Kalas å sånt

Idag var det lite kalas för Elias. Han fick lite paket å tårta. Tack för presenterna!



Tårta gjorde vi oxå.. Elias hjälpte till.




 Två söta tjejer kom på besök oxå. En morrade lite oroväckande..


Elias fick simglasögon av sin mommo.. Han ser lite.. Rolig ut i dom.



Idag var vi på stan å käkade glass oxå.



Å lekte i lekparken.



Orkar inte skriva så mycket för snart ska jag dricka öl!

Värme!

Idag skiner solen iaf å det är VARMT! T-shirt och jeans var på tok för mycket kläder insåg jag när vi var på stan.. Men men, man är ju så van att det ska vara lite kyligt, men inte idag! Hoja vad skönt!

Idag blir det kalas med lite tårta å andra onyttigheter.

Grattis Nina! Nu börjar du oxå bli en gammal kärring! Hahaaa!

Soool!

Idag har vi varit på stan, solen skiner å det faktiskt ganska varmt! Såg folk som hade t-shirt tom! Blåste kanske lite, men imorgon har dom ju lovat +19 å sol! Kanske blir sommar här oxå.. Det borde regna lite oxå så att snön försvinner. Det kan det få göra på söndag..

Lägger in en bild på Elias å hans nya kisse. Han fick den igår när han har varit så duktig å slutat med tutten. Han hade den i famnen hela dagen på stan igår, vägrade släppa den..

 Den har inget namn ännu,.. Elias säger bara -Jag vet inte, när man frågar vad den heter..

Det hade gått bra på dagis oxå utan den där tutten, han hade inte ens frågat efter den. Bara vänt och vridit i några minuter å sen somnat. Jag trodde det skulle vara värre, eftersom många ungar på dagis där sover med tutte.

Han är så duktig min unge.

Natt 2

Det gick bra andra natten utan tutte oxå, han frågade efter den några gånger, men grinade inte. Lekte i sitt rum tills klockan var.. Halv tio, eller var den 10? Nåja, han somnade tillslut iaf och sov hela natten. Men idag blir första dagen på dagis utan tutte.. Får se hur det går.

Idag skiner solen och det kändes lite var,t när jag förde Elias till dagis, hade bara 2 långärmade tröjor och frös inte!

Snart ska jag korta mina nya jeans som jag har gått å köpt. Dom är preeecis likadana som mina gamla, fast en storlek mindre då.. Dom enda sköna jeansen jag har hittat, å som inte var allt för fasligt dyra.

Nä, duscha å försöka få med nån ut i solen. Peeeeeeka?!

Dag 2..

Fast det är ju bar morgon.. Han har inte frågat efter sin tutte en endaste gång sen sina anfall igår.. Somnade tillslut, han var lite uppspelt, han brukar ju lugna ner sig av den där tutten.. Men han sov iaf hela natten, vaknade halvpigg och nämnde ingen tutte..Å det gjorde inte jag heller..Kommer inte våga säga nåt om nåt sånt..

Idag skiner solen å Elias ska vara hemma med mig idag!

Tuttslutardag...

Elias fick sin cykel idag å då var vi ju överens om att han skulle sluta med tutte, visst, det tyckte han var bra! Fast han förstod nog inte vad han gav sig in på.. Nu ligger han i sängen och leker. Jag låg brevid honom först medans han grinade efter tutten.. Men jag sa att han är stor nu och behöööööver ingen tutte. Försökte prata om annat och han slutade grina tillslut. Några såna anfall kom igen ch det lär det säkert gör många gånger till.. Jag hade lust att ge honom tutten men tänkte att näää, nu kan jag ju inte ge upp, lika bra att fortsätta när man väl har börjat.

Vi käkade lite tårta å bullar hos Jonne, hans föräldrar å syster + hund kom dit med paket. Han fick förutom cykeln en musiksaga på cd, en sago-cd och en typ ihopfällbar stol i form av en grön groda..

Nä, ska gå och titta till honom så han inte har rivit ner hela sovrummet!

Grattis!!

Idag fyller min lilla duracellkanin hela 3 år! Så nu ska väl 3-årstrotset börja..

Har haft en bra morgon, lite hostande (Elias alltså) men annars pigg och glad. Har tom duschat honom och tvättat hans hår!! Han som annars vägrar.. Eller han vögrade ju idag oxå, men jag sa att när man fyller 3 år så måste man tvätta håret. Så han brukar tvättas en gång i veckan.. Badar väl kanske några gånger, men håret får inte blötas.

Han fick frukost på sängen, eller soffan blev det iaf.

 Födelsedagsbarnet vaknade 06:20, det tyckte han var lagom tid.


Sen blev det frukost med mamma, en liten buffé med russin, nötter, majskrokar, macka och juice.




Tänk att min unge är 3 år nu.. För 3 år sedan var han en liten nyfödd bebis, 09:23 föddes han så ganska precis 3 år sedan ploppade han ut. Eller ploppade och ploppade, jag tryckte ut honom..

La in en annons på cc oxå.

http://www.kiruna.cc/ads/ad_pres.php3?nr=200539123&mid=70500

Måste ju göra sånt oxå!

Idag skiner solen litegrann, eller iaf när jag lämnade Elias på dagis för en liten stund sen. Han ska få vara på dagis en sväng idag, han ska bjuda på glass! Sen ska jag nog ta med honom på stan å köpa nya joggingskor till honom, dom från förra året är lite småa. Provade dom på honomoch han sa bara AAAAAAAJJ!! Hela tiden, så jag gissar att det är dags för nya. Dom där var i storlek 24, så hans fötter växer ju lite iaf!


Nu räcker det!

Sluta snöa nångång då!

Bussen åker 6:40, ska till lompis å jobba på dagis idag.. Hurra.. Vill hellre jobba på hemtjänsten, fast idag kanske det är skönare att sitta inne å uggla med ungar.. Eller jag vet inte.

Sitter med datorn i köket, kan ju ta med mig datorn vart jag vill nu! Eller kanske inte u härifrån, men hemma iaf.

Näää, jobba var det.

Internet!!!

Helt plötsligt när jag slog på datorn så funkade internet! Helt otroligt! Min dator har nog bara pms eller nåt sånt..
Men ska inte vara för glad, då kanske det försvinner igen.



När jag lagade mat fick Elias "ploppa" lite, sen säger han -Mamma, jag har gjort en bokstav!
Jag frågar vad han har gjort för bokstav
-Ett P!! Sa han stolt och visade mig den.
Jättefint, sen att den är vänd åt fel håll är ju en annan sak.. Han brukar inte stilla still länge nog för att göra sånt här, men då gjorde han det iaf.. I säkert några minuter!


   

Pappa och son i lekparken. Jonne jobbade, därför dom kläderna.. Han har inte dom privat ju!
Om det inte är maskerad.. Fast jag tror inte han hade haft dom ändå.. Men jaja.

 Måste ju ta upp så mycket plats som möjligt i sängen.. Inte ska mamma få plats heller!

Nä, nu ska jag njuta av internet så länge det varar!

Mors dag!

Jo grattis (eller vad säger man..) mamma på mors dag! Du får ingen present när du är i utlandet men tack för att du står ut med mig.. Kan inte vara lätt alla gånger med alla konstiga saker jag har för mig.

Å grattis till mig oxå. NÅN måste ju säga det till mig, Elias fattar ju inte sånt, för inte fick jag frukost på sängen heller! Men jag fick sova till kvart över nio idag. ELias var vaken en sväng på natten å då brukar han sova längre på morgonen. Ganska skönt.

Var ensam igår, blev dumpad av Peka. Glodde nåt dåligt på tv och svor över min dator som inte funkar. Ringde bbb idag men tyvärr fick jag prata med en sur killa som dumförklarade mig direkt, suckade högt och ljudligt så att jag riktigt skulle förstå hur dum jag är.. Det är fel på din dator, jag kan inte hjälpa dig. hejdå.
Jaha.. Jaja, får väl lämna in min dator nånstan eller nåt, för jag fattar inget av sånt. Eller så skiter jag i internet.

Idag vill jag bara skita i allt, känner mig på dåligt humör. Kanske sitter kvar sen igår när jag höll på att slänga ut min dator å allt sånt. Eller från saker man hör från folk.. Så jag ska nog inte säga till folk vad jag tänker egentligen, vi bor ju ändå i Kiruna..

Dumma!

Internet hemma hos mig funkar inte½ Jag försöker vara så tålmodig å följa alla instruktioner till punkt och pricka, men dt funkar inte!! jag blir galen! Ska ringa bbb, men jag har ingen telefon ännu.. Måste koppla i en sån först. Har ju skaffat mig hemtelefon ju! För på min mobil tar ju pengarna slut direkt när man måste ringa till af å alla möjliga ställen som är så seeega på att prata.

Nu är jag hos Peka iaf, ska käka lite kladdkaka som Peka har gjort. Hoppas att det smakar liite bra iaf.. Annars slår jag henne. dalle fyller ju åldring på måndag, sen Elias på onsdag å Nina på fredag.. Elias ska väl ha kalas nästa lördag tror jag.. Har inte fixat nåt direkt, men det går väl att ordna ganska snabbt. Köpa en tårta nånstans..

Idag var vi å käkade lite glass på stan, lite halvgott, men man måste ju när solen skiner!


Hemma igen!

Efter en håååård arbetsdag. Har städat, varit på coop, värmt lite mat å suttit å pratat med en tant. En bra dag med andra ord. Hämtade min lilla skrutt från Peka som hade lite väl röda ögon.. Först att han inte hade sovit på dagis å sen tål han nog inte katterna..

 Lite småröd i ögonen..


Jag vill ha karra! Eller mest vill jag väl ha mat, men orkar inte laga nåt bara till mig. Ungen sover ju å jag har inte ätit middag.. Så går det om man jobbar till 18. Imorgon är vi nog hemma. Känns som om jag knappt har träffat min unge på några dagar.

Hos mamma

Är å rastar lite hos mamma, har käkat lite mat å sånt spännande. Jobbar på hemtjänsten idag, har hunnit med å städa hos en tant.. Sen var det rast.

 Hittade en bild på Elias här.. Tagen för lite mer än ett år sedan. Vackert hår..


 Vilka frisyrer min unge har ibland..

Nåjååå, ska snart ut å jobba igen, har ledsagning.. Ska väl oxå å handla med nån tant tror jag.

Nu vill jag hem! Undra om jag å Elias ska vara hemma imorgon.. Å bara vila i soffan.. DET vill nog Elias!!

Ska oxå prova..

Snokade i mosters blogg och var tvungen att härma..

Såhär blev jag då:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

Hmm.. Ska jag bli dagisfröken?! Hoja hoja..

http://se.41q.com/

Här fanns testet.

Nu tillbaka till jobbet, eller till brevidgången om det ska vara så himla noga. Ska jobba på riktigt imorgon, eller har jag skrivit det?! Äh, jaja


Sovmorgon!

Elias vaknade först tidigt idag.. Han satte sig upp och sa:

-Mamma, vad är klockan?
-Klockan är tjugo över sex, då kan vi fortsätta sova. Sa jag sen.. Inte för att jag trodde att vi skulle få sova mer.. Men man måste ju försöka.
Men tydligen somnade vi om, för kvart över åtta ringde min mobil å då vaknade vi! Hoja vad skönt det var att få sova lite extra!

Ska gå brevid idag oxå. Fast jag vet inte vilket lag jag ska vara i till sommaren.. Ska jobba på riktigt imorgon.. Måste bara kolla så nån kan hämta Elias på dagis.. Annars får jag tacka nej.

Nä, kolla lite vbå innan jag ska dra!

...:::...

Vad gjorde jag med mitt liv när inte du fanns?
Vad tänkte jag på hela dagarna, vad oroade jag mig för när du inte fanns?
Vem gjorde mig så innerligt glad när jag var ledsen?
Vem kunde, genom att bara skratta göra mig så lycklig så att tårarna kom?
Vem kunde göra mig så väldigt frustrerad och arg så jag nästan kokade, för att i nästa sekund säga nåt gulligt och allt var glömt?

Du är det finaste jag nånsin gjort.. Jag är så stolt över dig min lilla pojke, även om du gör mig så himla arg ibland.
När du helst plötsigt mitt i allt springande kryper upp i famnen, ger mig en kram och säger -Älskar dig mamma, så försvinner alla mina bekymmer för en stund.
När du ligger brevid mig occh sover så ligger jag och tittar på dig länge länge. Vill inte blunda, vill titta på dig hela natten. Hinner inte med sånt om dagarna, du springer runt s jag bara hinner se din rygg..

Läser om så mycket hemskt i tidningen, tänk om det hade varit mitt barn?! Kanske jag borde låsa in dig i garderoben så inget ont kan hända dig. Skulle inte vilja leva utan dig.

Älskar dig min egen lilla Elias. Snart fyller du hela 3 år, tänk att ör 3 år sedan låg du i min mage och levde rövare och sparkade mina revben. Då hade jag ingen aning om vad som väntade mig. Hade ingen aning om vilken liten person som skulle komma till oss. Hur han fick så mycket energi har jag ingen aning om.. Drack ju mycket cola när jag var gravid, får kanske skylla på det.

Tänker varje dag att jag borde bli en bättre mamma, leka med dig mer, vara ute mer och verkligen försöka vara den bästa mamma som jag kan. Det är du värd.

Nu måste jg sluta svamla, det är sent och jag ska väl upp tidigt med dig.

Snurrig dag..

Gick brevid idag på hemtjänsten, först 7-10 med två stycken, men det var tydligen på ett annat lag än vad jag ska jobba på i sommar.. Så efter lunchen gick jag med en annan och från klockan 12-16 med en tredje.. Vet fortfarande inte vilket lag jag ska vara på under sommaren.. Ja, på SOMMAREN! Jag börjar först v.24, varför jag var där idag vet jag inte.. Kanske får springvicka där tillsvidare då. Nu är jag bara snurrig och fattar ingenting av nånting.

Hämtade Elias på dagis typ 16:30, han sprang runt som vanligt. Elias fröken berättade att när han hade kommit en från utevistelsen så var han alldeles sjöblöt.. Han är ju ganska så svettig av sig. Hon sa åt dom som klädde på honom att det var "röd triangel" på Elias, han ska INTE ha mycket kläder på sig när han är ute! Han hade väl säkert fleecekläder under sina vårkläder.. Han är ju en svettpelle så. Sen sa hon att han en exlemplarisk unge på vilan, slocknar som ett ljus.
Känns bra att höra lite positiva saker ibland oxå, många gånger får jag höra att han har bitit eller knuffat nån.. Men inte så himla mycket nåmer.

Nä, nu ska vi äta rester minsann!

Sommarjobb!

Hur man nu kan ha ett sommarjobb när snön vräker ner?! Nåja, dom ringde från Berga hemtjänst å frågade om jag kunde börja redan imorgon.. Ehhh, ska kolla min kalender.. Okej då, det kan funka! Så nu börjar jag mitt sommarjobb antar jag.. Hoppas dom är lite snälla med mig iaf.

Nu ska jag klä på mig å dra på stan i linne å shorts.. Å sen skoteroverall på det!

Singstar!




Vi sjöng ju lite singstar igår, jag var ju såklart bäst! Eller inte.. Men kul var det!




Snööö

Varför ska det snöa för? Det är ju ändå maj!

  Undra om det slutar snöa lagom till festivalen??

Igår drack vi lite alkohol här, sjöng singstar å spelade buzz. Det var skoj, gick till krogen å hade kul där oxå!

Idag ska jag minsann äta pizza! En med skinka, banan, ananas å curry! Måste ju prova den nååångång ju! Hoppas pizzasalladen är god bara, sådär syrlig å god. Hoja vad hungrig jag är.

Internet!

Nu har jag internet tralalalalaaaa
Jag ska dricka öl ikväll tralalalalaaaaaa

Men först ska jag städa lite, diska lite kanske. Å slicka golven å leta upp lite tossipapper. Kanske annonsbladet får funka som tossipapper för kvällen, tänkte ju ändå slänga den!

Vackert väder ute idag! Snön, eller haglet eller vad det nu är flyger omkring som om det vore vinter! Är inte alls avis på mamma å bror som är långt bort från detta land å bara solar å.. Töntar sig! Inte vill jag göra sånt heller! Jag vill ju vara häääääär!

Bortskänkes

Skänker bort min snart 3-åringa unge till första bästa som ringer. Några smårepor i ansiktet men annars hel och fin.
Äter det mesta och sover ganska bra. Spring i benen och kan bitas och slåss, men det kan säkert lösas med piller.
Älskar tv-spel, så om du har sånt hemma så kommer han att älska dig!

Denna unge är något för den händige, eller någom som bor ute på landet där han kan få springa lös ute på gården.

Ring snaaarast!


Jobba idag!

Fast bara 12:30-17:30.. Eller bara å bara, det är ju nååågra timmar iaf.
Inatt vaknade Elias av sin hosta, å så hade han nog feber oxå, var alldeles varm över hela kroppen å röd om kinderna. Han var lite skakis oxå. Tog av honom pyjamasen å vi låg å pratade en stund. Frågade om han hade ont nånstans. Jo, det hade han, på handen.. Där Nellie hade klöst honom.. Jaja, där kan man väl få ha ont då. Han var vaken ett bra tag å somnade sen å steg upp halv nio på morgonen! Nog för att jag var trött ändå.
Igår efter att vi hade varit å ätit å vi satt i bilen började ungen hosta.. Å kräktes upp all mat, men det är nog ingen magsjuka tror jag, bara lite hosta.. Jaja, det var jag som fick klä av ungen när vi kom fram, städade bilen oxå, det hade skvättat lite här å var, stooora bitar med mat å sånt roligt. Men jag är inte så himla känslig för sånt. Torkar ju skit å mysiga saker dagarna i ända.

38 grader hade ELias när jag tog tempen på honom i örat nyss. Jag tror att det skulle visa mer om man skulle ta i rumpan, men det vill jag inte göra på honom. Stackars unge. Nu tittar han på Tjorven och ser lite trött ut.

Jag ska leta fram nåt att äta, får ju inge mat på dagis ju!

*Host*

Min unge hostar.. Så jag fick lov att stanna hemma från jobbet idag, hoja, hatar att rimga å säga att man inte kan jobba.. Dom har ju inte lätt att hitta vikarier precis. Men Jonne kunde inte stanna hemma så det fick bli jag ändå. Var ute i lekparken en stund, han var ganska pigg å sprang runt å hade sig. Kändes lite varm på morgonen, men inte nu.

Å nu ropar han på mig.. Ska nog klona mig så man kan vara överallt samtidigt!

Utvecklingssamtal + massa bilder..

Idag hade vi utvecklingssamtal med Elias, det gick ganska bra. Dom sa att han slåss och knuffas.. Men det visste vi ju redan. Fast det hade blivit mindre av sånt nu. Dom trodde att han var understimulerad på småbarnsavdelningen, dom har ju inte så avacerade saker där precis. Så det kanske blir bättre när han ska börja med dom större barnen till hösten. Dom hade tagit in lite svårare pussel till honom på hans avdelning, dom andra var för lätta för min smarta unge! Han har nog ärvt det av mig ju!! Säg inte emot!

Så nu är jag å Elias här.. Vad ska vi sysselsätta oss med till Jonne kommer hit vid 17:30?! Det är ju en eeeevighet till dess! Ska nog försöka gå ut med honom en sväng, kanske cykla på hans trehjuling. Alltså han får cykla, jag tittar på.

  Elias nya leksak, eller har jag stoppat in en bild på den redan?! Jaja, den fick han av sin mommo, man kastar kardborrebollar på den där tavlan. Elias ville hellre kasta på fönstret sen.. Men tur att bollarna inte är gjorda av sten.


  En bild som är tagen för.. Kanske ett år sedan?Elias å Tindra hemma hos Elias.


  En bild på Adrian som oxå är taget för ca ett år sedan.. Okej, kanske lite mindre än ett år sedan.. I lekparken. Vad liten å söt han såg ut! Okej, han är ju söt fortfarande, men ändååå!


      Hoja vad jag vill åka lååångt bort! Sola å bada! Här var från Kreta förra året. Hoja vad varmt å härligt det var. Å fet var jag.. Så sätter inte in en bild på mig här, man kan ju tro att det är en strandad val ju!


  Min söta lilla unge i klänning.. Haha!


Nu får det räcka med bilder. Ska leka med ungen nu. Kanske att vi vågar oss ut i blåsten.

Ny vagn



Jepps, har ju gått å köpt mig en ny vagn.. Måste ju passa på medans ungen fortfarande åker vagn. Han sover ju fortfarande på dagen så han mååååste ju ha en vagn har jag intalat mig.. Hela 100:- på bumerangen, helt okej. Jag tycker att vagnen är skitfin iaf, lite smutsig, men man kan ju tvätta den!

Okej..

Man skulle visst gå in på publishme.se för att blogga.. Har nog fått ett mail om det, men tagit bort det.. Tar bort typ alla mail jag får så..

Är hos Peka med huligan-Elias, han röjer runt här, bråkar lite med Nellie, blev klöst av henne när han råååkade busa lite för mycket med henne. Så kan det gå när man heter Elias å är mer vild än tam. Tänkte nog gå ut med ungen, var ute på förmiddagen när det snöööade! Blött å snöigt, skitroligt, speciellt när man vet att andra delar av Sverige har betydligt varmare.. Å när folk man känner åker utomlands till höger å vänster. Kanske jag ska vinna pengar å åka jag oxå. Eller är det nån som vill ge mig lite pengar? Eller ta med mig på en resa till nåt riktigt varmt ställe?! Nähäpp.. Skit i det då!

Imorgon är det en ny vecka.. Tydligen, har hört att det är söndag idag. Kan det inte vara lördag varje dag istället? Å så är jag skitrik så jag slipper jobba, har redan lite halvångest över att jobba hela långa sommaren.. Om dom nu ringer från hemtjänsten. Fast jag vägrar att jobba Kirunafestivalen! Det ska fan bli min semester! Nåt sånt måste jag ju ha oxå. Iaf en dag. Eller några timmar iaf. Såg att Björn Gustavsson skulle komma då.. Måste ju se honom ju!

Jahapp.. Vad ska jag skriva om nu när jag för en gångs skull sitter vid en dator?! Kommer inte på nåt.

Elias är ganska lugn nu, undra om Peka smög ner lite lugnande medecin i hans köttbullar? Hoppas.. Ska nog sno lite såna piller av henne isåfall. Några till mig oxå, hade varit bra att ha.

Nä, nu började han skrika å yla igen, pillret verkade inte så länge märker jag. Ska nog föra denna hyperaktiva unge till hans far, så får han ta resten av kvällen. Han å några kompisar håller på att lana där borta...

Lite snö?!

Snöade visst lite idag såg jag.. Blir väl vinter snart igen kan jag tro.

Nu känns allt mycket bättre, det löser nog sig på bästa sätt kan jag tro. Känner mig redan.. Gladare eller vad jag nu är. Inte så stökigt å en massa grejer överallt. Känns stort och.. Så ekar det lite, men det får jag fixa sen.

Har kanske jobb första perioden av sommaren oxå.. Ska ju vara andra perioden på Solbacken, första kanske på Berga hemtjänst, dom skulle höra av sig senare. Måste ju få lite pengar så att man klarar sig!

Näää.. Ska äta hos Peka idag, bjöd in mig själv där. Sen är det mina program ikväll!!

Hos mamma

Lånar mammas dator eftersom jag inte har nå internet hemma.. Får se hur länge man överlever utan sånt. Har ju badkar att underhålla mig med istället, synd bara att det svämmar över när man tömmer badkaret bara.. jaja, man kan ju inte få allt. Fick ju halva mammas förråd nyss kändes det som.. Nu har jag lite mer småsaker att proppa in i alla skåp.

Nä, Elias ska väl sova om inte allt för lännge, han hoppar runt och är lite övertrött, varför kan inte han bli som andra ungar som sitter i ett hörn å däckar när dom är trötta?! Som man ser på AFV, ungar som somnar till höger å vänster, i sina matstolar, på toaletten och på andra konstiga ställen. Elias har då aldrig gjort nåt sånt, han har somnat i sängar, vagnar å i bilstolar, men det var allt. Kanske får ge honom sömnpiller och se om han slockar nånstans då.

Ute en sväng

En liiiten sväng hann vi vara ute idag iaf.. Sen kom jag på att jag ville byta skor, så vi gick in.. Men Elias vägrade å ut igen! Hans kulle minsann gå å sova! Jaja.. Så det gjorde vi istället, han slockande klockan 11, ovanligt tidigt..

 Varmt idag iaf. Lite blåsigt, men inte så farligt.


 Detta var från.. Igår? Nä, fårrgår kanske när jag å ungen var i järnvägsparken. Där var det SNÖÖÖÖ överallt.. Så dit går jag inte igen förrän det har smält ganska så mycket mer..

Jobba jobba

Fast det är inte jag som jobbar idag, utan Jonne.. Han fick nyss ett larm om en fågel som sitter fast i en köksfläkt.. Dom gör ju allt där på Securitas. Rensar avlopp å såna roliga grejer oxå.. Jaja, man måste ju göra nåt spännande på sitt jobb, arierande om inte annat.

Nä, dags för mig å ungen att gå ut å njuta av solen!

Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så man kan ta sig en bild eller två.

Första maj!

Så om 27 dagar fyller Elias tre år! Undra vad jag ska köpa till honom.. Undra vad han vill ha, ska nog fråga.

-En särna! (stjärna)
-Blinka lilla särna!
-Pakeeet!

Okej.. Lär ju inte få så himla vettiga svar av honom precis.. Jaja, ska väl köpa nåt roligt till honom, kanske ett spel, leksaker han ha ju miljarder av!  Fast kanske låssasmat, det har han börjat gilla nu. Han har ju haft sånt men jag vet inte vart dom är nu.

Nu tittar vi på Dora som rider på en kossa som pratar engelska.. Jaja..

Hoja vad solen skiner idag! Måste ju ut å sola ungen lite då!

RSS 2.0