är en ond människa!

Var ute lite igår å hade faktiskt roligt. Gick inte in på Ferrum.. Undra varför.. Kanske bra, slippa slösa pengar på onödiga saker. Mitt kort ville inte funka. Jaja, var väl ändå inte så mycket roliga folk där. Hängde på Mommas lite istället.

Var ute en sväng med Elias å Jonne på förmiddagen, släpade Elias till Konsum för å köpa smör å andra trevligheter. Han var inte så pigg på att gå.. Överhuvudtaget. -Mamma bääära mig!! Ville inte sitta i pulkan heller.. Hoja, vem var idioten som gav barn en egen vilja?! Jaja, det är bra att ha en egen vilja å bla bla, men ibland orkar man inte riktigt.

 Här ska jag precis åka rutchkana. (eller hur stavas det?)

Igår tittade vi när Saga dopade sig, eller tittade å tittade.. Jag tittade mest på Elias å hans springande, hoppande å grejande.. Fikade där sen oxå, Elias hann trycka i sig två bullar å sen sprang han runt hela huset.

Näää, hade en bra kväll igår iaf. Tack alla som medverkade till lördagskvällen! Erat presentkort kommer på posten.. Om inte posten slarvar bort den.. Brukar ju hända.

Ensam

Jonne är ute på ventyr på lompis nånstans, Elias snarkar i sin säng och jag sitter här och halvglor lite på tv:n och försöker komma på nån bra musik som man kan.. Lyssna på. Livet blir så mycket bättre med musik, så härligt att ligga i soffan och bara lyssna på bra musik å ha det bra. Det borde man göra oftare minsann, helst varje dag, går inte det så varannan iaf.

Lyssnar på en av mina favoritlåtar just nu. Lifehouse - Sky is falling

I'm alive but tell me am I free?
I got eyes but tell me can I see?
The sky is falling and no one knows
Well, it shouldn't be hard to believe
shouldn't be this difficult to breathe
The sky is falling and no one knows



Kan lyssna på den hur mycket som helst. Har en till favorit, kanske inte lika bra som denna då.. Men nästan iaf.

http://www.youtube.com/watch?v=KmtzQCSh6xk&feature=related

Blir glad av den iaf, han ser så.. Rolig ut eller nåt. Blir glad av underliga saker nuförtiden. Ken Lee brukar jag tänka på när jag känner mig lite surig, då blir jag på liiite bättre humör iaf. Tur att man har nåt som får en att vilja kliva upp ur sängen på morgonen! Ken Lee... Ja, hoja.

Kan det inte vara nåt bra på tv när en gammal tant som jag sitter ensam hemma en fredagskväll? Okej, är ju inte helt ensam då, men ungen sover ju bara, hur roligt sällskap är han då?! Ska snart sällskapa med Futurama i sängen. Eller "mammas silm" som Elias säger.. Nä, jag stavade inte film fel, Elias säger så.. Måste träna upp honom så att han snackar rent! Herregud, han ska ju snart börja skolan! Han måste ju kunna skrika fula ord till sin lärare på ren svenska! Hoooooja.. Varför hoja vet jag inte, bara sådär allmänt uttråkat hoja. Hoja.

Irriterad!!

Varför funkar inte min media player för?! Jag klickar ju på den men inget händer?! Vad gör jag för fel?! Vavava?!
Måste prova en gång till..

Näää, den vill helt enkelt inte! Hoja.. Jag vill ju lyssna på musik en sväng! Hoja.. Hoja, hoooooja! Sånt här kan ju förstöra en hel dag ju!

Idag ska jag på stan å glo på grejer, men nu börjar ju Våra bästa år!! Har inte sett den på några dagar, nu kanske det har gått en timme eller två i serien! Det går ju så fooort där! Fast helt plötsligt har en 3-åring blivit tonåring fast det knappt har ått en dag i serien.. Undra om dom äter nåt växa-piller? Isåfall vill jag prova nån sån, fast jag vill inte bli äldre bara 4 meter längre, se hur det känns att vara längre än alla andra för en gångs skull.

Nä, kom på att jag skulle klä på mig.

Slutkörd...

Iaf  í hjärnan. Det tar på krafterna att vara kring ungar hela dagen, även om dom här ungarna var relativt lugna å snälla, men ändå.. Det känns.

Imorgon är det inge jobb vad jag vet. Kanske passar på att gå på stan å kika på nya affären. Måste ju göra det när det äntligen kommer nåt nytt till tråkiga gamla Kiruna.

Idag fick Elias en guldmedalj på dagis, dom hade Bullerbyloppet eller vad det nu heter. Åkte skidor, dom som hade skidor iaf, Elias hade sprungit loppet istället.. Så då måste man ju oxå få en medalj såklart!

Snart är det helg iaf.. Det är ju helg helatiden känns det som! Undra om dom hoppar över dom andra dagarna å går direkt på helgen?!

Elias äter nötter å bläddrar på tv:n. Han gillar mina osaltade tjoinötter. Ja, det heter tjoinötter å kommer alltid att heta det! Lät så kul när Jonne sa det att det bara har fortsatt. Han kan nog inte svenska egentligen.. Stackarn.

Färdig för idag

Färdig av jobb.. Helt slut i kroppen å hjärnan. Ungarna var jobbiga.. Hoja. Var ute i typ 5½ timme.. Känner mig frusen ända in i själen just nu. Vill att det ska bli kväll så man kan sova!!

Imorgon blir det jobb igen, inte lika lång dag, en hel halvtimme kortare dag! Idag jobbade jag 8-16:30 imorgon blir det 8:30-16:30. Vill hellre börja tidigt å sluta tidigt, fast det är ju jobbigt att börja tidigt.. Men ändå.

Snart ska massa ungar dopa sig, dom ska bli kristna å be till gud varje kväll, sånt gör man när man är döpt, se bara på mig!! Fast jag är ju inte konfirmerad så jag behöver bara be varannan kväll minsann!

Elias vill du sova nu?
Hmmm, nääää!! Svarar han bara.. Jaja, du får väl vara uppe en stund till då!


Tidigt uppe..

Ska nämligen jobba idag, på Hjampis dagis, sen imorgon är det jökeln. Tur att det är hela dagar iaf å inte nån timme hit och dit, hatar att åka ner till lompis för å vara där en timme eller två, känns så meningslöst.

Ska äta frukost snart, hoppas skafferiet/kylen har nåt gott att bjuda på och hoppas att solen skiner idag.

Måste packa väskan.. Kan man ha täckisar fast det är plusgrader?! Känns ju konstigt.. Kanske tar min bikini istället.

Äntligen!!

Hoppas nu att det funkar allting då..

Vaknade imorse av att Jonne ville visa en sak.. Jahaaa, lite tveksamt följde jag med, man vet ju aldrig vad som kan vänta.. Men han skulle tvätta händerna så kom detta vatten ut:

  Väääldigt mysigt må jag säga!! Fast nu finns inget varmvatten alls, försöker man få varmvatten så pruttar den lite men det kommer inget.. Tur att jag duschade igår.. Hade inget varmvatten på eftermiddagen heller, men det kom tillbaka en sväng på kvällen så då passade jag på att skrubba mig lite.

Igår gjorde jag å Elias lasange, Jonne jobbade sent å kom väl hem vid 18:30 nåt, så jag å Elias gjorde middagen. Elias rörde om själv i köttfärsen, kryddade lite.. Eller ganska mycket blev det, men det smakade bra ändå.

 Han kanske blir kock när han blir stor.. Vid sidan av hans datajobb då kanske. Min unge ska bli datasnille och göra mig rik!! Hoppas han inte flyttar härifrån.. Han får bo hemma resten av livet tror jag.. Mammas lilla pojke! Hoja, han fyller snart 3 år! Har jag haft honom så länge? Låter som jag har haft ett husdjur.. Men det är ju delvis sant, han kanske är min lilla minigris?!

 Här är han nyfödd.. Tänk att det snart är 3 år sedan vi åkte till Gällivare med ungen på insidan?! Kommer ihåg när vi kom fram till Gällivare och Jonne började fråga vilken väg vi skulle ta.. Jag som låg skikandes i baksätet fick sätta mig upp och börja kolla runt.. Men vi hittade fram tillslut och Jonne lämnade av mig vid ingången utan skor (kunde inte få på dom igen) medans han parkerade bilen.. Plingade på den där dumma klockan några gånger, tog ett tag innan nån kom, å hon luktade kaffe.. Ta din kafferast sen!! Hon tyckte jag skulle gå på toa å lämna urinprov.. Jo tjena, jag kan knappt stå upp.. Men när hon kände så var jag öppen 7 eller 8 cm och fick gå till en förlossningssal direkt. Och "plopp" så var han ute, okej inte riktigt, men det är så kladdigt och kletigt så man kan inte skriva om sånt här heller!
Minns lustgasen och minns att barnmorskan såg så bekant ut mitt i ruset.. Jag var nog lite hög då. Men ut kom han, skrikandes å allt! Solen sken ute och nu hade vi en bebis! En bebis som snart fyller 3.. Hoja, jag börjar bli gammal!

RSS 2.0