Snålt?

Läste just på familjeliv (vart annars?) om en mamma som tyckte det var såå snålt att hennes barn på ett (!) år bara fick en present för 99:-! Hon tyckte det var såå dåligt! Eh.. Vad fan spelar priset för roll? Måste man köpa presenter för över 500:- eller? Jag kan då säga att jag inte kommer att köpa dyra julklappar precis.. Å en ettåring bryr väl sig knappast om hur mycket presenten kostar?!

Nä.. Idag har kbab varit här å fixat lampan i hallen å köket! Bytte ut dom skitfula lamp.. Ehh, kupa eller vad det nu heter, till lite snyggare.. Lampgrejs. Elias element är oxå fixat. Där var elementet skållhett hela tiden. Ringde IGÅR och dom kom IDAG! Herregud.. Inte brukar dom vara så snabba väl? Sen ska vi kolla om dom är snälla nog å gör nåt åt våran skitfula, äckliga, nötta bänkskiva i köket.. Kanske inte byta ut, men täcka över med.. Tejp? Nu är den bara äcklig, råkar man sätta nåt fettigt (inte mig) där så suger den åt sig som en svamp.. Kanske kan måla eller nåt liknande, men den är äcklig på listerna oxå.

Nä, idag har jag varit duktig å dammsugit å diskat. Försökt plocka lite, men finns inget att plocka längre. Har inga fina saker att sätta upp nånstans. Å vad ska vi ha för möbel i köket? Har flyttat på bordet så att det är under.. Kroken man hänger lampan i.

Snart hämta ungen å göra nåt vettigt hemma. Kanske bada. Eller springa runt i cirklar och skrika.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Det är väl tanken som räknas, och inte priset? Hon borde vara glad att nån kommer med presenter överhuvudtaget.

2008-11-28 @ 15:08:45
URL: http://plutt.bloggagratis.se
Postat av: Nina

säg till kbab att bänkskivan är jättesönde å ni måste ha en ny.dom är ju så gilvmilda..vem vet nu i juletider

2008-11-28 @ 18:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0