Besiktningen

Den gick bra, Elias behövde inte åka på nåt läger för att lära sig saker. Rita en gubbe ville han inte riktigt göra.. Ungen är ingen ritarunge så är det bara, han gillar att spela innebandy (fast ute) fotboll, okej, allt som har med bollar att göra gillar ungen. Jaja, det enda som inte var "bra" var att han inte kan säga kyrka.. Det blev syrka, så såna ljud får vi håååårdträna på!! Annars vågar man inte låta honom prata med folk.. Piiiinsamt ju!
Nå men allt gick bra, frågade om hans bajseri oxå.. Om att han är ibland jättelös, sen jättehård, ont i magen å ganska gasig.. Hon tyckte vi skulle prova laktosfritt till honom, hemma är ju nästan allt laktosfritt, men nu gäller det att säga till på dagis... Får se hur det går.

Vissa folk vill ju ha "fina" stavningar på sina barns namn, jaja, det är väl ganska okej att trycka in ett h nånstans kanske (inte så fint, men ändå) såg i en tidning en unge som hette Alphonce... Fick läsa flera gånger innan jag fattade att ungen hette Alfons!! (För det är det väl?) Ja hoja, lite väl överdrivet kanske måste jag säga.

Nu ska jag väl göra nåt.. Typ lunch, eller vad är klockan?! Inte mer än 11?!

Förresten, bvc-tanten frågade Elias om hans favoritmat och svaret blev ganska överraskande -Köttsoppa!!¨
Kanske för att vi åt det igår och Elias bara vräkta i sig, -Mmmmm, kött!! Sa han flera gånger.

Kommentarer
Postat av: katja

Duktig unge!!

2009-04-17 @ 18:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0