Egentligen ingen mening

Att skriva här alltså, vet inte ens om nån läser. Skit samma.

 

Var på besök på luossaskolan med Elias idag. Han har alltså blivit så stor att han ska börja i förskoleklass! Hur gick det till?!

Hur kommer det att gå? Han är ju min speciella pojke, lite sådär lagomt social inkompetent, lagom stökig och vill inte prata sådär överdrivet mycket.

Ibland märker jag att han inte är så lik barn i hans ålder.. Man ska ju inte jämföra barn, men det är svårt. Han känns ibland mycket yngre än vad han är. Hade utv.samtal och pratade lite om sånt, Elias fröken skulle ge mitt nummer åt.. Ja, vad hon nu var för någon, så man kan få prata med någon om Elias, få tips och råd om inte annat.

På senare tid har det blivit mer och mer jobbigt hemma, mer konflikter, mer utåtagerande från Elias. Mer spring i benen och mer högljutt..

 

Till hösten börjar även Malte på dagis, hoppas han kommer trivas. Jag har redan ångest.. Har vi valt rätt dagis? Kommer det att gå bra?

Hur får vi ekonomin att gå ihop? Måste vi leva på vatten och smulor? Ska barnen gå omkring klädda i billiga öb-sopsäckar?

 

Fick mitt schema för sommaren. Blev inte som jag trott, bara jobba 11 pass på dessa veckor.. Fan. Mindre pengar=mindre mat=hungriga barn=griniga barn=griniga föräldrar=världskrig!

 


RSS 2.0