Även jag provar lchf

Är inte så påläst, men ändå. Kött, fett och grönsaker, hur svårt är det att fatta liksom?

Frukost är lite svårt, jag vill ju ha bröd och juice, men nej nej.

Ids inte skriva ner vad jag har ätit, utan jag skriver vad jag borde ha låtit bli.

 

*Några russin i morgonfilen

*Ett glas juice

*Två tuggor banan

 

Måste handla hem lite grejer så man har nåt att käka ju!

Och så kan jag inte vara sämre än Peka på att skriva ner min nuvarande vikt.. Vägde mig efter frukosten idag och vågen stannade på 70kg!! Att jag inte skäms.. Förra gången jag gick ner i vikt (Ja, man måste väl gå ner i vikt många gånger..) Så vägde jag 55kg. Men sen blev jag på smällen och käkade, käkade och frossade i karra. Sen ploppade ungen ut och jag käkade massor, ja vadå, man ska ju äta när man ammar...

Men under 60kg ska jag väga iaf.

I helgen var vi barnvakt till Jonnes systers flicka, hon var så söt och snäll hela tiden, gnällde några gånger efter mamma vid ytterdörren, men det gick över så fort man tog upp henne i famnen. Hon är (Om jag räknar rätt) 14 månader gammal. Hon hade så roligt med sin stora busiga kusin Elias, Malte var väl inte riktigt lika rolig, dom "lekte" ju mest i köket, en rolig lek som heter "Vem kan riva ut mest saker från alla skåp i köket"

Här har vi lillfröken, smilar så fort hon ser kameran.

 

Här leker Noa och Ailin, Eller Noa kastade klossar och Ailin slet isär dom som satt fast i varandra.

Dålig, suddig bild, jag veeet, men det var den enda bild jag fick till på Maltes ap-gång.

 


Orning och reda?

Nejnej, inte än. Vi har fortfarande kartonger lite här och var. Jag har inte riktigt tid att packa upp så mycket när jag är ensam med barnen. (Men tid att sitta vid datorn har jag visst..) Men nångång ska det bli uppackat, jag lovar!

 

Var till Gällivare här för någon dag sedan, fint väder var det oxå. Var på dollarstore, expo (Eller vad den nu hette, barngrejer och annat) och i en park där det fanns fåglar och grejer.

 

 

Moster Peka har köpt nya nappar till Malte, han måste ju kunna matcha sina rosa kläder ju! Lite dålig bild.. Men han är inte helt lätt att fota..

 

Sånt här sysslar Elias med nästan 12 på natten.. Sova? Vad är det?

 

Mutor är bra grejer, då får man några minuters lugn och ro i bilen. Ja, eller försöka underhålla den andra ungen iaf..

Hörselkåpor är oxå en väldigt bra grej, då kan man sova lite ostörd om någon i framsätet skulle få för sig att yla lite..

Malte fick hänga med i selen och glo på fåglar.


Kaos kaos

Nu är vi nästan helt färdigflyttade till porfyren. Lite småpinaler kvar i gamla lägenheten, ja å flyttstädningen är såklart kvar.. Den drar vi på så länge det går, det är ju skittrist att städa ju!

Nina, du gillar ju att städa, gå dit och skrubba!

Malte somnade gott före 21, Jonne skulle spela fotboll 21:30 och 5 minuter efter att han gick så hör jag ett avgrundsvrål från Maltes spjälsäng. Han ville upp och röja! Inte sova, sova är ett dumt påhitt, sånt kan man göra när man blir gammal. Så nu är han och röjer i lägenheten. I lägenheten som är full med kartonger och annat skit.

 

Visst har vi fått det vackert?

 

Vad ska vi göra åt hallen? Ska måla trägrejset vitt iaf och tapetsera nånting där uppe, men vad ska vi ha för tapet? Inte för tråkigt.. Men inte så färgglatt att man får epelepsi av att komma in. Förslag?

 


Känns bättre

Nu har jag väl hunnit vänja mig vid tanken på att vi ska flytta och nu känns det riktigt bra tror jag. Oftast iaf.

 

Noa och Malte spelar något vackert tillsammans

 

Plutar med sina söta små läppar

 

Nu ska jag göra frukost till mig och småpojkarna

 


Ångest ångest

Varför får jag allting ångest för allt? Det här med flytten, har nog haft ångest varje dag sedan vi var och tittade på lägenheten.

 

*Priset

*Dubbla hyror

*Bara en toalett

*Inget badkar

*Litet kök

*Litet sovrum

*Golvet är inte snyggt lagt

*Packa,slänga,rensa

*Liten hall

*Allt annat som hör till..

 

På kvällarna ligger jag och tänker.. Alldeles för mycket, känner ångesten komma smygande, ont i magen, börjar svettas, tankarna bara maler i huvudet på mig. Vi får inte plats med vårat matbord i vårat lilla kök, vad tänkte vi med som vill flytta dit? Sovrummet är väldigt mycket mindre än vårat vi har nu.

Men ändå, jag vill ju bo där, nära till dagis, bra område, bottenvåning. Men ändå känner jag mig såhär. Känner mig stressad hela tiden, kommer vi att trivas? Kommer det att bli bra?

Inte så kontigt att jag har så svårt att sova.

 


RSS 2.0