Bowling

Min unge är ganska duktig på att bowla.. På wii då alltså.

 Elias fick 220 poäng och Jonne lite mindre.. Elias skruvar alla klot åt rätt håll hela tiden, fattar inte varför han kan men inte jag?! I Mariokart har han börjat komma etta när han spelar själv.. Snart vill jag inte spela med honom!

Var ute å åkte lite pulka på isiga gångstigar idag, men det gick ju det oxå!

         Dåliga bilder med mobilkamera.. Men idag var vi å bytte skitkameran mot en ny!

http://www.canon.se/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/Digital_IXUS_90_IS/index.asp

Mot denna! Den verkar då mycket bättre redan nu iaf när jag har provat fota lite. Jobbigt att lära sig en ny kamera med nya funktioner å allt.. Orkar inte titta i handboken inte. Tråkigt!

Imorgon är det nyårsafton och öldags!

Lögner..

Min 3-åring har börjar ljuga.. Om precis allt småsaker större saker och ibland bara underliga påhitt. Ska det vara så redan?!

Hittar vatten i hans cd-spelare en kväll (bara en liten skvätt den funkar ännu) och Elias står brevid med vattenflaskan i högsta hugg.

-Varför har du hällt vatten dit Elias?!
-Men det var inte jag!
-Vem var det då?!
-Öhh.. Jag vet inte!

Han har aldrig gjort nåt dumt nuförtiden. Han ramlade ur sängen hos mamma för någon dag sedan, men näää det var minsann Ellen som hade knuffat ner honom! Ellerhur..

Han vägrar att erkänna att han ljuger.. Jaja kan väl vara bra att kunna ljuga när man blir stor. Så man kan vara fejksjuk å  vara hemma från skolan..

Vädret är skit! Plusgrader! Hoja!

Fjärde dagen med julmat

Nu börjar det räcka tycker jag.. Ska nog vänta ett år innan nästa julmatsfrossa.

Hade massa folk hemma hos oss idag, 14 stycken blev vi. Trevligt med lite livat i holken. Käkade julmat, drack julmust, åt fruktsallad och käkade karra. Mätt blev jag iaf.
Hade julklappsutdelning och ungarna sprang runt och lekte.

Ska sätta in lite bilder från nya digitalkameran som jag för övrigt inte alls är nöjd med.. Man borde väl få byta då?

 Hos fammo Sassa och faffa Åke igår, julmat å annat gott blev det där.

 Elias å Ellen i Elias rum.. Dom ville inte bli fotade mitt i leken..

    Öpnnar lite julklappar.

Nu ska bara städas lite här, databordet ska tillbaka och det ska plockas lite. Mamma diskade (Tack mamma!) så det behöver vi inte göra iaf.

Imorgon blir det väl full fart igen så dags att sova nu, Elias somnade för inte allt för länge sen..

Säg nån bra film gammal som ny! Vill ha nåt att titta på innan man somnar, men min fantasi har tagit slut..

Spelkväll

Igår hade vi celebert besök av Peka å Dalle. Elias var glad iaf, dom tog ju med sig sitt wii!! Elias gillar att spela mariokart å den där wii sports. Duktig börjar han bli oxå, dom små liven lär sig fort minsann.

Imorse var Elias överlycklig efter att han hade stigit upp och gått förbi tv-rummet.

-Mamma! Dom har lämnat wii här!!  (glädjeskutt)

Så han satte igång å spela direkt. Efter kanske en timmes spelande frpgade han mig:

-Mamma, varför kurrar min mage??

Hmm.. Kanske för att klockan är efter 11 å du har inte ätit frukost.. Men bara kanske. Så en pava välling och sen fortsätta spela.

       

Julafton

Vi vaknade tiiidigt (enligt Elias iaf) halv tio.. Då hade tomten varit å lämnat en julklapp i Elias julstrumpa. Jongleringsbollar var det, Elias och Jonne hade då roligt med dom, Elias tycker det är skitkul när Jonne jonglerar.




Sen vid ett gick vi till ingången brevid (Jonnes föräldrar) och satt där en stund och mumsade knäck tills julmaten var färdig. Käkade tills magsäcken höll på att spricka, sen fyllde jag den ännu mer med karra och kakor..

  Vi i våra julekläder

Efter all mat åkte jag, Jonne å Elias till Tuolla dit tomten skulle komma. Jonnes moster bor där. Åkte dit så Elias kunde leka med sin polare James, dom började direkt springa omkring, la sig i smutstvätten och hade roligt.. Pillade på julklapparna och hann nog börja öppna några..

Nå sen kom den där tomten iaf, Elias var inte ens rädd! Han gick snällt fram och tog emot sina klappar iaf.

Elias favoritjulklapp:    En motorsåg (ända från USA..) som låter... Mycket! Men han gick å sågade allt och alla.

 Här lånar Elias James pickadoll spindelmannen (James) står bakom en hög med klappar.. Inte Elias julklappar dock.

 Elias och spindelmannen.

 Elias målar med sina nya vattenfärger.

Jaha, vad fick Elias denna jul då.

*Massor med kläder + lite utklädningskläder
*Leksaksbilgarage
*Pussel
*Presentkort på lindex 1000:- (!!) + på coop 200:-
*Nytt spel
*En robot (som Elias inte ens vill titta på.. Han är ju rädd för saker som låter.. Förutom motorsågen)
*Bajsboken

Ja, det var väl det å kanske nån till.

Jag fick Låångs tjocksockar, presentkort på coop, en tröja, satc-filmen, jättefina byxor och kanske nåt till, hade fullt upp med att titta när Elias öppnade sina julklappar. Synd att jag inte får hjälpa till att öppna längre.

Åkte hem vid 20 kanske och Elias somnade vid 23.. Och vaknade tidigare än vanligt, vid halv 9! Jag kände mig död!


En storebror?

Kan man önska sig en storebror till Elias i julklapp? Eller storasyster? Eller ett syskon bara. Stackarn är så uttråkad när han är hemma med mig hela dagarna, mamma är ju inge rolig att leka med heller! kanske nån vacker dag att Elias får ett syskon, men den ungen kan han ju inte leka med på flera år ändå.. Skulle ha skaffat en till direkt så han hade haft nån att leka med, men då hade nog jag rymt för länge sen.. Tycker det räcker med en just nu!

Idag har vi hängt upp lite tavlor så att det ska se ut som ett riktigt hem. Vill ha lite med "prydnader" eller vad man nu ska kalla det, lite plotter här å var, har knappt nåt..

Städa..

IDAG måste vi städa.. Tänker då inte städa imorgon! Då ska man skrubba hela familjen och sen flänga runt tills man stupar i säng, proppmätt och uttmattad. Ska äta julmat hos Jonnes föräldrar å sen julklappar hos Jonnes moster. Ganska skönt att inte behöva åka iväg på julen, men tråkigt att inte vara med sin släkt.. Fast Elias är ju släkt med mig så det får väl duga.

Varför är Elias så trött? Eller är han bara lat? Han orkar inte promenera till stan.. Skitlångt, jag vet. Kunde inte ta kälken idag för domhade grusat hur mycket som helst, så jag föreslog att vi skulle gå, men det gick inte Elias med på. Vagnen skulle han minsann åka i! Han satt i vagnen hela tiden på stan, steg upp när vi hälsade på Jonne på nya kontoret och när vi kom in på leksaksaffären, men annars satt han i sin vagn och vägrade komma upp. Förut vägrade han ju att sätta sig i vagnen, men nu är det tvärtom.
Han vill inte vara ute å leka är ute i några minuter sen säger han att han inte orkar mer och vill gå in. Vill inte gå i trappor för han oooorkar inte, vill inte gå långa sträckor heller och vill gärna bli buren.. Men INTE att jag bär en 20-kilos unge med vinterkläder inte! Nä hoja!

Städa ja.. Inte så mycket egentligen dammsuga och plocka, helst skura.. Men skura är inte mitt jobb. Jag kanske har skurat 2-3 gånger sen jag å Jonne flyttade ihop, resten av gångerna skurar Jonne jag är den som dammsuger och städar toan. Jonne rensar uschbrunnen för DET vägrar jag! Hellre äter jag.. Blodpudding!

Fick min julklapp av mamma igår en kökslampa! Kom på sen att vi inte köpte glöd till den.. Men det kan vi köpa idag. Jonne fick sin julklapp, en hallampa! Den har vi satt upp iaf.. Men 40 watt blev kanske för mycket.. Men nu ser vi i hallen iaf och det är väl huvudsaken antar jag.

Nä.. Städa var det

Ett hemskt spel!

http://www.spela.se/spel_/Escape_Christmas_Room.html


Man ska komma ut ur ett rum (eller det är väl flera rum..) Satt med det ett bra tag igår. Man ska hitta pusselbitar och en tomtedräkt för att få¨komma ut därifrån.

Fast hade inte klarat det utan att fuska..

http://www.escapegames24.com/2007/12/escape-pear-room.html

Hatar såna spel, min hjärna är för trög för att fatta

Äntligen!!

Har tygbiten från ikea kommit till användning! Tog ju bara.. Ett bra tag!


  Blev ju inte perfekt, men ser lite roligare ut iaf.. Hoppas jag. Så nu har jag ganska mycket såntdär tyg kvar å vet inte vad jag ska göra av det!


 Hittade ett underligt djur i toaletten igår.. Spolade ner den i tossin så var det problebet löst!


 Idag var vi ute en sväng, åkte lite kälke, klättrade i snöhögar och gick på stan å köpte en klapp.


Nä, ska micra lite rester, Jonne jobbar å jag å Elias.. Ska väl.. Öhhh, leka.

Julhandlat

Nu är alla klappar färdiga, dom ligger i garderoben och väntar på julafton. Eller inte alla, några får vänta lite till.. Väldigt svårt att handla till Gbg-flickorna, inte vet jag vad flickor gillar?! Pojkar gillar bilar, eller Elias gör det iaf.. Ska nog köpa några typ playmobil-gubbar till honom, han har ju inga gubbar av nåt slag.. Eller jo, nu ljög jag lite.. Han har ju tre legogubbar, men hur roliga är dom?! Måste skaffa mer lego (duplo) grejer till stackars barnet!

Å vad är det för fel på min blogg? Vissa kan kommenera men inte andra? Kanske andras datorer det är fel på.. Säger vi..

Snart kommer tomten

Fast jag har väl inte varit snäll i år å får inga klappar..
La undan ett par jeans på Mera Mode (eller jag säger fortfarande vero moda.. men man) som jag ska gå å köpa imorgon. Ska släpa med mig Jonne å Elias så dom kan bedöma om jag ser gräslig ut eller bara lite mysko ut.

Elias somnar ju själv i sitt rum, vi lägger honom ger välling, medecin och borstar tänderna sen får han leka i sitt rum bäst han vill och går och lägger sig själv och somnar när han känner för det. För nån kväll hittade vi honom såhär:

 Sovandes i sin snygga tomteluva.. Kanske frös om håret.

Kan meddela förresten att bajsormen är full med klistermärken nu! Så bara att köpa ett Wii och Mariokart.. Får bli efter jul, Elias gick med på att vänta iaf.

Nu gnager han på ett äpple och hostar som tusan.. Vad skulle jag göra om han satte äpple i halsen på riktigt? Inte vet jag hur man ska göra?! Varför får man inte lära sig sånt på bvc? Lära sig att rädda sin unge, mun mot mun metóden å sånt spännande!

Idag har jag jobbat igen, höll på att vända i dörren när jag kom ut på morgonen.. Jäääkla vad det blåser! Snön kändes som nålar i ansiktet, har fortfarande riktigt ont i ansiktet.. Nu verkar det ha lugnat ner sig lite, HOPPAS jag iaf!

Dags att laga tråkig mat, köttfärssås å spagetti!

Jo, tänkte en till grej, när vi ska äta här (vilket datum nu det var.. men iaf) tar mamma med allt? Ska vi laga till nåt spänki? Å isåfall vad? Julmust har vi iaf så det räcker ett tag.. Kanske ska försöka mig på att baka nånting.. Alltså verkligen kaaanske!

Snart jobb

Börjar om.. Två timmar, så jag hinner sitta här en stund..

Ska man klippa lockarna på ungen?

   

Jag vill nog inte klippa honom.. Kanske toppa lite nångång, men lite hår måste han ju ha nu när det är vinter. Eller är det vinter nu? -0.9 grader ute.. Bara det inte blir plusgrader! Måste kanske flytta norrut så man får riktig vinter hela.. Vintern.

Nya skor

Har köpt nya "foppatofflor" till grabben, han fick välja färg alldeles själv.
Fanns röda, gröna, svarta och rosa och han valde rosa! Så nu får han ha sina nya rosa tofflor på dagis. Han är nöjd med dom, har sprungit runt med dom här hemma

Idag är jag å Elias lediga. Ska snart ut en sväng och kanske gå en tur på stan, måste köpa lite lypsyl iaf.

Har tre julklappar kvar, till Göteborgsflickorna.. Å har INGEN aning om vad dom gillar?! Kottar? Båtar? Hundvalpar?

Kalas

Idag var vi på ett lite tidigt 3-årskalas hos Adrian. Fikade tårta å pepparkakor.

 Här är då Adrian å Elias.


Gjorde tacos idag, lika gott som vanligt! Hoja vad jag äslakr den maten!

Lördagsmys med min unge:

 Lite choklad och popcorn. Elias BJÖD mig på sin choklad oxå! Inte bara en men TVÅ gånger! Händer inte ofta må jag säga.

Ny dag

Å nya bekymmer. Igår var ingen bra dag, men idag känns det bättre. Allas liv åker väl bergodalbana?! Eller?!

Nå idag är det dags för kalas hos Adrian iaf, Elias ser fram emot det, han gillar kalas. Fast en sak är lite tråkigt.. Min unge har börjat få en egen vilja när det gäller kläder! Näää, den vill jag INTE ha!! Fick gömma hans glasströja som är så urtvättad och nopprig, för den älskar han och den vill han jämt ha på sig.. Han brukar såklart få ha den, men idag är det ju kalaaas å då måste man väl ha nåt fint på sig. Försökte få på honom Gangsta-tröjan, men icke.. Inte heller den andra fina tröjan som JAG gillar! Nä, fick bli en för stor t-shirt med bilar på.. Jaja, byxor fick jag välja iaf.


Vad ska man äta idag då?

*Kyckling i pitabröd
*Tacos

Öhhh.. Mackor?

Min unge

 (Lite gammal bild, men ändå min unge)

Hur kan jag bli en bättre mamma för dig min lilla gullunge? Hur ska jag göra för att bli det? Leka mer med dig? Inte säga nej så ofta? Inte bli arg när du gör mig galen? Ge dig allt du vill ha?

Jag vill bli en bättre mamma än jag är nu. Känner mig som en.. Tråkig, dålig, puckad och idiotisk mamma. Jag älskar dig mer än mitt eget liv, skulle kunna hoppa ner från eiffeltornet för dig. Skulle simma genom ett hav av hajar för dig.
Du är mitt allt, hur skulle livet vara om du inte fanns?

Jag är inte perfekt, jag är långt från perfekt. Kommer du att hata mig när du blir större? Kommer du att rymma hemifrån för att jag är en sån dålig mamma?

Känner mig inte bara som en dålig mamma, utan som en dålig människa. Är inte den människa jag egentligen vill vra. Vill kunna prata med folk utan att få hjärtklappning och vilja dö, vill kunna gå på min sons lucia utan att vilja springa in på toa å grina. Jag trivs inte bland mycket folk, kan inte prata med folk, blir skräckslagen när jag tänker på att dom andra föräldrarna kanske pratar med mig. Satt å läste böcker för barnen istället. Ville bort, långt bort.

Nä, ska inte svamla mer nu. Ska sova

Värdelös..

Kände mig så dålig å värdelös idag.. Skulle övningsköra, men det tog inte lång tid innan jag gav upp.. Skulle åka i en rondell, stannade då den kom bilar innan rondellen å jag kom inte därifrån! Kom inte framåt helt enkelt. Släppte kopplingen sakta, gasade.. Men bilen dog.. Hela jävla tiden! Hur jäkla svårt kan det vara att starta en bil?! Inte bev det lättare när bilar kom bakom mig.. Men som tur var kunde dom köra förbi. Nä, så Jonne fick ta över å vi åkte hem, jag ville inte köra mer.. Hur dålig kan man vara egentigen? Inte ens starta bilhevetet?! Det gick bättre första gången jag nånsin startade en bil.. Jaja, kanske jag vågar köra nååångång igen. Eller så skiter jag i allt! Fortsätter att köra på parkeringen i evigheter!

Köpte godis som jag ska tröstäta mig med ikväll. Om Elias somnar nångång bara.. Vaknade halv tio imorse.

Nu är ungen hos sin mommo och ville inte komma hem. Men hallå, jag har ju städat, då vill man väl komma hem!?

Inte en rondell..

Men TVÅ har jag kört i idag! Jobbade till 21:30, Jonne hämtade mig å jag fick köra! Körde inte ända hem.. Bara till typ tågstationen å upp på gatorna där. Ingen dog idag heller! Kanske man skaffar sig ett såntdär körkort innan man blir 45 iaf!

Två julklappar har jag köpt.. Till min unge båda två. Bir nog inte mer till honom, tänkte köpa nåt roligt till honom när vi blir rikare. När nu det är..

Äta julpynt?!

 Årets julgran, nu med mindre julpynt.. Får någon kom på att det hängde choklad där och blev lite sötsugen.. Å nä, det var inte Elias.. Jag hade ett svagt ögonblick å käkade julpynt.. Så går det när man lämnar mig ensam med choklad!

Lucia

Idag var det luciadags på Elias dagis. Trängdes i ett itet rum (kändes itet iaf..) med mijarder förädrar. En gubbe ställde sig såklart precis framför mig där jag satt så jag såg mest hans röv.. Ingen rolig syn. Elias ville först inte gå med i luciatåget, men fröknarna övertalade honom så han gick tillslut med. Han hade kul iaf.
Sen dags för lite fika. Eftersom det är köpstopp så kan dagiset inte köpa fika, men några föräldrar hade köpt lite pepparkakor och sånt.

Idag var det lite småkyligt ute.. Mätaren på datorn vill inte funka och jag fryser för mycket för att gå till köket å titta, men Jonne hade -18 på kontoret. Ute alltså. Här inne är det väl ungefär lika kallt.. Eller kanske +17 eller nåt sånt.. Kanske lite mer.

Nä, ska "spela" lite Bonniers trafikskola så jag kanske lär mig nånting.

Hoja hoja

Ungar ska sova klockan 20 på tisdagar! Jag måste ju glo mina program ifred! Men min unge vil inte sova minsann, är ofta vaken till 22 nuförtiden.. Halleluja! Han sover inte på dagis, men han vaknar vid halv nio om mornarna om man inte väcker honom. (ibland senare) Vaknar han tidigt så sover han ofta på dagis och somnar vid 22 iaf. Vaknar han tidigt och inte sover på dagis så blir kvällen ett hevete, han bråkar, skriker och är allmänt.. Jobbig. Han är mycket snällare och trevligare att ha å göra med när han är pigg.
Vi brukar lägga honom vid 20 nångång, väling, sen borsta tänderna och gonatt. Sen eker han i sitt rum tils han själv går och lägger sig och somnar. Men dom senaste dagarna har han börjat komma ut från rummet..

*Jag är kissnödig
*Det kom bajs
*Jag vill lyssna på nåt annat
*Jag vill ha vatten
*Den här är trasig
*Jag vill sova i mamma och pappas säng

Osv osv.. Har sagt till honom att han inte får komma ut från rummet, bara om han är kiss- eller bajsnödig.. Och det utnyttjar han.. Jaja, han leker ju bra för sig själv om kvällarna iaf, det gör han aldrig om dagarna.

Jag vill köra bil igen! Om jag kommer ihåg hur man gör..

Test

Jag är 50% ond! Så, nu vet ni det.

http://testportalen.se/ondtest.php


Det går igen!

Vattkoppor på Elias dagis! Tror det var ungefär samma tid förra året, precis innan jul var det iaf. Kan det inte komma efter jul? Fast denna gång kan Elias oxå få bli smittad, han måste ju få det nångång ändå.. Å nu finns ingen bebis i Jonnes släkt som kan bli smittad. Om alla vuxna har haft det vet jag inte, å int bruur jag mig!

Ingen överkörd

Idag.. Eller inte av mig iaf. Kört två dagar i rad nu, ut på Nikkavägen tom! Imorgon har jag uppkörning! Eller inte..

Har ont i skallen å är skitatrött. Kanske får äta lite piggpiller.

Elias har fått en ny överraskning nu! Han kom ut från sitt rum efter att vi lagt honom och sa att han var bajsnödig! Å i pottan kom det! Han var så stot, men inte lika stolta (eller glada) som jag å Jonne var! Fast han har kakkat i kalingarna efter det.. Men ändå. Nu ska jag läsa Doraboken som var överraskningen.

Julegran

Nu har vi dammat av våran plastiga julgran och hängt upp lite glitter på den.

Lämnade Elias hos sin fammo och faffa en sväng idag och körde lite bil! Jag körde på en väääg! Det ni! Bara vägen där vid stallet, men ändå. Mötte några andra bilar efter vägen och även människor, men alla kom levande därifrån! Ska lämna Elias hos mommo imorgon och köra mer bil! Måste lära mig att bromsa ordentligt bara.. Eller kaaan ju bromsa, men måste ju kunna ALLT om allt.

Jonne och Elias bygger robotar och grejer med den där brio builder system. Elias gilar då den.

Jag längtar till jul! Eller till julmaten iaf.. Ska bli gott.

Ledig!

Idag är både jag å Elias lediga! Å L:et på min dator vill inte riktigt funka.. Måste trycka jättehårt för att det ska komma ett jäkla L!! Undra om Elias har varit framme och trollat lite..

Ska väl ut en sväng med skrutten, springa av oss lite i snön. Elias röstar nog på järnvägsparken, jag röstar på våran gård.. Nära och bra! Eller så leker vi på balkongen, ännu närmare! Eller vafan, vi lägger oss i sängen och tittar på film! Nänä, ut ska vi iaf, ska inte lata miog hela dagen!

Just nu spelar min gullunge lite dator, han kan nog allt på datorn.. Vet inte om det är bra eller dåligt..

Köpte en tomtedräkt till ungen igår, han ska ju vara tomte i luciatåget på dagis! Dom fick välja själva vad dom skulle vara. Tur att han inte valde att vara en ren, vet inte vart man hittar en ren-kostym.

Helg, helg, helg. Äntligen! Eller imorgon börjar väl riktiga helgen. Ska nog övningsköra då, har inte gjort det på ett tag, jobbat, ätit eller sovit istället. Men i helg skulle mamma vara med ungen så jag å Peka kan göra parkeringen osäker!

Färdignattat!

Äntligen slut på nattjobbet! Iaf för denna gång. Att jobba natt är verkligen inget för mig.. Hoja. Skönt att det är över nu.

Mitt huvud värker, vet knappt vad det är för dag idag, mår allmänt dåligt, känner mig typ bakis. Sov iaf 4 ½ timme inatt.. Imorse, eller ja, efter jobbet.

Orkar inte tänka nu

Sista natten

Inatt är sista natten! Jag känner mig alldeles förstörd. Jag är ingen bra nattjobbare. Hade varit bättre om det fanns nåt att göra på natten, men man sitter ju stilla framför tv:n.. Tittar så den jag är hos lever, byter nångång och ger vatten ibland.. Försökte läsa en bok, men höll på att somna direkt. Hade en kortlek med igår, försökte komma ihåg nån rolig patians att lägga.. Men min hjärna funkade inte och det var försent att sms:a Sofie.. Så det blev nån variant av harpan, men minns inte ens hur många kort man skulle ha. Och den där andra patiansen.. Man skulle lägga kort på rad, sätta kort som var samma färg eller siffra på varandra, men var det på dom brevid eller på varannan? Äh, ni fattar nog inget ändå..

Tacos idag!

Natt

01:45


På jobbet. Tog med bärbara, inget internet, tänkte spela Sims2 och hålla mig vaken men har glömt hur man fuskar så att man blir rik. Inte kan man ringa nån mitt i natten heller. Brukar inte fuska till mig pengar men nu ville jag bara bygga, inte spela.

Bara typ 6 ½ timme kvar tills jag slutar, längtar redan till min säng! Min sköna, härliga säng med nytvättade sängkläder! Hoja vad jag vill sova! Det är så förbannat skönt att sova ska jag be å få tala om. Eller iaf ligga i sin säng och vänta på att få somna. Glo en film, en till.. Sen börjar klockan närma sig 3 och paniken börjar krypa fram. Satan! Måste ju sova nuuuu!! Blunda blunda.. Sov idiot sov nu! Nähäpp, det knepet funkar inte.. Sätter på en till film, börjar somna, sover. Släcker av datorn och *vips* så är jag pigg igen. Jaha, en film, somna, datorn står på hela natten. Jaha, nu känner jag pengarna strömma iväg genom kablarna! Fan att man måste betala elen, var mycket bättre när elen ingick. Då behövde man inte få ångest om man glömde datorn på en hel natt iaf.



04:41
Fortfarande vaken på jobbet. Saknar min säng.. Tänk om mitt jobb hade varit att sova hela dagarna istället.. Å sen komma hem, laga mat, leka med ungen och sen få sova igen! Vilken dröm! Undra om jag skulle bli less på att sova? Kan man det? Förhoppningsvis inte. Men snart blir jag en gamling som inte behöver lika mycket sömn som yngre, så då stiger jag väl upp vid 4 efter att ha somnat vid 21. Nä, ska nog bli en sömnig gammal kärring.

Ögonlocken börjar kännas tunga, måste hålla mig vaken. Ska kanske äta nåt, då är min mun vaken iaf.


Ja, skrev på min dator jag hade med mig på jobbet. Spelade harpan för att hålla mig vaken.. Natten gick bra å om typ 2 ½ timme ska jag åka till jobbet igen!


RSS 2.0