*snark*



Antingen sover man på sin moster (Som har fula långkallingar, otvättat hår och tjock mage)








Eller så sover man i en korg...





Man får sova hur/var man vill bara man SOVER! Själv ska jag sova i min säng. Helst snart.

Ett mirakel!



Ungen kan gå igen!
Efter mycket haltande, krypande och gråtande så går han igen.. Han säger att han har lite ont i knät men han går iaf.. Han har som haft ont i knävecket,inte riktigt kunnat räta ut benet, undra om han sovit konstigt eller nåt?!
Hoppas det inte blir samma sak imorgon iaf.. Då kan man ju inte gå på dagis om man inte kan gå..

Jaja, nu har vi ätit lunch, kött, potatisgratäng, bea och broccoli. Eller broccolin åt bara jag.. Men ändå.



Härliga söndag!

Hela familjen är mer eller mindre sjuka.. På första plats har vi Jonne som snorar, hostar och ser allmänt förstörd ut, sen har vi Elias som hostar lite och kan inte gå... Han säger att han har ont i benet och kan inte sträcka ut det, så han kryper vart han än ska här hemma nu..
Å jag som "bara" är gravid, ont överallt, trött och ont i öronen. Hur roligt som helst!
Nej, ingen svininfluensa.







Hade besök igår, åt tacos och.. Gjorde vi nåt annat?

Ska försöka gå på loppis idag,om nu Elias kan gå...

=(/&#%"(")==#?(&#&

Min hjärna börjar förvandlas till gröt. Glömmer saker, är förvirrad, spiller saker, går in i allt, är trött, seg och allmänt tjock om magen. Är så LESS! "Bara" 55 dagar kvar tills ungen är beräknad att komma, VÅGA bara komma ut senare! Då drar jag ut ungen själv!

Äter lite karra, med betoning på LITE! Får ju inte i mig så många.. Kanske tur det, kan man bli rundare än det här?!

Vill shoppa massa bebisgrejer, men finns ju som inget att shoppa! Kläder finns det ju massor av, vagn å bilstol har vi ju.. Vad kan man mer köpa?! En sjal kanske, men vill prova först innan jag köper nån. Kanske snor Ninas sjal från Peka.. Eller lånar menar jag, förhoppningsvis kommer ju min unge ut innan hennes. Annars måste jag slå henne lite!

Ska köpa en fleecefilt eller fleecetyg som mamma får ha när hon syr åkpåsen till ungen.

Vad ska ungen heta?!

Helg helg helg!

Äntligen helg! Känner mig lite småsjuk, Jonne är redan förkyld så varför inte passa på.
Orkar inte skriva så mycket så jag sätter in några bilder istället.




Såhär ser Noa nästan alltid ut när kameran kommer fram..

Gillar att fota pojkarna, dom är så söta!




Elias gillar sina foppisar så mycket att han sover med dom...


Jag å Noa när jag var barnvakt en stund för ett par dagar sedan.Samma min på Noa som vanligt....

 

 

Nä, orkar inte sitta här mer. Är tjock, trött och less.

 


Vaknätter..

Lär ju få min del av vaknätter när bebisen kommer, bebisen vill äta, vill skrika en stund osv, men varför ska man hålla på att vakna stup i ett INNAN bebisen kommer ut?!
Vakna, pissa, försöka somna om, går inte, pissa igen, pallra upp alla kuddar man har så man ligger lite halvbra iaf.. I typ 5 minuter, sätta kuddarna på annat sätt, fan, pissis igen, kan inte sova.. Läsa tiding, kolla film.. Nu är jag ju hungrig, fan.. Klämma i sig lite yoghurt, pissa igen, seeeeen kanske somna..
Hääärligt är bara förnamnet!¨

Nu är inte alla nätter såna tack å lov! Ibland vaknar jag bara en gång, pissar och somnar ganska snabbt igen.

Inatt vaknade jag, illamående, ont i magen och alldeles kallsvettig. Trodde jag skulle kräkas ner sängen. Men som tur var så kom inget kräka. Mådde bara väääldigt illa, trodde nästan att jag var magsjuk, men på orgonen kände jag mig som vanligt så.. Ja, spännande nätter.

Idag ska väl Jonne å Elias till leklandet, jag tänkte följa med.. Meeeen dom har nog roligare utan en gnällkärring som mig. Har lite ont i magen nu oxå så jag ids inte. Får lite dåligt samvete.. Men men, får väl sova bort det där samvetet.


Dopad

Nu är Frans Nova.. Eller var det Noa?! Dopad och klar. Gott fika och allt, jepp jepp.









Jaha, idag då? Ska äta hos grannen vid 4, men innan det då? Och efter det då?
Igår var jag en aning skittrött på kvällen. Igår natt låg jag vaken i två omgångar under natten, blev ett par timmar att bara ligga och vrida och vända sig. Roligt roligt. Sovit halvbra inatt iaf, alltid nåt.








Små pojkar

Som tittar tv tillsammans..





Noa får göra nästan vad som helst med Elias utan att han blir arg eller nåt.. Elias bara skrattar lite.


Dags för dop idag! (ser fram emot fikat... Mmmm, gott!)
Vad ska jag ha på mig?
Vad ska Elias ha på sig?



Hästen sover med Elias..


Häst eller nåt

Var på loppis i lördags och hittade en såndär käpphäst till Elias för 10:-, så jaja, varför inte köpa den då?!Elias blev iaf jätteglad! Han sover med den i sängen varje natt.. Den får ligga på¨hans kudde med sin skalle och pinnen under täcket med honom.. Eller idag ligger hästen i fotändan, men i sängen iaf!


      Elias hjälper till med maten. Hackar banan ocg fetaost.

 

Igår var vi hos mamma och käkade lite mat och klippte hela familjen! Tack mamma för att du orkar med oss lite då och då! Lite för ofta kanske mamma kan tycka ibland.. Men ska försöka låta bli att ringa och be om något på ett tag så du får dricka dina treo ifred!


Det börjar bli lite kallt ute.. Var en rejäl hagelskur idag oxå!
Dags att börja med långkallingar, hoppas bara att dom passar min nya figur.. Måste hitta nån vinterjacka, hoppas min gamla blåa som är hos Peka passar på mig.. Annars stannar jag inne tills ungen kommer ut!


 


Blir gaaaaalen!!!

Orkar inte mer, vill inte längre!! Vill inte vara gravid, hatar det verkligen! Känns som om jag har varit på smällen i 3 år eller når, hur ska jag stå ut 2 månader till?! Visst, det låter lite, men jag tycker att EN DAG till låter mycket! Kan man bara inte söva ner sig och vakna upp när man ska föda barn?!

HUR kan folk skaffa typ 14 barn och vara GRAVID 14 gånger?! HUR HUR HUR?! Jag vill bara ha ut ungen, kanske hoppar jag i sängen tills ungen ploppar ut, den skulle nog överleva nu det tror jag. Liten, visst, men den klarar sig ju!
2 månader kvar
2 månader kvar
2 månader kvar


HJÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!

Vad har jag gjort för fel?!

När Elias är som han är?!

Nu har han börjat bajsa ner sig.. Igen! Eller det kommer lite "prutt" i kalsongerna, inga korvar eller så.. Intressant va?! Det som gick så bra med bajseriet för ett tag sedan, det höll väl i sig.. En månad kanske? Sen har det börjat om igen. Hoooja! Jag orkar verkligen inte med detta! Byta bajskalsonger typ 10 gåger på en dag är inte speciellt roligt, speciellt inte näör ungen skriker och protesterar och efter kanske 5 gånger så skiker ungen av smärta när man torkar honom.

Är det laktosen som gör honom så dålig i magen?! Bajset luktar... Fan och ser ut så oxå. Kanske får prova helt laktosfritt igen.. Får se om dagis går med på det eller om dom vill ha intyg. Eller han dricker ju havremjölk iaf på dagis, maten tror jag att han äter vanliga.. Eller?! Äh hoja.

Dop på lördag iaf! Present.. Vad ska jag ha på mig? Jag ska ju stå där framme ju, eller får man sitta nuförtiden?! Ser fram emot fikat sen iaf.. Äääälskar fika! Mums! Kanske därför jag har blivit så rund om magen?!

Sova?!

Vad är det för något?! Eller somnade gjorde jag ju, vaknade till vid 4-tiden, måste pissa, hade ont i höften, illamående, måste äta nånting, knapra alvedon, pissa igen, läsa tidning och sen försöka sova.. Härligt härligt. Sen vaknade Elias lite efter 8 och jag hade för ont för attligga kvar i sängen, trots 3 kuddar runt barbamama-kroppen.

Var med Noa igår, han är en härlig liten unge, tänk att vi ska få en bebis.. Hur ska vi orka?!



 Gungade en liten sväng, sen blev det lilla barnet insvept i två¨filtar så ingen tror att vi försöker få honom att frysa ihjäl! Så ni vet..


           

 

Som synes var vi hos mamma igår oxå, käkade mat å skitagod blåbärspaj! Tänk om man skulle orka göra paj själv.. Kanske nåt vackert år när jag har blivit gammal..

 

 Kusinerna har skoj. En iaf, den andra lilla kusinen vill bara känna på den andra lite större människan.

 

 


Föda barn..

Det ska jag tydligen göra igen! Ser fram emot det, det är inte läskigt eller skrämmande eller så, men helt plötsligt känner jag mig lite nervös.. Var inne på nll.se och tittade på bb och förlossningen, minnena kom tillbaka..
Det känns som om förlossningen är lååångt långt borta, orkar inte ens tänka på det eftersom det känns som en evighet dit. Men om kanske 10 veckor ligger jag där och föder ut en unge. Spännande ska det bli iaf!

Imorgon har det gått 30 hela veckor! Bara 10 veckor kvar innan det ska vara dags! Kan ju gå över tiden, men förhoppningsvis inte.. Vill helst ha ut ungen lite innan, vill ju helst inte föda ut en 5-kilos klump..

På lördag är det tänkt att vi ska ha lilla Noa igen, Elias ser fram emot det! Han gillar sin kusin, det är bra! Förhoppningsvis gillar han bebisen som ploppar ut oxå..


En BEBIS?! Ska vi få en till beis?! Kan inte riktigt fatta det, helt overkligt, kommer vi att klara oss?! Vaken halva nätterna igen.. Jag som är van att SOVA om nätterna! Eller ja, nu när jag är på smällen sover jag ju skitdåligt iaf så inte så sor skillnad då.. Förutom en liten skrikbebis som väcker en istället.

Säng.. Funderar på att sätta in en 80- eller 90-s säng brevid våran och få en jättesäng. Elias vill ju sova hos oss ibland, men det får verkligen inte plats! Sover Elias i våran säng så sover Jonne i soffan. Vill ju att alla ska kunna sova i sovrummet om dom vill. Och om det sover en bebis i sängen får Elias verkligen inte plats!
Ångest ångest.. Spjälsängen upp eller inte?! Kanske senare när ungen blir större.. Hoja.

Nä, ska tänka på annat nu istället. Typ godis..

Dropp dropp

Har fått det dära järndroppgrejset idag igen, sen blir det en till på fredag å sen är jag förhoppningsvis full av järn! Ska väl testa blodvärdet ett tag efteråt å kolla om det har blivit bättre.

Börjar bli mörkt ute, härligt värre! Hatar när solen skiner in när man försöker sova.. Ja, på kvällen alltså, inte sover jag mitt på dagen heller! Nä hoja, sånt får man inte syssla med heller!

Nä, om man skulle hänga upp tvätten och sen borsta tänderna. Jepp, så får det bli!

Trött idag

Trött och mår illa. Varje gång jag äter frukost mår jag illa efteråt.. Ibland bara en liten stund, eller som idag mår jag illa typ 6 timmar efterfrukosten.. Konstant. Härligt värre. Känns inte som någon sorts magsjuka, utan mår bara illa.
Trött idag, har sovit som en stock till halv nio, men orkar knappt leva. Är hemma med Elias idag då dagis har stängt.. Hade tänkt gå på biblo och apoteket, men oooorkar inte! Har precis klätt på mig och ungen.. Blää, äckliga jag! Har även ganska nyligen borstat tänderna..

Bläääää vilken dålig dag!

Söndag med Noa

Idag hämtade vi Noa, hade honom ungefär 11-20 ungefär. Har faktiskt gått riktigt bra, både Elias och Noa har haft skojigt med varandra.
Vad vi har sysslat med idag:




Hoppat hoppgunga.





Ätit några skedar pureé





Sovit i vagnen på marknaden.





Hälsat på Linneá och hennes söta lilla bebis.
Ja, jag ser kocko ut, men det är inte mitt fel...





Slängt på sjalen medans vi väntade på mat från Thai och Grill.. Jag är inte så haj på sjalen än, men det funkade och Noa verkade trivas.





Badat lite. Noa ville inte vara med på bild, han ville bara plaska.. Och plaska.. Och plaska lite till.



Sovit lite till, snuttandes på en kräkhandduk.. Smaskens!

 

 

Vi har haft det bra, Noa har överlevt och det verkade hans föräldrar oxå ha gjort!

Tack för lånet av bebisen.








Marknad

Har varit på marknaden idag, en sväng med Sofie, andra svängen med Peka och Noa, sen lite själv med Elias, å så kom Peka å Noa igen. Spänki va?!
Köpte munkar och två mössor. En till mig och en till Elias.


 

 



Noa gillar fanta, han dricker minst 3 burkar om dagen!


Får se om det blir marknad imorgon oxå.. Kanske om det är fint väder, eller jag menar inte regnar.. Så mycket..


Skogen

Dit skulle visst Elias idag, med dagis alltså. Därför har vi stigit upp tiiidigt tidigt! Skulle vara på dagis SENAST halv tio, för då skulle dom gå.. Klockan skulle ringa 8, men Elias ville såklart vakna tidigare.. Typ vid 7, så idag är jag TRÖTT! Har vaknat 84638 gånger inatt och gått på toa, det är så skojigt.

Imorgon är det dags för järndropp igen, hoppas hon inte behöver sticka mig mer än 3 gånger iaf.. Har lite blåmärken på armarna efter misslyckade försök.. Aldrig varit några problem för någon annan att sticka hål på mig, men men..

Nu vill jag ha vinter! Och kallt!

RSS 2.0