Rastlös..

Känner mig rastlös i hela kroppen, fötterna vickar hela tiden, det gååår inte att vara stilla! Blir som ett obehag, nästan ont i kroppen. Måste bara röra på fötterna eller vifta lite med händerna eller nåt.
Men samtidigt är jag så jäkla trött. Utmattad i hjärnan. Tror hjärnan har gett all energi till mina fötter för dom kan fan inte vara stilla!!

Nåja, ska försöka vara mindre gnällig. Försöka iaf.

Elias hade haft en bra dag i skolan idag igen! Två dagar i rad!! Medecinen och med fröknarnas hjälp så kommer nog detta att funka. Iaf bättre än tidigare.

Imorgon måste nya sommarskor inhandlas! Det är nästan för varmt med vinterskor när det är +14 grader.. Bara nästan.
Ska gå med Therese från jobbet, ska bli skoj. Sen jobbar vi hela långa helgen tillsammans. Låååång helg! Men vi har iaf roligt på jobbet :)

Malte har oxå lugnat ner sig lite med sina jäkla rutiner. Hoppas det fortsätter så.


Orättvist?

När man har två barn måste man ibland välja den ene framför den andre.. Iaf hemma hos oss.
Var och en är dom lugnare, tillsammans blir det kaos, hråt och slagsmål.
Som denna vecka när jag jobbar em så har Elias fått gå hem direkt efter skolan, varit hemma med mig, spelat lite spel och bara tagit det lungt. Sen drar jag till jobbet, Jonne hämtar Malte när han slutar, Elias är hemma själv en stund tills Jonne och Malte kommer hem.
Malte går alltså på dagis medans jag är hemma ett tag med E.. Fast det hade ju inte hått att ha M hemma ändå, han kan ju inte vara ensam hemma precis..
Så E och jag hr fått lite extra tid tillsammans, det behövs nog. Ibland är ju Malte hemma och Elias i skolan så det kanske jämnar ut sig i slutändan.
Men det dåliga samvetet finns där ändå. Vem av dom jag än är ensam med.

Fast barnen behöver lite egentid med sina föräldrar, det är mysigt för dom och för oss.

När Elias ska göra sina läxor så är det bäst att Malte inte är hemma eller sover, annars ska ju han vara med och då blir Elias arg och dom bråkar och inget blir gjort.

Nä, egentid ska vi fortsätta med. För båda barnen.


Lite av varje typ..

Provsvaret från biopsin visade inget. Nåja, börjar ändå vänja mig vid min prickiga kropp. Jag har ju redan fräknar så vad gör lite röda prickar för skillnad? Kul att vara lite färgglad.

Måste även snarast (helst igår) skicka in ansökan om vårdbidrag. Men alltså. Jag får inte till det! Hur ska jag veta vad en vanlig 7-åring kostar/kan om man jämför med Elias? Hur tusan ska jag beräkna all tid/pengar som går åt just pga hans adhd? Känns ju bara konstigt.
Att liksom skriva ner allt extra vi hjälper honom med, vi är ju så vana att göra allting för honom så hur tusan ska man veta vad som är "normalt"?
Istället blir det att jag förtränger att jag ens ska skriva den. Lägger bort den i skåpet och "glömmer" bort den.

Allt blir bra tillslut. Det fixar sig på nåt vis


RSS 2.0