Sliten.. Men inte zombie-sliten

Nu är båda barnen i säng. Äntligen.
Jag är trött, men lever iaf.
Vaknade 05:30 imorse, förde barnen vid 7:30, Jonne kom just från sitt nattjobb och kunde köra mig till jobbet, jobba jobba jobba, slutade 16:30, precis lagom till att Jonne hade vaknat och hämtat barnen. Han körde hem oss och drog sen iväg till jobbet igen.
Jag har alltså lyckats göra iordning barnen och mig själv på morgonen, lyckats komma iväg i tid till jobb/skola/dagis, lyckats jobba heldag utan att bryta ihop, lyckats laga middag till barnen, plockat undan, dammsugit, hängt ner tvätt, tvättat kläder, lekt med barnen, gjort kvällsfika, sövt en unge, läst två kapitel ur Elias lånebok till honom och nu lagt Elias i säng.

Och jag lever än! Jag har inte kraschat i en hög på golvet, inte skrikigt åt barnen, inte legat apatisk i soffan och knappt orkat röra mig.
Jag är trött och sliten, men sådär normalt sliten. Inte zombie-sliten. Och det känns bra.

Imorgon jobbar jag bara 4 timmar, känns ganska lagom ändå. Även om vi hade behövt mer pengar.. Vi lever verkligen inte rikt just nu om man säger så..
En deprimerad mamma som knappt orkar leva är ingen pengamagnet direkt.
Skönt att det har börjat lätta nu iaf.


Elias med sin älskade dator. Han är en riktig datanörd.
När han var i Maltes ålder fixade han helt själv att spela dator, sätta in spel själv och spela.
Malte däremot vet knappt hur man använder musen. Men han är å andra sidan uppväxt med en iPhone och fattar inte att datorn inte har en touch-screen..


Malte kan själv. Han kan ALLT själv. Anser han iaf.

 Tadaaa! Fortfarande städat!


Dumma sommartid

Ja, nu tänker jag skylla på sommartiden för att båda mina barn som dåligt inatt!!
Nåt måste man väl få skylla på?

Igår firade vi en vecka med städat i lägenheten! Det ni! Så länge har vi inte lyckats hålla det städat på.. Länge iaf.
Nu när jag mår bättre är det liksom lätt att plocka, fylla/tömma diskmaskinen, tvätta å dammsuga. Det går av bara farten. Härligt


Jag ser ljuset!

Nu kan jag andas. På riktigt. Har kommit ur den värsta dimman, det där äckliga mörkret som har hållt mig fången så länge. Jag känner mig.. Fri på nåt sätt.

Är ännu inte helt bra, men det tar väl ett tag. Men nu orkar jag med barnen mycket mer, orkar städa och laga mat. Är gladare. Känner ingen stor ångestklump i bröstet dag ut och dag in.

Är inte dödstrött vareviga dag, orkar vara vaken hela långa dagen utan att däcka i soffan framåt 15-tiden.

Jag känner mig.. GLAD!!

Piller kan göra underverk.. Utan dom hade jag fortfarande legat som en zombie i soffan, fortfarande varit orkeslös och irriterad på barnen, då hade jag fortfarande inte orkat städa, tvätta eller laga mat.
Nu orkar jag.
Det är så jäkla härligt!

Skön helg

Har haft en lugn och skön helg tack vare min mor och far som har haft barnen lördag till söndag. Så ett jättetack till er, det var väldigt välbehövligt för både mig och Jonne.
Det har varit lite väl mycket här hemma så vi behövde en paus båda två.
Vi har slöat, ätit ifred, kollat film mitt på dagen (eller ja, vid 18) skrattat, städat, jag svimmade nästan i duschen två gånger.. Lite lågt blodtryck, reste mig för fort och sen in i värmen, då blev det visst för mycket för min hjärna. Allt blev svart, det tjöt i öronen, blev illamående och kunde inte stå på benen. Fick sitta i duschen å Jonne kom med ett glas vatten, sen ställde jag mig upp igen och det blev samma sak igen.. Så jag satt ett tag till..

Nå men vi har haft trevligt, ätit godis och god mat, sovit utan att bli väckt av väckarklocka eller barn. Sen att vi vaknade vid 06 är en annan sak.. Jonne steg upp vid 7 och jag vid 9, så det var skönt ändå.

Så TACK mamma och pappa! Ni är bäst!


Silvertejp

Jag älskar silvertejp.
Har silvertejpat:

•Mina glasögon (inte på glaset dock)
•Mina skor (Hål i hälen på båda skorna..)
•Maltes dockvagn
•Maltes pippitält
•Några leksaker med ljud (så dom ska låta lite mindre)
•Maltes potta (tejpad underifrån, spricka i plasten)

Säkert en massa annat som jag har glömt..
Och ja, jag är för fattig för att köpa nya saker. Eller för lat.
Eller så älskar jag helt enkelt silvertejp och älskar när nåt går sönder som kan lagas med silvertejp.


Grattis mommo

Hoppas du har det bra, var du än är.
Du är otroligt saknad


RSS 2.0