Leos lekland

Jepp, då var det avklarat, vi åkte ju fre morgon mot Luleå, Elias började fråga om vi var framme typ innan vi hade kommit ut från Kiruna.. Hooja, hur ska detta sluta?!  Men han somnade till lite efter vägen, vi stannade efter vägen och åt smaklösa köttbullar och mos.. Jaja, man fick ju i sig nåt.
 Vi fick stanna flera gånger så att pojkarna fick springa av sig..

Ääääntligen framme i Luleå! Checka in på hotellet och åka mot Leos lekland! Inte så svårt att hitta när man vet vart man ska leta. Väldigt dåligt skyltat var det, men fram kom vi.

 Pojkarnas favorit.. Skjuta bollar..

       

Åkte sen en sväng på Toys r us och Elias fick lite gubbar att leka med.
 Han älskar sånadära olika gubbar, dom ska slåss med varandra hela tiden..

På lördag var vi på storheden en sväng, Jonne å Elias på bara nån affär och sen åkte dom en sväng till Leos lekland igen medans jag trallade runt på Storheden. Köpte lite kläder å.. Ja, det var väl det.

Hemresan gick mycket bättre, Elias sov typ 2 timmar så det gick fortare hem än till Luleå.

Å det var vaaarmt i Luleå! Vi gick utan jacka å mössa, skithärligt väder! Frös inte en gång! Men såg några barn som inte heller verkade frysa.. Överdragsbyxor, tjocktröja, jacka och vintermössa.. Å där gick vi brevis med bara vanliga kläder.. Kändes lite skumt.. Å dom ungarna jag såg med så mycket kläder var og i Elias ålder och lite äldre.. Stackars ungar!

Kommentarer
Postat av: Maria

det ser ut som att ni haft det bra!

2009-04-26 @ 08:12:43
Postat av: Nina

Å vad kul ni verkar ha haft då :D

2009-04-26 @ 09:20:13
Postat av: Katja

Ser kul ut!! Härligt att bara åka i väg en sväng. Ja, här ser jag allt för ofta mammor som går i t-shirt, medans ungen ligger nedbäddad i en åkpåse med fleecekläder och vintremössa... Skööönt....

2009-04-26 @ 10:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0