Semester

Ska bli så skönt att vara ledig i tre veckor! Nä, inte än, börjar ledigheten 14 juli. Blir en fattig månad i augusti, har inte många semesterdagar.. Men ledig tänker jag vara ändå.
 
Tågresan till Göteborg bävar jag lite för, vara instängda i ett tåg i ca 21 timmar (+förseningar som det brukar vara...)
Tar gärna emot tips på underhållning till barnen.
Vi ska ha med oss barnens surfplattor, Nintendo 3ds, mutor i form av godsaker och ev några pysselböcker, inte för att mina barn brukar gilla det så mycket..
Resespel, vilka kan passa tro?
Lugnande medel till föräldrarna så att dom inte tappar tålamodet helt...!
 
Min psoriasis.. Var på vc för ett tag sedan, fick utskrivet samma salvor som sist.. Dom hjälpte ju i början iaf. Ljusbehandling kanske jag kan få nångång i september.
Men mina utslag har lugnat ner sig lite, ansiktet ser mycket bättre ut! Känns så jäkla skönt!
Inte alltid jättekul att visa sig ute bland folk med knallröda fläckar i panna, kinder och brevid näsan. Nu är det bara lite smårött men för mig känns det som att det är osynligt!
Tackar nog solen för detta. Om solen bara kunde visa sig lite oftare så jag kan sola armar och ben också hade det varit underbart!
 

Skolavslutning

Nä, jag vet, skriver inte ofta här. Orkar inte.
 
Till hösten börjar Elias trean! Herregud vad ungen börjar bli stor!
Åk 2 har varit ett kämpigt, jobbigt och långt läsår. Glädje och lycka har också funnits med men mest har det känts som en lång uppförsbacke. Så härligt att det inte är skola på många veckor, det behövs verkligen en lång paus.
 
 
Nu vilar vi ut och tar nya tag till hösten.
 

RSS 2.0