Handboll

Idag hade Elias hanboll (Eller bollekar.. men till honom säger vi handboll annars låter det ju tråkigt)

Dom fick leka lite lekar och sånt. Han hade iaf haft roligt, jag var inte med bara han och Jonne åkte. Själv hade jag besök av Peka, Dalle och Noa så vi hade fullt upp här.

Tänk att småttingarna börjar bli stora, Noa går och pratar en massa, det mesta förstår man inte då, men det är så roligt att lyssna på.

Malte kryper som en apa, ställer sig mot allting, går efter möbler och säger mamma mest hela dagarna. Ibland slinker pappa oxå ut. Men mamma är såklart bäst. Han är så otroligt underbar och charmig, är man lite sur och tvär kan man titta på honom, han skrattar och man känner sig bara så otroligt lycklig. Tänk att ha så fina barn.

Elias börjar 6-års om lite mindre än ett år, han kan räkna enklare tal och äter som en häst. Eller kanske två hästar. Han älskar sin lillebror och dom kan ha hur roligt som helst, Elias ligger på golvet medans Malte klättrar på honom och Elias kiknar av skratt.

 

Visst blir man galen på barnen ibland men det hör nog till.

 

Tänk vilken underbar liten familj jag har, en härlig sambo som lagar skitgod mat och tar hand om oss så bra.

 

Fan, jag är lycklig

 


Kommentarer
Postat av: nm

mäh fan vad bra rå!

2010-09-30 @ 22:48:02
Postat av: Katja

Det är härligt att man känner sig glad oxå! Mamma sa att Elias skulle börja innebandy.... Men ja, det är ju typ samma, eller nåt....

2010-10-01 @ 08:38:09
URL: http://ytterbymorsa.blogg.se/
Postat av: Eve

Innebandy, handboll, same same but different

2010-10-01 @ 09:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0