Självkänsla

Jag vill tycka om mig själv, jag vill vara stark nog att vara mig själv och inte bry mig om hur jag tror att folk uppfattar mig.
Inte tänka hela tiden att alla måste tycka om mig. För det gör inte alla och det gör inget.
Jag vill vara mig själv, tro på mig själv, älska mig själv.

Men hur gör man? Vart börjar man?


Kommentarer
Postat av: lotta

När du vet hur kan du ju tipsa mig också. Jag vill också veta hur fan man går till väga!

2012-07-07 @ 03:06:50
URL: http://hellete.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag tror man börjar med att acceptera sig själv..

2012-07-08 @ 20:18:40
URL: http://ninavonkork.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag har också jobbigt med det där. Har blivit lite bättre när jag tänker att jag skiter i vad andra tycker. Hej här är jag och jag är så här...störd :-) men tänker ändå alltid på vad jag ger för intryck, speciellt till nya människor och har typ prestationsångest efteråt och tänker att jag kanske sa/gjorde nått knäppt så dom tyckte jag var elak, störd, dum i huvvet osv..

Jag försöker tänka att alla är bara människor, vi har samma värde (jag känner mig alltid sämre än andra) och låssas att jag är oblyg och försöker vara så som jag är med dom människorna som jag känner mig bekväm med...för dom tycker ju om mig så så tokig kan jag väl inte vara?

Och du evelina, jag tycker du är en rolig tjej (kvinna?) som inte vore känna så just för att du är rolig, trevlig och snäll! Man ser att du håller tillbaka med dig och det vore du inte göra för du har mkt att komma med :)

Var fri och säg vad du tänker! Det är svårt som fan men när man börjar våga så undrar man vars man gömt den sociala personen så länge, fölr länge :) nu blev det långt. Hoppas det jag skrev går att förstå och att det inte blev för grötigt. Ha de!

2012-08-18 @ 21:56:10
URL: http://mcitalo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0