Bajs bajs

Ja, man måste väl skriva om sin sons bajsvanor här.. Ska visa bloggen för honom när han är gammal å har en tjej!
Nä, att få honom att bajsa på toan verkar inte gå så bra.. Han säger aldrig till när han är skitnödig, det bara kommer vart han står.. Det syns ju på honom när han ska skita, så då brukar jag försöka ta med honom på toa, men för det mesta vägrar han, eller så springer han dit men det hinner komma ut innan han kommer fram.. Jaja, bara att ha massvis med kalsonger framme..  På ta om det så måste jag nog köpa nya kalsonger till honom.. För det händer att jag SLÄNGER skitiga kallingar i soporna! Jag orkar inte alltid skrubba ett par riktigt nerbajsade kalsonger.. Ja hoja vad roliga grejer jag skriver måste jag säga, hoppas ingen äter och läser samtidigt!

Idag är det iaf måndag igen, alltså jobb. Jag gillar mitt jobb, fast inte idag så mycket.. Tror fan att jag håller på att bli sjuk, är alldeles yr och varm, känner mig febrig. Har tagit piller å sånt, fast det var för tandvärken.. Min visdomstand håller på att komma fram å då värker det i hela högra sidan av käken, halva halsen å i högra örat. lagom roligt. Är kanske en bebis som får feber när nya tänder kommer fram.

Nä, snart har jag rastat färdigt hos mamma, tänkte ta hunden å gå ut, men rasten råkade bli för kort när jag gick på konsum innan.

Kommentarer
Postat av: Maria

Kanske du börjar ta in han på toa med blöjan på och låter han bajsa där inne så han lär sig i vilket rum man ska bajsa iaf.... ja jag vet inte min unge vägrade gå på pottan länge och första gången hon gjorde nåt i pottan var det att bajsa.

2008-07-07 @ 14:26:37
Postat av: nina

Du måste ju säga att hans bajs ska åka och träffa nån annans bajs juuu!de gjorde mamma med mig, hon sa att min bajs skulle leka med din och pekas bajs......men jag är ju som jag är å andra sidan

2008-07-07 @ 20:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0